Kediyle yolculuk

Ha bir de gittiğim yerde ona ayak altı olmayan bir oda ayarladım,, gece benim de yattığım, herşeyini oraya koydum yemeği, suyu bir köşeye, kumu diğer köşeye, malum aynı yerde sevmiyorlar, ne yazık ki saklandı yatağın altından çıkmadı, gündüz biz yokken de yattığım yatağın içine girip takılmıştı, benim kedim kalabalığa alışık değildi, sizin kediniz alışıksa daha rahat olabilir

Kedileri hiç sevmem.tabi zararda aslaaa vermem.kuzenimin var kedisi.bikere ayrı kaldığında kedinin pskolojisinin bozulduğunu ve ona küstüğünü söylemişti.sanırım zorda olsa yanınızda götürmekte fayda var.araba ile gideceği için ben bir sorun olcağını sanmam.olsa bile nolcak araba temizlenir.

:) Sorma canım bizde bi paşa var annem mutfağa yemek yapmaya girsin saatlerce oturur onu izler, soğandan gözleri yanar da bana mısın demez :KK70: ellerimle buyuttum ama annemi benimsedi :))
Cok tatliymis tam sevmelik babam sevmezde kedileri babam eve gelince uykusunun en tatli yerinde ben onu alir baska odaya kacirirdim

Yada sudan nefret ederdi bamyodusunu ben yapardim resmen banyoda cebellesirdik

Annemde sevdigi yiyeceklerle pesinden kosup simarttigi icin annemi daha cok benimsedi haliyle ama yine kwmdisini oksayacak ilgilenecek kimse bulmazsa son tercuh bana gelirdi

Bende nadip olurda bi evladim olursa yardima muhtac bi yeni dogmus kedi sahiplenmeyi dudunuyorum beraber buyuyup bir birilerine arkadas oldunlar

Cok tatliymis tam sevmelik babam sevmezde kedileri babam eve gelince uykusunun en tatli yerinde ben onu alir baska odaya kacirirdim

Yada sudan nefret ederdi bamyodusunu ben yapardim resmen banyoda cebellesirdik

Annemde sevdigi yiyeceklerle pesinden kosup simarttigi icin annemi daha cok benimsedi haliyle ama yine kwmdisini oksayacak ilgilenecek kimse bulmazsa son tercuh bana gelirdi

Bende nadip olurda bi evladim olursa yardima muhtac bi yeni dogmus kedi sahiplenmeyi dudunuyorum beraber buyuyup bir birilerine arkadas oldunlar
Evet tam sevmelik ama uzaktan :) çok fenadir ya iri yarı insanlar korkuyor ondan, enine boyuna var tırnaklarını bir gorsen zaten yeterli huysuz aksi bi kedi ama işte seviyoruz yine :) rahmetli babam bizim bi siyah kedimiz var onla yatar uyurdu özellikle çağırırdı gel oğlum diye... al canım al hayvanları seven bir çocuk olsun. Benim evde kedi beslemeye ihtiyacım yok balkondan bir bakıyorum onlarca kedi köpek :super: hatta dün gece bi köpek tam uyku vakti havliyor durmak bilmedi açtım camı "hey bana bak kimse yok orda niye bağırıyorsun uyuyamiyorz yahu dedim durdu bana baktı sonra olduğu yere yattı bir daha da sesi çıkmadı :D ay buralar çok guzel ya adım başı hayvan :))

Eğer arka koltukta kimse oturmayacaksa su geçirmez alezler oluyor onlardan serersiniz,üzerine de kedi çantanızı koyarsınız ya da beraber kucağınızda oturursunuz, ayak basılan yerde yaparsa da orayı temizlemek kolay lastik örtülerden varsa. Yemeğini kesmemiştim ben, hatta yanınızda da suyu maması bulunsun.

Evet tam sevmelik ama uzaktan :) çok fenadir ya iri yarı insanlar korkuyor ondan, enine boyuna var tırnaklarını bir gorsen zaten yeterli huysuz aksi bi kedi ama işte seviyoruz yine :) rahmetli babam bizim bi siyah kedimiz var onla yatar uyurdu özellikle çağırırdı gel oğlum diye... al canım al hayvanları seven bir çocuk olsun. Benim evde kedi beslemeye ihtiyacım yok balkondan bir bakıyorum onlarca kedi köpek :super: hatta dün gece bi köpek tam uyku vakti havliyor durmak bilmedi açtım camı "hey bana bak kimse yok orda niye bağırıyorsun uyuyamiyorz yahu dedim durdu bana baktı sonra olduğu yere yattı bir daha da sesi çıkmadı :KK70: ay buralar çok guzel ya adım başı hayvan :))
Yasanilasi yerler oyle yerler

Allah babanizada rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah ben hayvan seven insanlardan kotu insan olmaz dudhncesi tasiyaardanim

Bizimki soguk dirurdu ama cok oksanma meraklisiydi eve felen misafirlerin yanina gidersi kendisini sevdirmek icin

Kediler biraz farkli hayvanlar kendileri dvi bireyi gibi hissexiyorlar birde ozgurluklerine fazlasiyla duskun hayvanlar bizimki bazen cigirindan cikardi cani bisey istesin kapi bi avilsin hrmsn birini alip mutfaga goturup istediğini almaya calisirdi gece bi ışık gorse birinin uyandigini anlar mutfaga kosardi:KK70:

Ben kizincada koltuguna gecer sirtini dknerdi bana

Kedilerde evin kucuk cocugu gibi anlat anlat bitiremiyo insan

8 saat bayağı uzunmuş bence bir göğüs tasması alıp aralarda bi çıkarın, benim kedim 3 saatlik yolculukta biraz benim tecrübesizliğimden arabaya işedi :KK70: Kucağımda oturuyordu, sonra huzursuzlanıp aşağı yere indi, sandım ki sıkıldı, rahatsız oldu, meğerse çişi gelmiş zavallının, ilk defa yola çıkınca hareketlerinin anlamını çözemedim. Huzursuzlanıp miyavlamaya başlarsa hareketlenirse şüphelenin.
Gece yolculuğu yapıcaz geceleri tuvalet yapmaz ama yolculuktan belli bi süre önce mamayı kesmemizi önerir misiniz?

Yasanilasi yerler oyle yerler

Allah babanizada rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah ben hayvan seven insanlardan kotu insan olmaz dudhncesi tasiyaardanim

Bizimki soguk dirurdu ama cok oksanma meraklisiydi eve felen misafirlerin yanina gidersi kendisini sevdirmek icin

Kediler biraz farkli hayvanlar kendileri dvi bireyi gibi hissexiyorlar birde ozgurluklerine fazlasiyla duskun hayvanlar bizimki bazen cigirindan cikardi cani bisey istesin kapi bi avilsin hrmsn birini alip mutfaga goturup istediğini almaya calisirdi gece bi ışık gorse birinin uyandigini anlar mutfaga kosardi:KK70:

Ben kizincada koltuguna gecer sirtini dknerdi bana

Kedilerde evin kucuk cocugu gibi anlat anlat bitiremiyo insan
Demekki bi çok kedinin huyu aynı bizimkilerde böyle çok şebek:) aynen canım hayvanları anlat anlat bitmez bitmwsinler de zaten :)) ama ben şuna katilamicam hayvan seven insan sever diye bisey yok biliyor musun hayvana çok düşkün olup da insanlara hayvanlara üzüldüğü kadar uzulmeyen ne yapalım kaderi bu diyen anasına babasına hayvanlara gösterdigi saygı ve sevgiyi göstermeyen kisiler de gördüm ben. Ama genel olarak evet öyle hayvan seven insandan zarar gelmiyor .

Gece yolculuğu yapıcaz geceleri tuvalet yapmaz ama yolculuktan belli bi süre önce mamayı kesmemizi önerir misiniz?
Canım aç bırakmak hiç mantıklı değil. Beden tasması al arada çıkar toprağa. Ya da kumunu kabini al yanına molada azıcık dök bekle varsa zaten yapar o. Uykusuz bırakmak daha mantıklı bence uyutma yola çıkmadan önce yol boyunca uyusun. Ac kalmasından iyidir uykusuz kalması

Bence kesmeyin, zaten dediğiniz gibi barsak alışkanlıkları oluyor, belli zamanda kaka yapma gibi, ama dediğim gibi sadece bir kere yolculuk tecrübem var. Hatta ödül maması yiyorsa rahatlaması için arabaya binince birazcık ondan verebilirsiniz. Arabaya işemesi talihsiz olsa da tutmaya çalışıp acı çekmesini de istemezdim. Kutusunun altına alez koyabilirsiniz, işerse koltuğa geçirmez. Gece olduğu için inşallah uyur rahat bir yolculuk geçirirsiniz.
Ben gider gitmez hemen yıkamıştım, çünkü üzerine de bulaştırmıştı,bilirsiniz normalde çok titizler, yazık hayvan da neye uğradığını şaşırdı

Demekki bi çok kedinin huyu aynı bizimkilerde böyle çok şebek:) aynen canım hayvanları anlat anlat bitmez bitmwsinler de zaten :)) ama ben şuna katilamicam hayvan seven insan sever diye bisey yok biliyor musun hayvana çok düşkün olup da insanlara hayvanlara üzüldüğü kadar uzulmeyen ne yapalım kaderi bu diyen anasına babasına hayvanlara gösterdigi saygı ve sevgiyi göstermeyen kisiler de gördüm ben. Ama genel olarak evet öyle hayvan seven insandan zarar gelmiyor .

Belki sizxe haklisimiz ama bende cevremde gkrdugum kadariyla hayvana merhamet gostermeyenler insanlarlada psk gecinemeyen uyumsuz insaar oluyor bdnde ona dayanarak kyke konusmustum sma sankrim haklisiniz genelleme yapmamak lazim

Belki sizxe haklisimiz ama bende cevremde gkrdugum kadariyla hayvana merhamet gostermeyenler insanlarlada psk gecinemeyen uyumsuz insaar oluyor bdnde ona dayanarak kyke konusmustum sma sankrim haklisiniz genelleme yapmamak lazim
Neyse biz yine olumlu dusunelim sonuçta 5 parmağın 5 bir değil :))

Back
X