Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

cok sevindim canim,bende döndüm artik sahalara

çok teşekkürler ve bencede cezalısın öğleni ve akşamı kurtarmışın ama poğaçanın 1 tanesi 1 tane ekmeğe bedelmiş öyle duydum ben ama onlar gitmiştir kesin akşama kadar azda yemişsin ya :)

Kelebekcik, senin bu azmine hayran kaldım, harikasın gerçekten..alkisalkisalkis
Darısı benim başıma..ben de diyetteyim bakalım ben ne kadar kilo vercem ve
ne kadar sabır edecem diyetime..:))

tatlım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktaninsan isteyince her şeyin üstesinden geliyo inan..topiğime sık sık beklerim..güzel haberlerini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz..başarılar diliyorum..

iyi geceler kızlarr .. benim asıl salı günü tartılma günüm olmasına rağmen bugun dayanamayıp tartıldım ve 1,5 kilo vermişim .. o sudurda gider herhalde dimi daha ..
4.günüm bugun diyette :)

irrascım çok güzel gerçekten..tebrik ediyorum..kaydirigubbakcemile5

balperimm canm benm hiç dert etme akşama kadar çok dikkat etmişsin o poğaçalar eriyip gitmiştirkaydirigubbakcemile2

arkadaşlarım bu gün 45 dk yürüyüş 15 dk da spor aletlerinde çalıştım..kahvaltım

2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
maydanoz
4-5 tane küçük acı biber
1 tane siyah zeytin
1 kk biraz fazla beyaz peynir

metabolizma çayımı içtim

ara:yarım muz

menümü daha belirlemedim düzenlmeleri daha sonra yapıcam..hepinizi çok seviyorummopuyorumnanaktan

bende kahwaltımı 1 kase corn flakesle yaptım bu sabah arada meyveli yogurt yedim öğlende büyük bi olasılıkla çorba içerim :)

Her zaman burdayım :) Tek başına insan diyet yapmakta
güçlük çekiyor..burda olmaktan güç alıyorum ve diyette olmak
bir nebze kolaylaşıyor..opuyorumnanaktan

bugün kahvaltıda yarım simit, bi parça peynir, 5 zeytin,2 adet kayısı,ceviz
ve yeşil çay vardı..öğlen de yoğurtlu makarna ve 4 adet mercimek köfte
(az yağlı) yedim..
üstüne 1 kupa çay ve 2 adet kuru kayısı...
akşam saat 6:00 dan sonra bi şey yemiyorum

.

Kizlar kelebekcik pazar gunleri kilo bildirimi yapiyor,bizde pazar gunlri kilomuzu buraya yazalim mi?Daha iyi motivasyon olur ne dersiniz?
Yoksa bu sekilde paylasim yapmak yasak mi?

Her zaman burdayım :) Tek başına insan diyet yapmakta
güçlük çekiyor..burda olmaktan güç alıyorum ve diyette olmak
bir nebze kolaylaşıyor..opuyorumnanaktan
her zaman beklerim canm benmopuyorumnanaktan

çok güzel canım..benm bu gün biraz karışıktı

Kizlar kelebekcik pazar gunleri kilo bildirimi yapiyor,bizde pazar gunlri kilomuzu buraya yazalim mi?Daha iyi motivasyon olur ne dersiniz?
Yoksa bu sekilde paylasim yapmak yasak mi?

bence kilo bildirimnde bi sakınca yoktur balperim gruplaşma yasak bildiğim kadarıyla..ben yarın kilo bildirimi yapmıycam çünkü çok bi fark olduğunu sanmıyorum balperim..

bu gün dışardaydım çok dengesiz beslendim kahvaltı ve ara öğünümü yazmıştım..saat 14te bir tane simit yedim eve gelince uyuyakalmışım saat 17de bi kase mantar çorbası içtim..akşam komşudaydık 1 tane poğaça yedim 1 kk biraz fazla mozaik pasta yedim..ama sonra 30 dk falan hızlı tempolu yürüdüm..kızlar ya bi yere gittiğimde ye diye ısrar edilmesinden çok sıkldım artık..yemiyosun karşındaki alınıyo yiyorum kendi kendime kızıyorum en iyisi evde oturup hiç gezmemek..sizce yarın tartılsam mı 2 gündür börek poğaça yedim kilo almış olabilirmiyim?

Kilo aldigini zannetmiyorum kelebekcim en kotu ihtimal vermemissindir.
opuyorumnanaktan

Kilo aldigini zannetmiyorum kelebekcim en kotu ihtimal vermemissindir.
opuyorumnanaktan

inşallah öyledir balperimm..tartılmadım bu gün çok bi değişiklik olmamıştır diye..

kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk az beyaz peynir
domates
maydanoz
2 tane acı biber

ara:5-6 malta eriği
yarım bardak yağsız süt

öğle:evde olursam 6 kaşık bezelye yemeği
biraz yoğurt

ara:yarım muz,biraz süt

akşam:1 tabak mantar çorbası

yine düzenlemelerimi yapıcam arkadaşlar bi değişiklik olursa..

öğle yemeğimi yedikten sonra misafirmiz geldi hemen bi makarna salatası kek falan yaptık..çok küçük bi kase makarna salatası yedim 4 kaşık dahi yoktu ama mayonez vardı tabi ki..o yüzden akşam yemeği yerine 6 tane malta eriği yiyorum..bunun dışında bi değişklik olmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…