Kedimle başım dertte, fikir istiyorum.

Ayni muhabbet bizde de var. Rahatsiz olan gelmesin evime. Haftada bir ev supururler ama bana gelince temizlik avcilari
Aynı fikirdeyim artık davet etmiyorum bende bu sefer de kötü olan ben oluyorum insanları anlamak çok zor gerçekten kıçı boklu çocuklarından daha kıymetli benim kızım

Bebek doğmaya yakım traş ettirin bi problem olmaz.ve zaten kediler bebeklere yaklaşmıyor sadece korumak için siz bebekten uzaklaştığınızda yaklaşabilir ama onun dışında yaklaşmaz tedirgin olacağınız bi durum yok

Banyoya kapatınca bağırmıyor mu? Bizimki yıkar ortalığı herhalde :)

Sokak kedisi bizimki cins değil, mix diye geçiyor sanırım. Pet shoptan açık mama alıyoruz tavukluyu çok seviyor diye ondan alıyoruz ama tüy dökümünü artırıyor diyorlar :KK43:
Cnm muhtemelen sebebi mama. Kaliteli bir mamaya gecmelisin

Ayrıca kedi olan evde büyüyen çocukların alerjiye karşı bağışıklığı oluyor. Çocuk icin hem fiziksel hem de mental acıdan daha iyi bir ortami olur. Tv de gördüğünüz bu canları asan kesen varlıklar yerine merhamet sahibi bireyler yetiştirmiş olursunuz

Aynı fikirdeyim artık davet etmiyorum bende bu sefer de kötü olan ben oluyorum insanları anlamak çok zor gerçekten kıçı boklu çocuklarından daha kıymetli benim kızım
Eve gelip koltuk altindan elbise ipi cikarip aaa tuy dedi. Bu arada benim sacim kedimden cok dokuluyor bu cok normal tabikide tuyu dokulebilir. Ama bunu yaparken resmen aa bak kedin var yerlerde tuy var demek icin yapiyor ama bu kisinin evine gitsen cocugunun bezini degisip evde tutar bi sure evinde zor duruluyor

Eve gelip koltuk altindan elbise ipi cikarip aaa tuy dedi. Bu arada benim sacim kedimden cok dokuluyor bu cok normal tabikide tuyu dokulebilir. Ama bunu yaparken resmen aa bak kedin var yerlerde tuy var demek icin yapiyor ama bu kisinin evine gitsen cocugunun bezini degisip evde tutar bi sure evinde zor duruluyor
Kimse için kedi almadık eve kimse içinde göndermeyiz kardeşim dediğin aşırı doğru kedi olan ev kokar diyorlar ama evlerini geçtim kendi kokularından haberleri yok. Kedimin ne kendisi ne kumu kokar çiçek gibi bakar asla igrenmem öper koklarım kızımı

Tavuklu mama yedirmeyin, haftada bir yumurta verin haşlanmış olursa daha iyi olur ama bazıları çiğ seviyor. Bazen tüye ne yaparsanız yapın çare olmuyor malesef, çokça süpürmek, kediyi her gün taramak hafifletiyor rahatsızlığı. Bebeğimi eve getirince doktorun önerisi üzerine biz de yatak odasını yasaklayalım dedik. İlk ay biraz da becerdik gibi ama ben gece eşim uyuduktan sonra gizlice alıyordum. Çünkü kıyamıyordum.sürekli bizimle yatardı o zamana kadar. Yere güzel bir minder koymuştum ve orda yatmaya başladı. Ama bebeğe birşey yapmayacağından emin de olmak gerekir. Kediler saldırgan olmaz genelde ama kıskançlık ya da merak kaynaklı yenidoğana zarar verme ihtimali var. Bebek büyüdükçe ben de daha serbest olmaya başladım. Aslında yardımcı olmadım çünkü ben kedimi odaya almaya devam ettim. Almayınca hiç susmadan ağlıyordu o da, hatta duyanlar anneee diye ağladığında yemin ediyorlardı 😁😁. Benim ki videolarda seyrettiğini çocuk sever kedilerden olmadığı için bebeğime hep mesafeli oldu. Benimle aynı odada olduktan sonra hiç birşeyi problem etmedi, yatağa çıkmasını engelledim sadece o kadar. Siz de eşinizi razı ederseniz yerde yatmasına izin verin, yatağa çıkarsa tepkinizi gösterin, rahatsız edin zaten çıkmayı bırakır. Eğer kararlıysanız biraz dayanmanız, kapıyı hiç açmamanız gerek, belki pes eder, geceleri odaya giremeyeceğini anlar. Ama hep birlikte yatmak da başka bir huzur.

Cok tüy dokuyormuş ilk once hangi mamayi kullaniyorsunuz tatlim (tavuklu mamalar evet cok tüy döktürür)
Ikincisi kediniz kac aylikken beri sizinle beraber?bunu neden soruyorum eger 15-20 gunlukken veya bebeklikten beri sizinleyse ve ozellikle sizin koynunuzda uyuduysa (sizi annesi goruyordur)ayni şekilde benimde kedim annemle bana cok düşkün..daha gozleri acılmamışken sokakta bulup sahiplenmiştim biberonla besledim çisini kakasini bile ben yaptirdim..bu yuzden annemle bana çok bağlıdır..
Kızışma zamaninda mı?o zamanda çok bagırırlar kediler baaaaaoooooovvvvv tarzı :) aşılarinı zamaninda yaptıriyorsaniz ve tamsa korkmayin bebeginiz dogunca eve getirdiginizde onu koklatin biz oyle yapmiştik bizden cok anneci oldu :)) selin ağladığı an bagiriyor gelin diyor..
Sormak istedigin baska soru varsa cevaplarim seve seve

Özellikle bebekken sıcaklık istedikleri için insanın boynuna kıvrılıp uyuyorlar yaaa insanın içi eriyor💕
Hayvanlar ufak çocuklar gibidir 3 gün kapıyı açmayın 4cu gün gelmez kapiya...

Valla ben benim kızın Türkçe de bildiğini düşünüyorum

Zira veterinere gideceğiz deyince yatağın altına giriyor

Pazar günü eşim bizi avm ye bırakacak onu da veterinere götürecekti

Biz gülünmeye başladık dobra bir baktık kedi yok

Bazanın en dibine gitmiş bize bakıyor sadece konuşmuştuk kabını dahi çıkarmamıştık

öğrendiği garanti gel git koş vs sözlü komut da canı isterse uyguluyor koş koş koş deyince gelip kucağa yerleşiyor mesela

Bence kesinlikle seziyorlar ne zaman tırnağını kesecek olsam daha tırnak makasını almaya doğru giderken ortadan yok oluyor :D çok uyanıklar. Bizimki gel, yat, git, hayır komutlarını anlıyor ve uyguluyor tabi canı isterse :D

Evime gelen misafirin çocuğunun boğazına yediği şey kaçtı ve boğazına kedi kılı kaçtı dediler diyeceklerim bu kadar
İnsanlar zaten bahane arıyor laf etmek için, densizler.

Cok tüy dokuyormuş ilk once hangi mamayi kullaniyorsunuz tatlim (tavuklu mamalar evet cok tüy döktürür)
Ikincisi kediniz kac aylikken beri sizinle beraber?bunu neden soruyorum eger 15-20 gunlukken veya bebeklikten beri sizinleyse ve ozellikle sizin koynunuzda uyuduysa (sizi annesi goruyordur)ayni şekilde benimde kedim annemle bana cok düşkün..daha gozleri acılmamışken sokakta bulup sahiplenmiştim biberonla besledim çisini kakasini bile ben yaptirdim..bu yuzden annemle bana çok bağlıdır..
Kızışma zamaninda mı?o zamanda çok bagırırlar kediler baaaaaoooooovvvvv tarzı :) aşılarinı zamaninda yaptıriyorsaniz ve tamsa korkmayin bebeginiz dogunca eve getirdiginizde onu koklatin biz oyle yapmiştik bizden cok anneci oldu :)) selin ağladığı an bagiriyor gelin diyor..
Sormak istedigin baska soru varsa cevaplarim seve seve
Tavuklu sevdiği için tavuklu alıyorduk maalesef. Kedim 1,5 aylıkken geldi bize küçüktü baya. Kısırlaştırdık yazın o konuda rahatız en azından :) çok teşekkür ederim.

kedinin tüyü var, dökülür ki bu yazdan kışa kıştan yaza geçerken maksimum seviyeye çıkar.
kedi sahiplenirken bunları biliyor olmanız lazımdı.
açıkcası ben çok üzgünüm çünkü geleceğin bebek olduğu için evden atılacak kedisi olacak gibi hissettim kendisini.
umarım bu hataya düşmezsiniz.

Benim kızım da sizin oğlunuz gibi , aslında gündüz kolay kolay kendini sevdirmez ama gece de mutlaka bana iyice sarılarak uyur ve eğer onu sevmezsem o koca popişi hep yüzümde kuzumun:olamaz: Bende hamilelik durumu yok ama ilerde olursa nasıl olacak diye ben de düşünüyorum,hani aynı şekilde olursa diye ama odadan çıkarmaya da gönlüm elvermez o yüzden konunuzu takipteyim.

o tüyler ağzınıza kaçar diye hiç tiksinmiyormusunuz yaaa ,
birde bebek olacak
okurken tiksindim
Tiksinmiyorum tabiki. Hem kedilerin tüyleri tertemizdir yalandıkları için, tükürükleri anti septik. Mis gibi kokuyor oğlum. Bebek olunca emekleme döneminde daha fazla süpürge yaparım sorun değil. Hem binlerce insan var kediyle büyütüyor bebeği bir şey olmuyor.

kedinin tüyü var, dökülür ki bu yazdan kışa kıştan yaza geçerken maksimum seviyeye çıkar.
kedi sahiplenirken bunları biliyor olmanız lazımdı.
açıkcası ben çok üzgünüm çünkü geleceğin bebek olduğu için evden atılacak kedisi olacak gibi hissettim kendisini.
umarım bu hataya düşmezsiniz.
Hayır tabiki ne münasebet. Oğlum o benim tabiki atmam, sonuçta anneler çocuklarıyla ilgili şikayetlerini paylaşır değil mi kimse gidip onlara sen bu çocuğu evden mi atacaksın diye sorulmaz aynı hesap. Bebeğimin abisi olacak inşallah oğlum, öyle bir ihtimal yok yani Allah korusun. Ben sadece bu sorunu aşmak için çözüm önerisi arıyorum.

Hayır tabiki ne münasebet. Oğlum o benim tabiki atmam, sonuçta anneler çocuklarıyla ilgili şikayetlerini paylaşır değil mi kimse gidip onlara sen bu çocuğu evden mi atacaksın diye sorulmaz aynı hesap. Bebeğimin abisi olacak inşallah oğlum, öyle bir ihtimal yok yani Allah korusun. Ben sadece bu sorunu aşmak için çözüm önerisi arıyorum.
sevindim çünkü neler gördük.
bende hamileyim 35. haftamdayım benimde kedim var 1,5 senedir bizimle yol kenarında bulduğumuzda 400 gramdı, şimdi 9 kilo.
ilk 6 7 ayında hep bizimle uyudu ama artık koca adam oldu diye istesekte sokulmuyor. belli bir dönemden sonra yanaşmıyorlar zaten isteseniz bile.
ben zorla alıyorum yatağa azcık yatıp gidiyor.
evcil hayvan ile büyüyen bebeklerde diğer bebeklere göre bağışıklık durumunun daha iyi olduğuna dair bir çok makale var bakın internet yazısı demiyorum.
lütfen korkmayın aşıları tam ise evcil hayvanın tüy dökmesi sizin saç dokülmeniz ile eşdeğer.

Back
X