• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kel kalmak ve bitmek

Psikolojini okdr iyi anladim ve okdr uzuldumki. Oncelikle cok ama cok gecmis olsun. Rahatsizliginin olumcul olmadigini soylemissin buna sukretmek lazim. Saclari bir ton sebepten dokulen ve bu noktaya gelen insanlar var. Seninki tedavide kullanicagin ilaclar sebebiyle anladigim kadariyla. Bence buna da sukretmek lazim cunku bu demektirki insalllah tedavi bitip ilaclar sonlaninca saclarin yerine gelicek. Allah gostermesin ama ben olsam yavas yavas sacimjn elimde kalmasini beklemek yerine dokulucegi kesinse kazirdim. Fakat kuafore gidip ordan sacsiz vaziyette eve gitme durumunu kaldiramicagim icin bunu evde kendim yapardim. Fakat bunu yapmadan once mutlaka peruk edinirdim. Bu sahte gorunen lastik oeruklardan bahsetmiyorum. Videolari ara ara karsima cikiyor. Gercek sactan yapilan ayrim cizgisi olan, kafaniza gecirdiginiz aeyin zar gb bir yapisi olan peruklardan bahsediyorum. Genelde siyahiler kivircik saclariyla basedemedikleri icin bunlari kullaniyorlar benim anladigim. Okadar dogal duruyor ve anlasilmiyorki. Kendi sac yapima en benzeyeni edinir ondan sonra psikolojimi bozmamak icin kullanmaya baslardim. Eminim.yatarken dahi cikarmazdim. Tedavi surenizi yazmadignz icin bilemiyorum fakat bu sekilde bu donemi kolaylikla atlatabliceginizi dusunuyorum. Sunu aklinizdan cikarmayin onemli olan rahatsizliktan kurtulmak sonra o saclar yine sizin. Umarim sagliginiza bir an once kavusursunuz 🙏
Öncelikle geçmiş olsun.
Saç kısalığının duygusal olarak siz ne hissettirdiği önemli. Nasıl iyi hissediyorsanız öyle bırakın. Ama ben olsam ya kazıtirdim yada kısacık kestirdim.
ay renk renk saçın olabilir böylelikle böyle düşünmeye çalış evet zor ama yapacak bir şey yok madem
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, benim Kv gidip direk kazıtıyor. Hatta arada erkek berberine kazıtıyor. Şal alıp örtüyormuş.

Siz peruk beğenip onu da yanınıza alıp kazıtabilirsiniz. Çıkarken direk takarsınız. Kuaföre de sabah saatlerinde gidersiniz çok kimse de olmaz.

Dökülmeden sonra farklı çıkan çok kişi varmış. Daha gür düzse kıvırıcık , kıvırcıksa düz gibi…
Merhabalar, ben de ayni şeyi yaşadım. Tamamen dökülmesini beklemeden sıfıra vurdurdum. Yavaş yavaş dökülmesi daha ağır geldi bana.
Ben peruk almıştım, sonra Kadın Kanserleri derneği var. Burası ücretsiz peruk hediye ediyordu. Şu an bilmiyorum devam ediyor mu ama, gerçekten çok guzel bir peruk yollamislardi.
Ve rengarenk bandanalar almıştım. Simdi fular olarak da kullanıyorum.
Bu arada Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun sizi.
Şöyle ki kazıtmaktansa önce kısa kestir oyle bir süre alış. Kuaföre de danışırsın, değişik durumlar yüzünden saçı dökülen tonla kadın var kuaförlerin mutlaka tavsiyesi oluyor😊
Şöyle ki kazıtmaktansa önce kısa kestir oyle bir süre alış. Kuaföre de danışırsın, değişik durumlar yüzünden saçı dökülen tonla kadın var kuaförlerin mutlaka tavsiyesi oluyor😊
Teşekkür ederim bakalım kuaföre çekiniyorum biraz da giderim inşallah
Anladım, tanıdığın birinden yardım isteyip evde halledebilirsiniz yakın arkadaş/ sevdiğin kuzen ya da kimin yanında iyi hissediyorsan… eğer rahat edemezsen güzel bir peruk, güzel bir şapka ya da güzelliğini ön plana çıkaracak güzel göz makyajları gibi sana iyi gelecek seçenek düşünebilirsin. Sana kocaman sarılıyorum Allah şifanı versin en kısa zamanda, sürecini yaz olur mu? Okuyan gören iyi niyetli kalbi güzel birinin enerjisi sana da iyi gelir belki
Utanıyorum ve berbat biliyorum ama böyle oldu napalım

Eklentiler

• 1000151758.webp
    1000151758.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 91
Ultra güzel bir kızsın, yüz güzel olunca minimal saç stilleri çok yakışıyor bknz Natalie Portman ... bence hiç perukla falan uğraşma büyük küpe, çarpıcı kolye vb aksesuarlarla ile stil yaparsın.

Dökülen saçın çaresi var. En azılı saçkırana bile iyi gelen Minoksidil diye bir ilaç var,zamanı gelince alır kullanırsınız. Siz şimdi sağlığınıza odaklanın, sonrası her türlü hallolur. Tez zamanda geçmişler olur inşallah.
Gürleştirmeye faydası oluyor mu ?

Kötü görünmüyor bence hiç kötü görünmüyor resmi gördüm maşallah yazilirmi bilemedim yüzünüz ay gibi Allah'ım esirgesin inşallah en kısa sürede şifa haberlerinizi alalım cok Amin .Yüzünüze her şey yakışır maşallah

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ama kuaföre gitmeye de çekiniyorum açıkçası yani orda kestirip kel olmak insanlar kuaför görücek öyle çıkıcam falan bilmiyorum hiç
İnsanlar bok yesin. Düşünmesek herkes ne diycek diye hayat daha kolay olucak. Düşünmüyorum şahsım adına. Ben herkesin fikrinden önemliyim.

Kedim yok. Nasıl kullanılıyor peki ? Birde bioksinin sanırım
Marka önemli değil. İçeriği %5 Minoksidil olsun yeter. Sprey veya ince uçlu şişe şeklinde dökülerek kullanılanı var, onları tavsiye ederim. Günde bir kez uyguluyorsunuz durulama yok. Alnınıza ve tüy çıkmaması gereken yerlere değdirmemeye dikkat edin.

Aslında hapı da var hatta daha etkili ama tüm vücuttaki tüyleri güçlendiriyor. Eğer klasik esmer Türk kadınıysanız tavsiye etmem. Kaşı bile olmayan sarışın yabancı kadınlar çok iyi sonuç alıyor mesela haptan.
Reddit forumlarına aşina mısınız, İngilizceniz var mı bilmiyorum. Şu linkteki kanalda kadın saç dökülmesine dair güzel paylaşımlar var. Geneli Minoksidil kullanıyor. https://www.reddit.com/r/FemaleHairLoss/
ingilizceniz yoksa tarayıcıdan Türkçeye çevirtirsiniz

Ek: Kullanmaya başladığınızda ilk bir ay yoğun saç dökme olur, bu normaldir

Son düzenleme:
Marka önemli değil. İçeriği %5 Minoksidil olsun yeter. Sprey veya ince uçlu şişe şeklinde dökülerek kullanılanı var, onları tavsiye ederim. Günde bir kez uyguluyorsunuz durulama yok. Alnınıza ve tüy çıkmaması gereken yerlere değdirmemeye dikkat edin.

Aslında hapı da var hatta daha etkili ama tüm vücuttaki tüyleri güçlendiriyor. Eğer klasik esmer Türk kadınıysanız tavsiye etmem. Kaşı bile olmayan sarışın yabancı kadınlar çok iyi sonuç alıyor mesela haptan.
Reddit forumlarına aşina mısınız, İngilizceniz var mı bilmiyorum. Şu linkteki kanalda kadın saç dökülmesine dair güzel paylaşımlar var. Geneli Minoksidil kullanıyor. https://www.reddit.com/r/FemaleHairLoss/

Teşekkür ederim

Merhabalar 21 yaşındayım ölümcül olmasa da bir hastalığa bağlı tedaviden saçlarım dökülücek yani dökülmeye başlıyor tahmin edersiniz bitik ve çok kötüyüm kel kalabilmeyi kaldırıcak mıyım bilmiyorum. Sizce dökülme tam başlamadan kazıtmalı mıyım sıfırlayıp yoksa beklemeli miyim, kazıtırsam ev mi kuaför mü ne yapmalıyım moralim kötü ama yüzleşmem lazım görüşlerinize açığım
Cok gecmis olsun saçlarınız tekrar çıkacaktır bu bir dönem diye düşünün. Oyle gezmek zorunda değilsiniz simdi hic belli olmayan peruklar var. Kendi saçınız uzayana kadar onlardan kullanırsınız. Bi yer var instasini atarım özelden yazarsanız. Kuafor bile peruk olduğunu anlamayacak emin olabilirsiniz sayfaya bakinca anlayacaksiniz zaten. Ve bu reklam değil umarım bi an once saçlarınız çıkar ve hic gerek kalmaz ❣️

Minoksidil hic bir işe yaramıyor önemli olan vücuttaki vitaminlerimiz cunku onlar saçı etkiliyor çok

Back
X