Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
insan hayatında keşke dememesi en güzeli çünkü iyisiyle kötüsüyle bu hayat bizi , bunları biz yaşadık, ki yaşanmışsa demekki o anda olması gereken oymuş.ama ...ama....benim hayatımda bir sürü keşke var.
keşke fatih'i çok daha erken tanısaydım..diğer hatalarımı yapmamış olurdum bu sayede..eski erkek arkadasımı da hiçç görmemiş bilmemiş onun için boşa zaman tüketmemiş olsaydım
keşke hep çocuk kalsaydım.keşke daha çok çalışıp doktor olsaydım.keşke hemen evlenmeseydim.keşke çocuk için biraz daha bekleseydim.keşke...keşke...keşke..
Keskesiz bir hayat oldugunu sanmiyorum. Hepimizin hayatinda keske dedigimiz anlarimiz mutlaka vardir.
Ama "keske cocuk kalsaydim" vs.. türü keskeleri pek dikkate almiyorum cünkü büyüyüp cocukluktan cikmak Allah'in taktiridir. Bu lkimsenin tercihi degildir hatta kücükken de "büyüseydik" derdik:smilewinkgrin:
hayatımda okadar çok keşke varki hiç olmasını istemezdim ama oldu neyazıkki ve hala daha oluyor.ve keşke birilerine sinirlendiğimde ve kızdığımda içimden gelenleri söyleye bilsem içimde kalıp daha sonra kendi kendimi yemesem.