Gereksiz duyar kasmayı gördümgozumde bi satanist gibi canlandin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gereksiz duyar kasmayı gördümgozumde bi satanist gibi canlandin![]()
Doktorum da aşıları tamsa ve dışarı çıkıp gelmiyorsa korkma demişti zaten ben de oğlumla çok mutluyum, yatağa da alıyorum üç gündür :)Konu sahibi arkadaşım sen kendi testlerini ve kedinin testlerini yaptır emin ol kedi tüyü hamilelere boş ve olumsuz konuşan insanlar kadar zarar vermiyor.
o tüyler ağzınıza kaçar diye hiç tiksinmiyormusunuz yaaa ,
birde bebek olacak
okurken tiksindim
Doktorum da aşıları tamsa ve dışarı çıkıp gelmiyorsa korkma demişti zaten ben de oğlumla çok mutluyum, yatağa da alıyorum üç gündür :)
Valla kıyamıyorum, bebek gibi ağlıyor resmen. Eşime de söyledim nevresimleri daha sık değiştiririz diye, ikna oldu neyse ki. Bebek doğunca da ikisini yalnız bırakmam bir süre, gerekirse uykusuz kalırım napalım ikisi de evlat :)Ya bacım Allah bilir evde burnunu karıştırıp sümüğünü yiyosun gelmişsin burda “ayhhh ben tiksinirim yhaaa” diye rol kesiyosun.
Konu sahibi kedisi olanlardan yardım istemiş. Evcil hayvan nedir bilmeyenler gelsin beni yargılasın mı demiş?
Bazı konuları da okuyun geçin işte.
Kıyamadınız değil mi![]()
Aynen öyle canım ben yıllarca hemşirelik yaptım hiç kediden hastalık kapan biri görmedim. Çocuğuna da ıyi bir arkadaş hatta abi olacağını düşünüyorum insallah benimde bir çocuğum olurda benim kızımda abla olur ❣ bu arada kedinizin cinsi ne merak ettimDoktorum da aşıları tamsa ve dışarı çıkıp gelmiyorsa korkma demişti zaten ben de oğlumla çok mutluyum, yatağa da alıyorum üç gündür :)
Bibi ne oldu tontrişkoyaaa çok üzüldüm başın sağolsunBen kedimo düzenli traş ettiriyordum zaten alışıktı ve izmir çok sıcak rahatlıyordu melek kızım![]()
Oh neyseki konu tatlıya bağlanmış. Benim de üç kedim var asla kapıyı kapatıp üzemem onları. İnce tüyler için ikea rulo fırçalardan öneririm size. Pıt pıt alıyor tüyleri nevresimlerden.Valla kıyamıyorum, bebek gibi ağlıyor resmen. Eşime de söyledim nevresimleri daha sık değiştiririz diye, ikna oldu neyse ki. Bebek doğunca da ikisini yalnız bırakmam bir süre, gerekirse uykusuz kalırım napalım ikisi de evlat :)
Hayvanlari eve kapatmak yazmis birileri, ben artik hayretler icerisinde bu duyarsizligi izliyorum. Evet biz evinde hayvan bakanlar, caniyiz aslinda. Ben anlamiyorum bu insanlar hic mi etrafina bakmiyor, onu gectim haber de mi okumuyor. Daha iki gun once gordum, bi kedinin iskenceyle dislerini sokmusler. Yavrulan patilerini kesen mi dersin, iskenceyle cop posetiyle cope atan mi dersin, gozunu oyan mi dersin..
Hala bu insanlar nasil sokakta ozgurler evde kapatiyolar vik vik diyorlar aklim almiyor.
İnsanin siddetini gectim, soguk havalar, dikkatsiz suruculer,hastaliklar.. Eve kapatmiyoruz, onlara yuva oluyoruz.
Sokak onlar icin guvenli degil, insanin oldugu hic bir yer guvenli degil.
Cunku maalesef merhametsizlik her yani sarmis. Hayvan sevmeyen sevmesin, uzak dursun ama seven, bakan insanlara da "eve kapatiyolar" gibi sig, manasiz yorumlar da yapmasin.
"İnsanın değeri yok kediyi mi düşüneceğiz" diyen biri anasına kapıyı açmıyor uykusu bölünecek diye. Anasını düşünmeyen insan düşünecek tabi. Kafan güzelmiş bayağı senin, nerden aldın?Sanki herkes cani sokakta kedilere zarar veriyor bu ülkede insanın değeri yok kediyimi düşüneceğiz besleyen var onları sonuçta hayvan ayrıca millet oraya buraya pislettiriyor almıyor pisliğini biri vardı emlakçısı böyle pis ev görmedik dedi kokudan çıkarttılar kişiyi evden gereksiz duyar kasmayın ben karşıyım buda benim düşüncem kedi miyavlıcak bende uyancam bırak kediyi anam gelse açmam kapıyı uykum değerlidir
Sanki herkes cani sokakta kedilere zarar veriyor bu ülkede insanın değeri yok kediyimi düşüneceğiz besleyen var onları sonuçta hayvan ayrıca millet oraya buraya pislettiriyor almıyor pisliğini biri vardı emlakçısı böyle pis ev görmedik dedi kokudan çıkarttılar kişiyi evden gereksiz duyar kasmayın ben karşıyım buda benim düşüncem kedi miyavlıcak bende uyancam bırak kediyi anam gelse açmam kapıyı uykum değerlidir
Evlere hapsetmek nedir ya, ben de en cok bu konu hakkinda hic bir bilgisi olmayanlarin yorum yapmasini anlamiyorum. Kedileri sevmek zorunda degil insanlar, beslemek bakmak zorunda da degiller ama bakan,seven, yuvasini acanlara ithamda bulunmalarini anlamiyorum.Hay ağzınıza sağlık! Sanki Norveç’de Finlandiya’da yaşıyoruz da sokaklar hayvanlar için uygun, evlere hapsetmeyelim! Bu insanlar dünyadan bir haber, empati yetenekleri yok, sevmeyi de bilmiyorlar maalesef. Biraz at gözlüklerini çıkartsalar bütün bu yazdıklarınızı zaten görürler.