Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

Keske ailemin istegine boyun egip nisanlanmasaydim..
Keske aileme laf gelmesin diye herkes gibi hayatimi yasasaydim...
Keske bu durumda simdi hic olmasaydim...

keşke onun çıkma teklifini kabul etmeseydim 2 defa etti 2.sinde kabul ettim hayatımı mahvetti hala kurtulamadım ondan çok zor günler geçiriyorum :'(
şimdide o sevmediğim adama hediye almaya gidicem ne berbat bişey bana dün şakayla bana siyah bi gömlek almadın dedi bende alırım dedim sonra nasıl istediğini anlattı tamam dedim sonrada yok alama masraf yapma falan dedi işte laf insan kız arkadaşından bişey istermi gerçi ilk defa istedi ben şimdiyekadar ondan hiç bişey istememiştim ama

keske esimi kaynanam dogurmasaydi:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
hayatımın kendisi koca bi keşke zaten. içinde bir tek anılım aldığım nefesim oğlum var keşke demediğim. oğluma dairde keşke çalışmak zorunda olmayıp onun her anına şahit olsaydım...

iiki evlenmişim eşimle bir ailem yuvam en güseli bir oğlum olduu keşke daha ii korunsaydımda 2 ci bebek bukadar erken olmasaydı ama olsun onun varlığıda güsell

keske annemi dinleseydimde en basindan beri birazcik para biriktirseydim o zaman simdi bu kadar kafama takmazdim herseyi.

iyi ki kocam gibi muhtesem bi insanla evlenmisim

Keşke hemen kestirip atmasaydım ve keşke daha ılımlı olsaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke en güzelim beni dinleseydi...yargılayıp bitirme kararını vermeden önce......ama yinede o benim en güzelim...iyiki onunla karşılaştım ve iyiki onunla sekiz sene geçirdim iyiki hayatımda varsın....çok kötüyüm beni dinlemedin dinlemedin...

keşke seni hiç incitmeseydim
keşke çocuk gibi davranmasaydım
keşke yanında olabilseydim..

bnm cok fazla keşkelerim var malesef..eskiden iyiki dedittiricek kadar güzel günler yaşatan bni dünyanın en mutlu kızı yapan sözlüm için şimdi keşke tanımasaydım diyorum çnkü yaşadıgımz bütün güzel anıların yerini şimdi hüzün aldı ve cok mutsuzum..

Keşke o şehre gitmeseydik.. Gittik, sen çıktın karşıma.. Gitmeseydik sen olmucaktın, acı da olmucaktı böylece..((

Ben uzun zamandir "keske'leri arkamda biraktim ama "iyiki" bu kadar sevmisim, hala da cok seviyorum ..

Keşke o maili atmasaymışım. Kendini yine bi b*k sanmışsındır sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…