• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kel kalmak ve bitmek

sudemsiiiiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
Merhabalar 21 yaşındayım ölümcül olmasa da bir hastalığa bağlı tedaviden saçlarım dökülücek yani dökülmeye başlıyor tahmin edersiniz bitik ve çok kötüyüm kel kalabilmeyi kaldırıcak mıyım bilmiyorum. Sizce dökülme tam başlamadan kazıtmalı mıyım sıfırlayıp yoksa beklemeli miyim, kazıtırsam ev mi kuaför mü ne yapmalıyım moralim kötü ama yüzleşmem lazım görüşlerinize açığım

Merhabalar 21 yaşındayım ölümcül olmasa da bir hastalığa bağlı tedaviden saçlarım dökülücek yani dökülmeye başlıyor tahmin edersiniz bitik ve çok kötüyüm kel kalabilmeyi kaldırıcak mıyım bilmiyorum. Sizce dökülme tam başlamadan kazıtmalı mıyım sıfırlayıp yoksa beklemeli miyim, kazıtırsam ev mi kuaför mü ne yapmalıyım moralim kötü ama yüzleşmem lazım görüşlerinize açığım
Geçmiş olsun eğer tamamen döküleceği kesinse ben bunu zamanle gözlemlemek istemezdim psikolojimi bozardı sıfıra vurup peruk kullanırdım uzayana kadar

İnşallah tedaviniz olumlu sonuclanir peruk takabilirsiniz istediğiniz renk ve uzunlukta gerçi ne diyeyim teselli edecek birşey yazamıyorum yazsam yetersiz kalacak tüm gücümle dua edeceğim inşallah bir an önce şifa bulursunuz iyi haberlerinizi yazarsınız

Acil şifalar dilerim inşallah en kısa sürede eskisinden de sağlıklı,dipcik gibi olursun.Yavaş yavaş dökülmesini beklemek psikolojini alt üst eder,önce peruk al sonra da kuaförde kazıttır.Bu arada kellik olmasa da peruk kullanan çok fazla insan var bunu kendine dert etme.Sen her halinle güzelsin❤️

Acil şifalar dilerim inşallah en kısa sürede eskisinden de sağlıklı,dipcik gibi olursun.Yavaş yavaş dökülmesini beklemek psikolojini alt üst eder,önce peruk al sonra da kuaförde kazıttır.Bu arada kellik olmasa da peruk kullanan çok fazla insan var bunu kendine dert etme.Sen her halinle güzelsin❤️
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ama kuaföre gitmeye de çekiniyorum açıkçası yani orda kestirip kel olmak insanlar kuaför görücek öyle çıkıcam falan bilmiyorum hiç

Daha mı iyi olur diyosunuz
Evde kendim yapsam çok duygusallaşırım kuaförde ilgimi dağıtacak bir şey muhakkak olur diye öyle dedim. Evde rahat olurum dersen evde yap. Ama bu süreç geçecek yeniden saçların çıkacak hem de daha gür… vedalaşma yani, görüşürüz de onlara. Moralini yüksek tut

Evde kendim yapsam çok duygusallaşırım kuaförde ilgimi dağıtacak bir şey muhakkak olur diye öyle dedim. Evde rahat olurum dersen evde yap. Ama bu süreç geçecek yeniden saçların çıkacak hem de daha gür… vedalaşma yani, görüşürüz de onlara. Moralini yüksek tut
Çok haklısınız aslında ama kuaföre gitmeye de utanıyorum öyle gitmek kazıtmak kel olup orda gözükmek çalışanlar müşteriler falan bilmiyorum tam sıfırlıyolar mı onu da bilmiyorum kafam çok karışık çekiniyorum biraz

Çok geçmiş olsun
İnşallah en tez zamanda şifa bulursun
Peruk tak bence bir süre kuaförde yaptır kendin uğraşma

Öncelikle çok geçmiş olsun size tez zamanda şifalar diliyorum🤲🏻 bence kazıtın kuaförde kazıtın ve kendinize değer verdiğinizi hissedin. Bunu hastalıktan dolayı değilde imaj değişikliği gibi düşünün marjinal bir değişiklik yapmış olun. Uzun saçın dökülmesi ile kazınmış bir saçın dökülmesinin vermiş olduğu psikoloji aynı değildir

Öncelikle çok geçmiş olsun size tez zamanda şifalar diliyorum🤲🏻 bence kazıtın ev ya da kuaför fark etmez. Uzun saçın dökülmesi ile kazınmış bir saçın dökülmesinin vermiş olduğu psikoloji aynı değildir
Tamamen sıfırlamak bir süre daha beklemektense daha iyi yani

Çok geçmiş olsun
İnşallah en tez zamanda şifa bulursun
Peruk tak bence bir süre kuaförde yaptır kendin uğraşma
Haklısınız da kuaföre gidip öyle olmaya utanıyorum kel çıkmaya

Hastalık sürecinde hastalığınla ilgili stklardan derneklerden psikolojik destek alabilirsin. Kendinle benzer süreçlerden geçmiş insanlarla bir araya gelmek, aynı süreci yaşayanlar hakkında fikir almak sana iyi gelebilir.

Saçların için peruk önerisi vermişler havalar ısındığı için şapka, bandana, fular da kullanabilirsin.

İnşallah sağlığına en kısa zamanda kavuşursun.

Ek olarak dökülme sürecini doktorunla konuşursan daha iyi olur. Doktor önceki hastalarına göre sana öneride bulunabilir zamanlama açısından. Tedavinin şu zaman aralığında saçlarını kestirsen senin için daha iyi olur, diyebilir.

Back
X