• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vakit az lütfen görüş bildirin sizi seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sudemsiiiiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
Merhaba bu tarz konu açmıştım ama daha fazla görüş istediğimden tekrar açmak istedim sürem az. 21 yaşındayım kana bağlı ölümcül olmayan bir rahatsızlıktan ilaç alıcam ve saçlarım dökülecek yani almaya başladım henüz dökülmedi ama bu en büyük kabusum ve korkum olarak her an tetikte bekliyorum kısıtlı vaktim var 21 yaşında olarak zor bir psikolojideyim saçlarımı yarın gidip kazıtmalı mıyım bunu yapmak çok zor geliyor düşüncesi bile ağlatıyor ama diğer türlü de bilmiyorum alan süre ne kadarsa kullanıp beklemeli miyim dökülsün diye ne yapmalıyım kafam karışık görüş ve fikirlere açığım lütfen teşekkürler

Öncelikle çok geçmiş olsun. Saçlarının döküleceği kesin mi eğer kesinse dökülmeye başlayınca kazıt istersen belki de dökülmez diye düşündüm kazıttığınla kalma daha sonra

Öncelikle geçmiş olsun. Acele etmeyin. Dökülmeye başladıktan sonra gider halledersiniz. Bu arada güzel peruk ayarlayın kendinize. Artık herkes kullanıyor ve cok güzeller. Daha az etkilenmiş olursunuz. Elbet tekrar çıkacaklar. Kendinizi çok yıpratmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X