• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye bağlı saç dökülmesi yaşamadan önce mi kazıtmalıyım, beklemeli miyim?

sudemsiiiiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
Merhaba dün bu tarz konu açmıştım ama daha fazla görüş istediğimden tekrar açmak istedim sürem az. 21 yaşındayım kana bağlı ölümcül olmayan bir rahatsızlıktan ilaç alıcam ve saçlarım dökülecek yani almaya başladım henüz dökülmedi ama bu en büyük kabusum ve korkum olarak her an tetikte bekliyorum kısıtlı vaktim var 21 yaşında olarak zor bir psikolojideyim saçlarımı yarın gidip kazıtmalı mıyım bunu yapmak çok zor geliyor düşüncesi bile ağlatıyor ama diğer türlü de bilmiyorum alan süre ne kadarsa kullanıp beklemeli miyim dökülsün diye ne yapmalıyım kafam karışık görüş ve fikirlere açığım lütfen teşekkürler

Bence döküldüğünü görmek seni daha çok yıpratır, eğer kendin kazıtırsan en azından dökülmeyi çok hissetmezsin ve kendin hazır olursun. Bende halam tedavi görürken motivasyon amaçlı kazıtmıştım o dönem bandana kullanmıştım. Benim saçlarım uzayana kadar halamın saçları çoktan uzamıştı ve çok iyi gelmişti iyi tarafından bakmaya çalış.

Back