Daha da iflah olmaz o kedi. :)
Kendisi istediği sürece neden olmasın
Eğitim ve kedi himmm bizi onlar egitir bu kural böyledir ama dört bes aya kadar daha itaatkar oluyorlar onun disinda kral.kraliceler gec kalmissiniz
Benim kedimde ilk eve geldiğinde koltuğu tırmalamaya çalışıyordu net bir şekilde hayir diyip kızgın bir şekilde göz teması kurarak bir kaç kez uyardım ve bıraktı yapmayı artik sadece tırmalama tahtasını tırmalıyor biraz sert olmak lazım boyle konularda yoksa evde eşya bırakmaz bu yaramazlarKedime hiç yasak koymadim bu zamana kadar zaten dinlemiyor. Koltukları yolum yolum yolar, perdeleri yoldu etti, heryerde girer çıkar. Mutfak tezgahina bile çıkar, biz yemek yerken masada gezer bişey demiyorum bunlara ama suan bunları yazarken süs eşyalarını devirmekle meşgul kendisi. :)
Genelde yükek raflarda durur bikaç parça dekorum ama ufak tefek şeylerim var ulaşabileceği yerlerde, mesela mutfak masamda 1 tane yapma çiçek ve ufak mumlugum var onları filan hep yerlere devriyor. Süs koymaSam da olur çok önemli değil ama hosuma gidiyor 1 kere de o beni dinlese olmaz mı?Kedisine laf anlatabilen var mı Allah aşkına.
Çok dogru, ben de boyle parmagimi sallayarak kaşlarımı çatarak "hayir oglum" diye diye her seyi ögrettim. Bazi konularda asla taviz vermem
Benim kedimde ilk eve geldiğinde koltuğu tırmalamaya çalışıyordu net bir şekilde hayir diyip kızgın bir şekilde göz teması kurarak bir kaç kez uyardım ve bıraktı yapmayı artik sadece tırmalama tahtasını tırmalıyor biraz sert olmak lazım boyle konularda yoksa evde eşya bırakmaz bu yaramazlar
Bastan alistirmak gerekiyordu yaasizin minnos baya abartmis bu işi. Tavrinizi net koyun, gerekiyorsa kizin yani cunku abartmis o, sofrada gezmek ne demek... Cikmasini istemediginiz yerlere kolonya serpin, limon portakal kabugu koyun.
sirke sıkabilirsin eğer tırmalayıp zarar veriyorsaGerçekten yapacak birsey yok. Ses çıkartıp dikkatini de dağıtmak hatta istemediğim şeyi yaparken su spreylesem bile asla vazgeçmiyor. Onu engellemeye çalışmak beni yoruyor pes ediyorum.
Bizim yaramazlar bir past vitamin takviyesine aşıklar resmen bebek gibi yiyorlar bir de domatese :) mama vericem gel mama diye alıştırdık sevdikleri için artık yaramazlık yaparken gelin mama vericem akıllı durun dediğimizde gelip kucağımıza çıkıyorlar meme emecek bebek gibi uzanıp bekliyorlarKedime hiç yasak koymadim bu zamana kadar zaten dinlemiyor. Koltukları yolum yolum yolar, perdeleri yoldu etti, heryerde girer çıkar. Mutfak tezgahina bile çıkar, biz yemek yerken masada gezer bişey demiyorum bunlara ama suan bunları yazarken süs eşyalarını devirmekle meşgul kendisi. :)
Genelde yükek raflarda durur bikaç parça dekorum ama ufak tefek şeylerim var ulaşabileceği yerlerde, mesela mutfak masamda 1 tane yapma çiçek ve ufak mumlugum var onları filan hep yerlere devriyor. Süs koymaSam da olur çok önemli değil ama hosuma gidiyor 1 kere de o beni dinlese olmaz mı?Kedisine laf anlatabilen var mı Allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?