- Konu Sahibi kelebekcik
-
çok iyi yapmışsın yemek sularını yememekle bende yersem acayip ekmek tüketiyorum benim durum vahim ya çok yavaş verebileceğim sanırım annemler pazar gidiyorlar artık onlar gidince diyet yemekleri yaparım kendimize ayrı ayrı yemekte yapamıyorum annemde kızıp duruyor hiç yemiyorsun diye malum bebecikler olunca sürekli hareket halindeyim hayırlısı bakalım
bende comebaby'ye katiliyorum.. menulerin esastan harika.. ama ben bi böyle bi böyle yapsam ohhooooo hic kimseyi dinlemem.. herseyi yerim.. :) bende ya hep ya hic..
bu arada basladigindan beri kac kilo verebildin kelebek?
evvvveeet bugun tam 1 hafta oldu tartıldımm ve 2kilo 700 gram vermişimmmm
Selam
ben bugun az yedim de yaziym dedim malum cok kacirinca yazmaya cesaretim olmuyor
1 bardak sirkeli balli su
1 cay bardagi sut+yulaf
ara:1 mandalina
Oglen:1 porsiyon ispanak ve yogurt+2 dilim karpuz
ara:1 mini bar+bir kac cubuk kraker
Aksam:tavuklu yesil salata
Bu arada hepinizi kutluyorum fistikalar cok iyi gidiyorsunuz.
Ben o kadar yavas veriyorum ki,bu hafta da 58.5 ciktim beklentilerimi dusururmeye karar verdim.
Onumuzdeki hafta sonu 58.3 ciksam sevinicem o kadar yavasim yani:uhm:
arkadaşlarım bu günkü menümü biraz oluşturdum sanki hmen yazıyorum..
sabah kalktığım gibi 1 bardak elma sirkeli ılık su
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk az beyaz peynir
1 domates kekikli pul biberli
maydanoz
3 acı biber
metabolizma çayı
ara:1 elma veya 5 tane yeşil erik
öğle:4-5 köfte veya 3 köfte kadar kıymadan domatesli kıymalı yumurta
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
metabolizma çayı
ara:muz en küçük boy
yarım bardaktan dha az yağsız süt
akşam:1 kase çorba
metabolizma çayı
ara:1 havuç veya 2 tane salatalık
hava yağmurlu bu günde yürüyüşe çıkamadım..bende bu gün ip atlıycam..ayrıca 2 kupa yeşil çay içilecekkk..
Merhaba akılımdasın arkadaşım ama pek yazamıyorum. Negüzel günlük menü oluşturmuşsun. O gün evde olan yemekleri bir düzene koyup yemek en güzeli ve harcıyacağımz kaloriyi hesaplamak gerekiyor.
Bende günlük menü oluştursam daha iyi olabilir
Atlama ipi bulamıyorum olanlarda çocuklar için, müzik çalanları bile var :)) İp atlamakta çok faydalıymış.
Sağlıklı güzel beslen herşeyden ye ama az ye. Spor yap. Fazla kilolar gidecek :)
Kelebekcim hic korkma baldan zaten azicik bisey ekliyorsun ben kasigin ucuyla ekliyorum.
Menum guzeldi ama sonradan bozuldu 1 kucuk cikolata yedim birde baktim 70cal minnacik sey masuma benziyordu napiym:çok üzgünüm: Birde esimle sturbucksa gittik birazcik da kahve ictim yine :tomato:
Herkese kolay gelsin
Canımmm kolay gelsin.
Azmine hayran kaldım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşman dileğiyle opuyorumnanaktan
kelebekcigim, yorulmusum yaa.. valla öle böle degil.. yaslanmisim galiba :sinifsinif: iki göbek attim kendimi 10km kosmus gibi hissettim :kedi: böyle zamanlarda yakinda 30umu dolduracagimi fark ediyorum hihihiihi ne zaman gecti bu yillar eyvahedigeldismile
hadi kolay gelsin bizlere.. benim simdi ders calismam lazimesim bana dün kizdi.. "interneti kapatacagim" dedi banaaaa "dersini calis" dedi sanki babamla konusup benim ders calismama azimligime savas acmislar gibi hissettim mafoldumben ama kitabi acinca uyku basiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?