• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kel kalmak ve bitmek

Çok haklısınız aslında ama kuaföre gitmeye de utanıyorum öyle gitmek kazıtmak kel olup orda gözükmek çalışanlar müşteriler falan bilmiyorum tam sıfırlıyolar mı onu da bilmiyorum kafam çok karışık çekiniyorum biraz
Anladım, tanıdığın birinden yardım isteyip evde halledebilirsiniz yakın arkadaş/ sevdiğin kuzen ya da kimin yanında iyi hissediyorsan… eğer rahat edemezsen güzel bir peruk, güzel bir şapka ya da güzelliğini ön plana çıkaracak güzel göz makyajları gibi sana iyi gelecek seçenek düşünebilirsin. Sana kocaman sarılıyorum Allah şifanı versin en kısa zamanda, sürecini yaz olur mu? Okuyan gören iyi niyetli kalbi güzel birinin enerjisi sana da iyi gelir belki

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, benim Kv gidip direk kazıtıyor. Hatta arada erkek berberine kazıtıyor. Şal alıp örtüyormuş.

Siz peruk beğenip onu da yanınıza alıp kazıtabilirsiniz. Çıkarken direk takarsınız. Kuaföre de sabah saatlerinde gidersiniz çok kimse de olmaz.

Dökülmeden sonra farklı çıkan çok kişi varmış. Daha gür düzse kıvırıcık , kıvırcıksa düz gibi…

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, benim Kv gidip direk kazıtıyor. Hatta arada erkek berberine kazıtıyor. Şal alıp örtüyormuş.

Siz peruk beğenip onu da yanınıza alıp kazıtabilirsiniz. Çıkarken direk takarsınız. Kuaföre de sabah saatlerinde gidersiniz çok kimse de olmaz.

Dökülmeden sonra farklı çıkan çok kişi varmış. Daha gür düzse kıvırıcık , kıvırcıksa düz gibi…
Teşekkür ederim bakalım kuaföre çekiniyorum biraz da giderim inşallah

Şöyle ki kazıtmaktansa önce kısa kestir oyle bir süre alış. Kuaföre de danışırsın, değişik durumlar yüzünden saçı dökülen tonla kadın var kuaförlerin mutlaka tavsiyesi oluyor😊
Belki de direkt sıfıra vurmak daha mantıklı kısa kestirip dökülmesi daha çok üzer

Merhabalar 21 yaşındayım ölümcül olmasa da bir hastalığa bağlı tedaviden saçlarım dökülücek yani dökülmeye başlıyor tahmin edersiniz bitik ve çok kötüyüm kel kalabilmeyi kaldırıcak mıyım bilmiyorum. Sizce dökülme tam başlamadan kazıtmalı mıyım sıfırlayıp yoksa beklemeli miyim, kazıtırsam ev mi kuaför mü ne yapmalıyım moralim kötü ama yüzleşmem lazım görüşlerinize açığım
çok geçmiş olsun. kökü siz de ve tekrar saçlarınız olacak sağlıkla umarım.

kuaförde ters laf eden olursa kendi seviyesizliği olur. siz kendinizden mesulsünüz ve çok takılmayın. insanlar her duruma diyecek laf bulurlar. en kötü senaryo bu tabii. bakarsınız seviyeli insanlarla saç kazıtma da kolay geçer. iyi düşünün ve iyi olsun.

sağlığınıza ve moralinize odaklanın

Merhabalar 21 yaşındayım ölümcül olmasa da bir hastalığa bağlı tedaviden saçlarım dökülücek yani dökülmeye başlıyor tahmin edersiniz bitik ve çok kötüyüm kel kalabilmeyi kaldırıcak mıyım bilmiyorum. Sizce dökülme tam başlamadan kazıtmalı mıyım sıfırlayıp yoksa beklemeli miyim, kazıtırsam ev mi kuaför mü ne yapmalıyım moralim kötü ama yüzleşmem lazım görüşlerinize açığım
Merhabalar, ben de ayni şeyi yaşadım. Tamamen dökülmesini beklemeden sıfıra vurdurdum. Yavaş yavaş dökülmesi daha ağır geldi bana.
Ben peruk almıştım, sonra Kadın Kanserleri derneği var. Burası ücretsiz peruk hediye ediyordu. Şu an bilmiyorum devam ediyor mu ama, gerçekten çok guzel bir peruk yollamislardi.
Ve rengarenk bandanalar almıştım. Simdi fular olarak da kullanıyorum.
Bu arada Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun sizi.

Merhabalar, ben de ayni şeyi yaşadım. Tamamen dökülmesini beklemeden sıfıra vurdurdum. Yavaş yavaş dökülmesi daha ağır geldi bana.
Ben peruk almıştım, sonra Kadın Kanserleri derneği var. Burası ücretsiz peruk hediye ediyordu. Şu an bilmiyorum devam ediyor mu ama, gerçekten çok guzel bir peruk yollamislardi.
Ve rengarenk bandanalar almıştım. Simdi fular olarak da kullanıyorum.
Bu arada Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun sizi.
Teşekkür ederim bakarım ben de hemen mi kazıttınız peki beklediniz mi biraz ayrıca kuaför de mi yaptınız etraf vs bir sıkıntı oldu mu çekiniyorum ben biraz da

Öncelik sağlık,öncelik kaliteli yaşam,görünüş sonraki aşama,kazıtmaya gerek yok yani ya hep ya hiç demenize gerek yok durumunuzla barışıp makul bir boyutta bakım yağıyla destekleyerek dökülen ve çıkan saçları aynı miktarda kontrol edebilirsiniz,çok şık kısa kesimler var bir süre idare edilebilir ki çoğu insan bilinçli olarak tercih ediyor,karamsarlık yerine eğlenceli bir hale getirip bir deneyimdi hayatımda demeniz sizin elinizde,bilmiyorum psikolojiniz ne durumda ama ölümcül değil dediğiniz için söylüyorum farklı şekillerde değerlendirmek ele almak sizin elinizde,eğlenceli kesimler,peruklar vs olabilir siz hayata nasıl bakarsanız öyle olur siz güzel ve pozitif bakın öyle olsun,geçmiş olsun.

Teşekkür ederim bakarım ben de hemen mi kazıttınız peki beklediniz mi biraz ayrıca kuaför de mi yaptınız etraf vs bir sıkıntı oldu mu çekiniyorum ben biraz da
Neden çekiniyorsunuz? Siz her sekilde güzel bir kadınsınız bu bir.
Bu hastalıkla mücadele ediyorsunuz, bir savaşçısınız bu iki.
Kel kaldınız diye yıkılmayacaksınız, bu da üç.
Kuaföre gittim, sıfıra vurur musun ? dedim. Makineyle kesti. Hiç üzülmedim. Yenisi cok güzel çıkıyor çünkü.
Biraz uzayınca evde esim kesti, ancak şekilsiz uzadı. Kuaförün kesmesi daha iyi. Hatta eşimin kestiğini duzelttirmek icin kuaföre gittiğimde kalabalıktı, bayağı beklemem gerekiyordu. Esim de beni kendi berberine götürdü. Erkek berberi kazimisti, çok eğlenmiştim o zaman.

Benim bir arkadaşım da seneler önce kötü bi hastalığa yakalandı. Saçlarına kirpiklerine acayip düşkündü. Bana ağlayarak beni kuaföre götür dedi. O duymadan kuaförü aradım arkadaşımı anlattım. Onlar da saolsun arkadaşım ağladıkça alttan aldılar mutlu etmeye calistilar. Neyse konuya geleyim saçlarını kestirdik doktora gitti keşke saçlarına kiymasaydin yolun başındasın tamamı gitmeden kurtulabilirsin demiş. Doktorun bu kelimesi onu çok mutlu etti. Ve çok şükür atlattı. Yani şunu demeye çalışıyorum. Saçların dökülecek evet ama belki tamamı dökülmeden daha ilerlemeden kurtulabilirsin insallah Allah’ın izniyle . Çok çok geçmiş olsun 💐

Kazıyın tabiki sonrasında çok daha canlı gür ve güzel saçlarınız çıkacak inşallah 🥰 bu arada dışarda peruk evde de bandaj tarzı kafanızın rahat edeceği şeyler kullanırsiniz Allah şifa versin 🤗

Kazıyın tabiki sonrasında çok daha canlı gür ve güzel saçlarınız çıkacak inşallah 🥰 bu arada dışarda peruk evde de bandaj tarzı kafanızın rahat edeceği şeyler kullanırsiniz Allah şifa versin 🤗
Teşekkür ederim kuaför sorunu düşündürüyor beni işte bi orda gidip kazıtma başkaları falan varken

O zaman evde kendiniz yapın zaten risksiz bir kesim olacak katlı üçgen falan filan değil ya ne size daha iyi gelecekse
Teşekkür ederim kuaför sorunu düşündürüyor beni işte bi orda gidip kazıtma başkaları falan varken

Haklısınız da kuaföre gidip öyle olmaya utanıyorum kel çıkmaya

Canım benim sağlık için bu, utanacak birşey Yok.. ah insanlar nelere nelere utanmıyor da sen sağlık için buna hiç utanma kuzu.. ama istersen kuaförden rica et, git istersen durumu anlat, birgün açabiliyorsa erken açsın rica edersin veya geç kapatır.. com tanıdık bir yere de gitmek zorunda değilsin, istersen muhit dışı başka bir semtte kestir, belki daha rahat olursun. Veya evde kesebilirler belki, internetten araştır

bazı kuaförlerde türbanlı kadınlar için ayrı bölümler oluyor. gidip konuşun sizi kimsenin görmeyeceği şekilde saçınızı kesmelerini rica edin.
peruğunuzu önceden hazırlayın. orda saçınızı kestirip peruğunuzu takın çıkın.
bunlar halledilcek şeyler. moralinizi yüksek tutun. tedavinizde ve sağlığınızı yeniden kazanmaya odaklanın :KK200:
ve bir kadın her haliyle güzeldir bunu hep tekrarlayın.

Öncelikle geçmiş olsun.
Saç kısalığının duygusal olarak siz ne hissettirdiği önemli. Nasıl iyi hissediyorsanız öyle bırakın. Ama ben olsam ya kazıtirdim yada kısacık kestirdim.

Psikolojini okdr iyi anladim ve okdr uzuldumki. Oncelikle cok ama cok gecmis olsun. Rahatsizliginin olumcul olmadigini soylemissin buna sukretmek lazim. Saclari bir ton sebepten dokulen ve bu noktaya gelen insanlar var. Seninki tedavide kullanicagin ilaclar sebebiyle anladigim kadariyla. Bence buna da sukretmek lazim cunku bu demektirki insalllah tedavi bitip ilaclar sonlaninca saclarin yerine gelicek. Allah gostermesin ama ben olsam yavas yavas sacimjn elimde kalmasini beklemek yerine dokulucegi kesinse kazirdim. Fakat kuafore gidip ordan sacsiz vaziyette eve gitme durumunu kaldiramicagim icin bunu evde kendim yapardim. Fakat bunu yapmadan once mutlaka peruk edinirdim. Bu sahte gorunen lastik oeruklardan bahsetmiyorum. Videolari ara ara karsima cikiyor. Gercek sactan yapilan ayrim cizgisi olan, kafaniza gecirdiginiz aeyin zar gb bir yapisi olan peruklardan bahsediyorum. Genelde siyahiler kivircik saclariyla basedemedikleri icin bunlari kullaniyorlar benim anladigim. Okadar dogal duruyor ve anlasilmiyorki. Kendi sac yapima en benzeyeni edinir ondan sonra psikolojimi bozmamak icin kullanmaya baslardim. Eminim.yatarken dahi cikarmazdim. Tedavi surenizi yazmadignz icin bilemiyorum fakat bu sekilde bu donemi kolaylikla atlatabliceginizi dusunuyorum. Sunu aklinizdan cikarmayin onemli olan rahatsizliktan kurtulmak sonra o saclar yine sizin. Umarim sagliginiza bir an once kavusursunuz 🙏

Back
X