Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

canım ben ekmek yiycem diyede değil bizimkiler yemekleri çok yağlı yapıyolar ama hani öyle böyle değil..bende çareyi yemeğin kendisini yemekte buldum..bazı şeyleri kendime ayrı yapıyorum ama mesela bi nohut bezelye gibi tencere yemeklerine pek dokunmuyorum..

bebeklerin seni bi hayli yoruyodur annecinde kıyamıyo dmek..olsun canım sende onlar gittikten sonra devam edersin..evde misafir varken diyet zor olur zaten..

bende comebaby'ye katiliyorum.. menulerin esastan harika.. ama ben bi böyle bi böyle yapsam ohhooooo hic kimseyi dinlemem.. herseyi yerim.. :) bende ya hep ya hic..

bu arada basladigindan beri kac kilo verebildin kelebek?

canım benm çok teşekkür ederim..buraya yazmadan diyete başladım esasen öyle kendi çapımda..59 küsürdüm tam olarak hatırlamıyorum şuan..en son tartıldığımda yani perşembe günü 53.4 tüm yani 6 kilo falan..bakalım pazar günü tartı günm daha çok var..inşallah 52 leri görürüm küsüratı önemli değil:))topiğime sık sık beklerim lizbethcimmopuyorumnanaktan

arkadaşlar bu arada besinlerin kalorilerini çıkardım artık birazda kalorilere dikkat edicem..birde yarın dışarı çıkarsam çörek otu alıcam öğünlerden yarım saat önce 1 kaşık alıcam bakalım beni neler bekliyoookaydirigubbakcemile3

Selam
ben bugun az yedim de yaziym dedim malum cok kacirinca yazmaya cesaretim olmuyor
1 bardak sirkeli balli su
1 cay bardagi sut+yulaf
ara:1 mandalina
Oglen:1 porsiyon ispanak ve yogurt+2 dilim karpuz
ara:1 mini bar+bir kac cubuk kraker
Aksam:tavuklu yesil salata

Bu arada hepinizi kutluyorum fistikalar cok iyi gidiyorsunuz.
Ben o kadar yavas veriyorum ki,bu hafta da 58.5 ciktim beklentilerimi dusururmeye karar verdim.
Onumuzdeki hafta sonu 58.3 ciksam sevinicem o kadar yavasim yani:uhm:

evet canım menün gerçekten çok güzelmiş..bende 2 gündür sabah kalktığımda ve yatarken elma sirkeli ılık su içiyorum..içine balda koyucam ama korkuyorum ya

Bu arada hepinizi kutluyorum fistikalar cok iyi gidiyorsunuz.
Ben o kadar yavas veriyorum ki,bu hafta da 58.5 ciktim beklentilerimi dusururmeye karar verdim.
Onumuzdeki hafta sonu 58.3 ciksam sevinicem o kadar yavasim yani:uhm:

balperim aslında beklentimiz düşük olmalı bu hepimiz için geçerli..daha sonra hayal kırıklığımız az sevincimz yüksek olsun..bende bu hafta sadece 400 veya 500 gr vermeyi hedefliyorum..52yi görmek istiyorum ama küsürat hiç önemli değil 52.900 olsam sevinirim..

arkadaşlarım bu günkü menümü biraz oluşturdum sanki hmen yazıyorum..

sabah kalktığım gibi 1 bardak elma sirkeli ılık su

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk az beyaz peynir
1 domates kekikli pul biberli
maydanoz
3 acı biber

metabolizma çayı

ara:1 elma veya 5 tane yeşil erik

öğle:4-5 köfte veya 3 köfte kadar kıymadan domatesli kıymalı yumurta
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

metabolizma çayı

ara:muz en küçük boy
yarım bardaktan dha az yağsız süt

akşam:1 kase çorba

metabolizma çayı

ara:1 havuç veya 2 tane salatalık

hava yağmurlu bu günde yürüyüşe çıkamadım..bende bu gün ip atlıycam..ayrıca 2 kupa yeşil çay içilecekkk..

Merhaba akılımdasın arkadaşım ama pek yazamıyorum. Negüzel günlük menü oluşturmuşsun. O gün evde olan yemekleri bir düzene koyup yemek en güzeli ve harcıyacağımz kaloriyi hesaplamak gerekiyor.
Bende günlük menü oluştursam daha iyi olabilir
Atlama ipi bulamıyorum olanlarda çocuklar için, müzik çalanları bile var :)) İp atlamakta çok faydalıymış.
Sağlıklı güzel beslen herşeyden ye ama az ye. Spor yap. Fazla kilolar gidecek :)

Kelebekcim hic korkma baldan zaten azicik bisey ekliyorsun ben kasigin ucuyla ekliyorum.
Menum guzeldi ama sonradan bozuldu 1 kucuk cikolata yedim birde baktim 70cal minnacik sey masuma benziyordu napiym:çok üzgünüm: Birde esimle sturbucksa gittik birazcik da kahve ictim yine :tomato:
Herkese kolay gelsin

Canımmm kolay gelsin.
Azmine hayran kaldım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşman dileğiyle opuyorumnanaktan

ablacım çok mutlu oldum yorumunu görünceopuyorumnanaktanben atlama ipi bulamayınca şu 1 liracıda satılan çamaşır iplerinden aldım hani ince kablo gibi olanlarından plastiğe benzer bi yapısı var..onu üçe katlayıp yanlarından bantladım şahane bi atlama ipi oldu senn boyun uzunsa 2 ye katlayabilirsin..yaza hepimiz mükemmel vücutla merhaba diycez eminma.s.

canım 70 cal yine masum öyle çok çok fazla değil ki hem senn kilon boyuna göre çok çok normal arada kaçamak yapmak hepimizin hakkı:lepi:

kelebekcigim, yorulmusum yaa.. valla öle böle degil.. yaslanmisim galiba :sinifsinif: iki göbek attim kendimi 10km kosmus gibi hissettim :kedi: böyle zamanlarda yakinda 30umu dolduracagimi fark ediyorum hihihiihi ne zaman gecti bu yillar eyvahedigeldismile

hadi kolay gelsin bizlere.. benim simdi ders calismam lazim esim bana dün kizdi.. "interneti kapatacagim" dedi banaaaa "dersini calis" dedi sanki babamla konusup benim ders calismama azimligime savas acmislar gibi hissettim mafoldumben ama kitabi acinca uyku basiyor...

canım valla güldürdün beni ya..30 yaş ne ki hareketsizlikten kaynaklanan bi yorgunluktur sennki..daha çıtırsın dur bakalımolumunekankayizsmile

kızlar bu günkü menümü yeniden yazıyorum

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk az beyaz peynr
1 domates kekikli
acı biber
maydanoz

ara:evde olmadığım için yiyemedim

öğle:2 tane etli biber dolması

ara:6 tane yeşil erik

akşam:1 kase bol karabiberli domates çorbası
1 tane küçük boy dolma

ara:2 salatalık veya 1 elma

ana öğünlerden sonra metabolizma çayımı içtim..şuana kadar 1 kupa yeşil çay içtim diğerini dizi seyrederken keyifle içicem..yaptığım hesaba göre şuana kadar 900 kalorilik yedim..elimdeki cetvel doğru mu tam olarak bilmiyorum ama..bu işten anlayan biri de kontrol edip beni bilgilendirirse çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…