Kefir zayıflatır mı?

Merhaba kebede. Paylaşım için teşekkürler. Bende denemek istiyorum bu listeyi. Çünkü ben kefirin faydasını çok gördüm

Kefir tuketiyorum ancak ( hem de ev yapımı) bende bagırsak hareketlerimi hızlandırıcı bir etkisi olmamasını saskınlıkla izledim
diyet konusunda azimliyim, ancak kefirin (yalı bir içeçek) gunde yalnızca 2 bardak ( tum yogurt , süt tuketimini yalnızca 2 bardak kefirle sınırlandırmam gerektigini doktor soyledi.

Sizin bu konudaki fikirleriniz nedir?
sevgiler

diğer yeşil çay forumunda yaptığım yorumu buraya da past edeyim, ben kefirin yanında zayıflatmak için yeşil çay ( poşet olanlardan almıyorum çaykurun 500 gramlık yaprak organik yeşil cayını alıyorum, fiyatı uygun) tariş mağazalarında da satılıyor. günde iki bardak içiyorum.
son olarak sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı arı sütü bal polen karışımı yiyorum , tok tatarken metabolizmayı hızlandırıyor. eczanelerde satılan dynabeille diye bir ürün onu da.... dan temin edebilirsiniz.

sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
@ selda birsel merhaba. Ben kefirin tok tutma özelliğini sevdiim. Günde 2 bardak meyve ve tarcinla blenderde karistirip iciyordum. Aralarda mısır patlağı aksamda yogurtla nohut karisimi yedim. Yesil cay ictim. Faydaliydi benim icin

Back
X