• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

gulayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2006
140
0
96
İstanbul
hayatımız boyunca hep olacak...
keşkelerimiz ve iyikilerimiz...
buradan paylaşmak istermisiniz...?
buyrun o zaman....

önce ben başlayayım....olmaz mı, var tabi ki.
keşke eşimle daha önce tanışıp, daha önce kızım doğsaydı...

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke eşim yüzüğünü kaybetmeseysi.(bende az önce öğrendim bizim alyanslarımız bvlgari de ondan çok üzüldüm) :(

insan hayatında keşke dememesi en güzeli çünkü iyisiyle kötüsüyle bu hayat bizi , bunları biz yaşadık, ki yaşanmışsa demekki o anda olması gereken oymuş.ama ...ama....benim hayatımda bir sürü keşke var.

her seçim bir diğerinden vazgeçişmiş.....

keşkeler vardır tabii peki ya iyiki ler iyiki yaptıklarımız:bigrazz: benim var

keşke fatih'i çok daha erken tanısaydım..diğer hatalarımı yapmamış olurdum bu sayede..eski erkek arkadasımı da hiçç görmemiş bilmemiş onun için boşa zaman tüketmemiş olsaydım

tabiki hiç kimse hayatında keşkelerin olmasını istemez ama malesef hep oluyor.hatta birgün içerisinde bile keşke dediğimiz o kadar çok anlar varki.

keşke daha gururlu olabilseydim insanlar beni üzerken resti çekip bi daha geri dönmemesini becerebilseydim...

keşke hep çocuk kalsaydım.keşke daha çok çalışıp doktor olsaydım.keşke hemen evlenmeseydim.keşke çocuk için biraz daha bekleseydim.keşke...keşke...keşke..

Keskesiz bir hayat oldugunu sanmiyorum. Hepimizin hayatinda keske dedigimiz anlarimiz mutlaka vardir.
Ama "keske cocuk kalsaydim" vs.. türü keskeleri pek dikkate almiyorum cünkü büyüyüp cocukluktan cikmak Allah'in taktiridir. Bu lkimsenin tercihi degildir hatta kücükken de "büyüseydik" derdik:smilewinkgrin:

keske daha cok calsıp istedgim un. kazansaymısım!keske hızla karar verip ev arkadasımla eve cıkmasaymısım...(neseki ayrıldık)

keşke sigaraya hiç başlamasaydım ve keşke sinirlerime hakim olabilseydim hemen aklıma gelen keşkelerimden sadece ikisi o kadar çok varki...

hayatımda okadar çok keşke varki hiç olmasını istemezdim ama oldu neyazıkki ve hala daha oluyor.ve keşke birilerine sinirlendiğimde ve kızdığımda içimden gelenleri söyleye bilsem içimde kalıp daha sonra kendi kendimi yemesem.

bazen düşünüyorum kendimi insanlardan çok soyutladığımı bu da pişmanlığım olmaya başladı galiba..her ne olursa olsun bu kadar olmamalıydı :(

Acchhh keskelerimiz hic olmasa ja ama o kadar cok var ki hangisini yazsam die düsünüyom da cok uzun olurrr :rolleyes2:

KESKE DEMEK KESKE BIR ISE YARASAYDI:olmaz:

EGER BIR SORUNUN COZUMU VARSA ENDISELENMEYE GEREK YOKTUR
EGER COZUMU YOKSA ENDISELENMENIN ANLAMI YOKTUR

Keşke 18 yasında evlenmeseydım, keske calısmayıp cocugumu kendım buyutseydım, keske annemın sozunu dınleseydım keske keskeeee

Back
X