Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

keşke hayata taaa en başından tekrar başlayabilseydim.Keşke bu kadar sabırlı olmasaydım.Keşke kendim için yaşayabilseydim.Keşke..................................

benimde keşkelerim var,keşke eşimle hiç evlenmeseydim,keşke onunla hiç tanışmasaydım,keşke hayatımı değiştirebileceğim sihirli bir değneyim olsa ve ben eşimle ilgili tüm anılarımı silsem çünkü o beni çok üzdü keşke o sonsuza kadar yanımda olmasa keşke......................

keşke daha olgunken ne ıstedıgımı bıldıgım bır yasta evlenseydım esım ıyıdır ama hayat arkadası olamıyoruz severek evlendım ama bu yasta olsaydım 4-5 kere daha dusunurdum ask yetmıyor evlılıkten sonra hıc ıse yaramıyor ıyıkı dedıım tek seyse kızım ıyıkıde cennet kokulum vargamyoncuiremsu

ıyi ki yaptığım saçmalıkların farkına vardım ve onunla konuşma cesaretini bulabildim kendimde..Yoksa onu içten içe bu kadar üzdüğümün farkına asla varamazdım.. :1hug:

Iyiki askımla tanısıp bu yola basvurmusum, onu sevmisim ve keske bu kadar uzak olmasaydık birbirimize, ayni sehirde yasasaydık, her özel anımızı paylasabilseydik, her an gözgöze olsaydık :gitme: (o günlerde gelecek insallah)

keşke bencil olsaydım etrafımdakilere bu kadar çok değer vermeseydim ve keşke kayınvaldemi yanıma alırken daha mantıklı düşünseydim..

Keşke canımdan çok sevdiğim adamla sonuna kadar herşeyi tüketene kadar ilişkimi yaşasaydımda 4 sene boyunca acaba ayrılmasak evlenirmiydik demeseydim.bir dargın bir barışık hallere girmeseydikte 4 senem bir hiç gibi geçmeseydi...

İyiki mükemmel bir babaya sahibim. :Saruboceq:
Ne desem ne yapmak istesem hiç hayır kelimesi çıkmıyor ağzından,ben mutlu olayım diye herşey biliyorum. :çok üzgünüm:
Çok değerli o benim için,çok seviyorum onu. senağlama

keşke ilk başta aileme aşkımdan söz etmeseymişim gizli tutsaymışım,
iyiki aşkımı tanımışım ve benimle olmasa bile onun çok mutlu olmasını diliyorum rabbimden ama inş yüce rabbimde onu bana yazmıştır hayırlısıyla.

keşke onun elini hiç bırakmasaydım zamanı geri alabilsem gitmesine izin vermezdim,keşke mesaferi kafasına kakmasaydım onun varlığının yeterli olduğunu anlasaydım.

keşke daha önce aynı 3 yıl aynı okulda olduğumuz halde birbirimizi görüp tanısaymışız iyi ki ama iyi ki o benim gamzelim oldu ben de onun bitter çikolatası... opuyorumnanaktan

keşke daha çok soruştursaydım öğretmeni kızımı bunalıma soktu kendi
güveni gitti kendisine suçlubenim

Son düzenleme:
KEŞKE DOST bilmemne diip kimseye güvenmeseydim..
KEŞKE Hiç ailemi üzmeseydim her konuda..
Keşke Sabırlı Olup Lisede Herşeye Dayanabilip Kavga Etmeseydim..
Keşke Onu Terketmeseydim
Keşke Okadar Büyük laflar Etmeseydim
Keşke Saçımı Hiç Boyamasaydım
Keşke Sigaraya Başlamasaydım.
Keşke Dicek Okadar Şey Varki..Bunlar belkide en önemsiz olanları!!
Ama Hepsinden Çok Ders Aldım Ozaman KEŞKE DEMıYORUM ıYıKı DıYORUM!!

keşke onun kalbini bu kadar kırmasaydım keşke sinilerime hakim olmayı becerebilsem keşke eski sinem olabilsem mafoldumben keşke sigara içmesem keşke keşke keşke keşke... seni çok seviyorum erhan hem de çok iyi ki varsın sevgilim iyi ki hayatımdasın... bu zaman kadar yaşanan tüm tatsızlıklardan dolayı payıma düşen kadar özür diliyorum senden. iyi ki seni tanımışım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…