gözlerim dolu dolu oldu böyle bi konu başlığı görünce....
keşke demek acizlik benim dünyamda ama bi çığlık oldu resmen şuan içimde,yasak ettiğim o cümleyi bu başlık altında ihlal ediyor ve defalarca keşke diyorum..bende tarifi olmayan bi insana keşkelerim daha doğrusu imkansızıma,ya diyorum ben yıllar önce doğsaydım yada o yıllar sonra diyerek çocuksu düşüncelere kapılıyorum..
keşke senin dünyanda bukadar yabancı kalmasaydım zaman denen dilimi geri çevrimek olsaydı elimde tüm gidişlerim sana gelseydi hayal olmasaydın keşke demeseydim.bugün boğazımda düğümlenen sözcüklerimsin dilimde ,yanında olduğumda birazdan uyanacağım bi rüyasın benim için yüreğimi en çok acıtan kimseye anlatamadığım hatta kendimden bile kaçtığım mutluluğum aynı zamanda hüznümsün.hakettiğin mutluluğu hep bastırmak saklamak zorundayım seviyorum derken susmak değil haykırmak istiyorum ,seni sınırsız düşünmeden korkmadan yaşamak istiyorum,o güzel gözlerinde ölmek isterdim diyorum, imkansızsın çünkü olamazsın biliyorum..kimseyi böyle sevmedim ve kimse tarafından böyle sevilmedim,sen benim hep canımda ol olur mu yokluğunu isteme benden çünkü o yükü taşıyacak buna dayanacak yürek yok bende..keşke seni daha önce tanısaydım herşeyim ama dürüst özü sözü bir kişilikle geçte olsa tanıştım....seni canımdan çokkk seviyorum gürcanımmmopuyorumnanaktan....imkansızımm...canı gönülden diliyorum bitanem hep yüzün gülsün sen hep mutlu ollll herşeyimm...................................