Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

hayatımda çok keşkelerim oldu çıkarmak istedim bu kelimeyi lugatımdan ama bi türlü beceremedim keşke keşke deyip durdum hep.keşke bunu yapmasaydım ...vs.

keşke hayatıma giren insana güvenmeseydim.. keşke onunla olmasaydım...keşke okulum bitmeseydi :sm_confused: mühim olan keşkelerimizden ders çıkarmak insanız hepimizin bi keşkesi var...
iyki böyle güzel bi aileye sahibim ve sağlığım yerinde.. çok şükür.

keşke....keşke...!!!!!!!!!!!
diyorum ama değişmiyorki hiçbirşey...
keşke diyorum keşke!!!.. içimi acıtıyor,üzülüyorum..
zamanında yaptığım keşkeler üzüntüler sağlığım etkilendi.. şimdi tam tersi keşkeler diyorummm.. keşke hiç üzülmeseymişim.. keşke hiç sallamasaymışım.. keşke hiç tınlamasaymışım...
keşke..keşke...... keşke hiç üzülmeseymişim..

Keşke 9 sene öncesine gidebilseydim.. keşkeeeee....keşke!!! okadar üzmezdim kendimi...

keşke 4 sene önceye 21 şubat a gidebilseydim onu hayatıma asla almazdım...o kadar çok keşkem var ki :çok üzgünüm:

ıyiki,kendine güveni olan,cesaretli,zeki,kendi ayaklarında üzerinde durabilen,haksızlığa tahammülü olmayan,hiçbir şeye boyun eğmeyen biriyim.
ıyiki,hayatımda ve çevremde beni seven bana saygı duyan insanlar var..

keşke hiç keşke diyecek bişey yapmasam.
iyiki daima arkamda durup bana destek olsan eşim ve ailem var.....

kötükedihüsoahh keşke ahh keşke...o kişi karşıma çıkmasaymış çıksaymışım...nefret ediyom ondannn...

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke bu meslek sahibi olmasaydım,
Keşke erkenden evlenmeseydim,
Keşke fazla sabırlı ve anlayışlı olmasaydım.
Keşke arkama bakmamayı başarabilseydim.

Keşke yaşım biraz daha büyük olsada bir an önce evlensek.

Keşke okula bir sene ara vermeseydim..

İyiki o hayatımda..

İyiki ben onun hayatının anlamıyım opuyorumnanaktan

keşke annemi hiç kırmasaydım,keşke kayınvalıdemle aynı evde oturmasaydım,keske okuluma devam etseydim,keşke bı bebişim olsa,ıyıkı evlenmişim ıyıkı eşimi tanısımkaydirigubbakcemile3

keşkee kayınvalidem bana o saçma cümleyi kurduğunda,
kalbi kırılır diye ya sabır çekerken susmasaydım

keşke erken evlenmeseydim:1no2:ve beraber oturmasaydım:tomato:

Keşke sana taa en başında yüz vermeseydim Keşke kendime laf söyletmeseydim. Keşke sürekli evde durmasam KEŞKE BENİ BUKADAR ÜZMESENİZ bu keşkelerimi anlayan biri olsaydın keşkee... ahh ahh

keşke çok konuşan herşeye atlayan hazır cevap sürekli gülen kahkaha atan hiç birşeyi takmayan biri olsaydım

keşke kayınvaldem yanımızda olmasaydı onla oturmak zorunda kalmasaydım belki eşimle daha mutlu olurdum keşke kayınvaldem bana iftira attığında kendimi savuna bilseydim. keşke zamanında sevdiğim adamla ondan kaçıcama onla zaman geçirseydim o bana sevdiğini söylerken bende ona seni çok seviyorum deseydim keşke ona yazdığım mektupları ona verebilseydimde onları hala saklamak zorunda kalmasaydım seni hala çok özlüyorum şimdi nerdesin kimlesin kimbilir vefasız

Keske "keske" demek zorunda birakmasaydin beni..
Keske kirmasaydin, gücendirmeseydin yüregimi bu kadar..
Keske geri dönecek bir yol biraksaydin bana..
Keske hersey sadece kötü bir saka olsaydi.. Keske..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…