Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

keşke okumak için daha sıkı sarılsayım inancıma..senağlama...ve iyiki ailem ve bitanecik eşim hep yanımda...opuyorumnanaktan

merhaba bn yeniyim burada benim en büyük keşkem keşke velenmeseydim şu an boşanıyorum

keşkee lise sondaa öss sınawınaa bugünkii gibi ağırlıkk werseydimmm.

iiki işe girmişimmm.bazı gerçeklerii anlamam açısındann ii olduu

keşke bır bitki olarak yaşasaydım bu kadar acı cekmezdım ve hata yapmazdım

keşke seninle daha önce önce tanışmış olsaydık ama geçte olsa iyiki tanışmısız yaşam kaynağım seni çok seviyorum

ıyiki alkolik,her gece arkadaşlarıyla dışarda içen beni evde tek bırakan bir kocam yok:Saruboceq:

iyiki böyle tatli ve uslu bi oglum var.
iyiki tolga gibi esine bagli,evladina bagli ve evine bagli bi esim var
iyiki tolgayi tanimisin ve onla evlenmisin
evladimi ve biricik esimi cok seviyorum
onlar olmadan aslaaa

Keske kayinvalidem azicik anlayisli olsaydi
her dakka basi laf sokmasaydi
ama olsun oda öyle isde
herkez saglikli olsunda

Keşke aşkım yanımda olsa, hayatındaki herşey yolunda olsa...
ıyi ki böyle bir ailem böyle bir iş ortamım, böyle bir sevgilim var...

Keşke evlenmeseydim. Hadi evlendim evlendim keşke kaynanamla beraber oturmayı kabul etmeseydim. Keşke sokulan laflara karşılık verebilseydim.Keşke hazır cevap olsaydım... Keşke bebeğimi tek başıma büyütebilseydim..

keşke bu kadar içi dışı bir olupta herşeyi uluorta yaşayıp herkesee güvenip söylenmemesi gerekenleri söylemeseydim...iyiki;2007yi2008 e bağlayan gece ömrümde ilk defa sarhoş olupta hayatımın aşkına MURADIMA ilan-ı aşk etmişim (farkında olmadan)kaydirigubbakcemile3

keşke herkesi kendim gibi sanıp etrafımdakilere bukadar değer vermeseydim...

Keşke o günü hiç yaşamamış olsaydımmafoldumben
veee iyiki annemin çocuğuyum opuyorumnanaktan

keşke daha çok şey öğrenseydım. keşke ataleti yenebilseydim. keşke sürekli plan yapmak yerine, o planları uygulasaydım(sonuna kadar).

iyi ki sevip-seviliyorum(her açıdan). iyi ki sağlıklıyım. iyi ki yuva kuracağım doğru insanı buldum. iyi ki buradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…