Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

haklısın zeyno bende aynı şeyleri çekiyorum ama kıymetli kötü davranalar ben kafama koydum oğlumu tek büyütücem senin çocugun ne kadarlık kız erkek

nasıl atlattın atlata bildin mi elg ben nasıl yapacagımı daha söylemeyi başaramadımnasıl kestirip atıcam

- Keske bu adamla hic evlenmeseydim.......
- Iyi ki tum yasam amacim olan birtanemi dogurmusum..bir iki tane daha "iyikilerim" var ama yazmaktan vazgectim.,gerek yok...

keşke gündüz olsaydı da tatlı almaya gitseydim sempatiksalakcinni
iyiki de EŞİMLE EVLENMİŞİMMMMMMMM:asigim:

Keşke uykum gelseydi de yatsaydım , yarın yine geç kalacağım sanırım -tatlicadiarzu-

ıyi ki bu ülke de doğmuşum turkbayragi

kimse hayatta keskelerin olmamasını ister ama herkesın keske dediği cok seyler var ama bir bakımada keske demek ve dememek kendı elımızde olan bır sey bence cunku hataları yapan biziz ve yaptıktan sonra keske dıyoruz o yüzden bir seyi yapacagımız zaman önce cok ii düsünüp yapmamız lazım o zaman hayatımızda keskeler olmaz ama benımde keske dediğim çok seylerim var tabi.....

Keşke eşimin yanında olabilseydim, keşke ilk atandığım yerde kalacağım diye ısrar etmeseydimde
eşimin çalıştığı kuruma girseydim.

keşke canım sevgilimden önce ki salağın o kadar peşimde koşmalarına yüz vermeseydimde ona iki yılımı harcamasaydım pislik,kötükedihüso,iyiki me gelince iyiki şimdi hayatımın anlamı nefesim ilkim(çünkü ilk aşık olduğum kişi ondan öncekileri yok sayıyorum)iyiki hayatıma girdi bi anda gerçek aşkı gösterdi onunla geçirdiğim 2,5 yıl çok mutluydum bi ömür daha istiyorum iyiki benimsin erkeğimmŞeniz

canım kocacım iyiki seninle evlenmişim
hayatıma giren en doğru en harika insan sensin
şu hayatta verdiğim en doğru karar seninle evlenmekti :asigim:

iyi ki sevgilim hayatımda,keşke birbirimize bu kadar yakınken ,keşke birbirimizi bu kadar isterken yıllarca uzak kalmasaydık ,itiraf edebilecek cesaretimiz olsaydı..

...............

Son düzenleme:
keşke eski erkek arkadaşımın teklifini kabul etmeseydim ve iyiki onun gıbı pıslıkten şükürler olsunki yol yakınken ayıldım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…