Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

keske snirlerime hakim olsam,farkindayim sinirlenince gözüm bisey görmüyo herseyi diyorum kalp kiriyorum..ama sonrada yiine kendim üzülüyom..neden ben böle yapiom diyom...keske demeseydim etmeseydim keske biraz gec evlenseydim.....keske esimin aylesi ve benim aylem yine eskisi gibi gelip gitseler ....keske arabama yagli boya dökülmeseydiiiiiiiiiiiiii((.....keske cenemde sivilce lekeleri kalmasa...keske kadina siddet olmasa....

keşke hiç keşke dememe sebep olacak olay olmasaydı hayatımda:)

iyiki annem benim annem... çok şükür yanımda.Allah annelerimize sağlık uzun ömür versinnnn...

iyiki aşkımla tanışmışız:) iyiki sevişiyoz:))) ( türk filmlerindeki gibi yanlış anlamayın karşılıklı seviyoz yani)

keske babama doya doya sarılabilseydim
keske sevgilm ilk pesmden kosmaya basladğinda tamam deseydm ona...

kızlar keşke yoktur dinimizde

ama yınede bazen iman zayıflığından diyoz,
oysa her şerde bi hayır vardır,keşkelerimiz aslında daha güzel kararlara açılan penceredir,ve o pencereden bakmak çok güzeldir...

Iyi ki seni yillar once tanimisim, keske bana kizginliginin nedenini yuzume soyleyebilseydin...

Bence de çok haklısın.İnsan hayatta seçim yapmak uğruna bir diğer seçenekten hep vazgeçmek durumunda kalır ve bu vazgeçişler zamanın süzgecinden geçtikten çok sonra keşkelerimiz olarak çıkar karşımıza.Benim hayatımda da oldukça çok keşkelerim var ama iyikilerin bulunduğu kefe daha ağır bastığından dolayı çok da üzülmüyorum.Ayrıca keşkelerinden üzüntü duyan arkadaşlarımıza da söyleyebileceğim tek şey şimdinin farkında olup ona göre yaşamaları çünkü çok sonra bir zaman bugününüzü keşkelerinize katmak istemezsiniz!Sevgilerle...

keşke eşimle şimdiki yaşımda tanışsaydımm her şey daha iyi olurdu eminim bundann
keşke beni ve ailemi üzen hiçbirşey olmasaa
iyiki ailem saglıklı ve hayatta..

Keske "eski "kocami hic hayatima sokmasaydim...kötükedihüso

Iyi ki Allah bana hediye olarak biricik kizimi vermis...

keşke bu evde oturmayı hiç kabuletmeseydimmmmmmmmmmmmmmmsenağlama

KEŞKELERıM ÇOK AMA
:dilcikar: ARTIK ARKAYA DÖNÜP BAKMIYORUM BıR ADIM ıLERı BıR ADIM ıLERıııı:1rolleyes:

ıyiki Kur-an okumayı öğrendim.. Kuş gibiyim şimdi.. Keşke daha önceden okumayı öğrenseymişim.. Çok mutluyum çookkk!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…