- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi kelebekcik
-
balperim ya tadını sevmemene rağmen sana metabolizma çayını kesinlkle tavsiye ediyorum..en azından 1 hafta dene zorlada olsa..
kızlaaarrr çok mutluyum bu sabah dayanamadım yürüyüşe gitmeden önce tartıldım vede tartıda 53.4ü gördümm:teytey:
bu gün dediğim gibi il dışına çıkıyorum umarım ki fazla kaçırmam yemek olarak olarak ya tavuk şiş yada spagetti düşünüyorum..bakalım inşallah tavuk şişle idare edebilirim..
Ilk tebrik eden ben oluym kaydirigubbakcemile5Tartilma gununde daha da az cikicaksin o zaman
Ben bugun cezaliyim kizlar sabah pogaca yapmistim 2 tane yedim, birsey olmaz demeyin cunku icinde tam 1 su bardagindan fazla yag vardi.
Oglen 1 elma ve 2-3 cilek
Aksama da 3 kasik yagsiz yogurt ve 1 kase nohut yemegi yedim
40 dk egzersiz yaptim
Kelebekcik, senin bu azmine hayran kaldım, harikasın gerçekten..alkisalkisalkis
Darısı benim başıma..ben de diyetteyim bakalım ben ne kadar kilo vercem ve
ne kadar sabır edecem diyetime..:))
iyi geceler kızlarr .. benim asıl salı günü tartılma günüm olmasına rağmen bugun dayanamayıp tartıldım ve 1,5 kilo vermişim .. o sudurda gider herhalde dimi daha ..
4.günüm bugun diyette :)
Ilk tebrik eden ben oluym kaydirigubbakcemile5Tartilma gununde daha da az cikicaksin o zaman
Ben bugun cezaliyim kizlar sabah pogaca yapmistim 2 tane yedim, birsey olmaz demeyin cunku icinde tam 1 su bardagindan fazla yag vardi.
Oglen 1 elma ve 2-3 cilek
Aksama da 3 kasik yagsiz yogurt ve 1 kase nohut yemegi yedim
40 dk egzersiz yaptim
Bilmiyoryum ki kelebekcim ya,olmazsa denerim tekrar
cok sevindim canim,bende döndüm artik sahalara
dene mutlaka balperim gerçekten ben çok etkili olduğuna inandım..tane karabiber kullandın dimi daha önce yaptığında?
her zaman beklerim canm benmopuyorumnanaktanHer zaman burdayım :) Tek başına insan diyet yapmakta
güçlük çekiyor..burda olmaktan güç alıyorum ve diyette olmak
bir nebze kolaylaşıyor..opuyorumnanaktan
bugün kahvaltıda yarım simit, bi parça peynir, 5 zeytin,2 adet kayısı,ceviz
ve yeşil çay vardı..öğlen de yoğurtlu makarna ve 4 adet mercimek köfte
(az yağlı) yedim..
üstüne 1 kupa çay ve 2 adet kuru kayısı...
akşam saat 6:00 dan sonra bi şey yemiyorum
.
Karabiberi toz kullanmistim kelebegim
tadini etkilemis olabailir mi?
Kizlar kelebekcik pazar gunleri kilo bildirimi yapiyor,bizde pazar gunlri kilomuzu buraya yazalim mi?Daha iyi motivasyon olur ne dersiniz?
Yoksa bu sekilde paylasim yapmak yasak mi?
bence kilo bildirimnde bi sakınca yoktur balperim gruplaşma yasak bildiğim kadarıyla..ben yarın kilo bildirimi yapmıycam çünkü çok bi fark olduğunu sanmıyorum balperim..
bu gün dışardaydım çok dengesiz beslendim kahvaltı ve ara öğünümü yazmıştım..saat 14te bir tane simit yedim eve gelince uyuyakalmışım saat 17de bi kase mantar çorbası içtim..akşam komşudaydık 1 tane poğaça yedim 1 kk biraz fazla mozaik pasta yedim..ama sonra 30 dk falan hızlı tempolu yürüdüm..kızlar ya bi yere gittiğimde ye diye ısrar edilmesinden çok sıkldım artık..yemiyosun karşındaki alınıyo yiyorum kendi kendime kızıyorum en iyisi evde oturup hiç gezmemek..sizce yarın tartılsam mı 2 gündür börek poğaça yedim kilo almış olabilirmiyim?
Kilo aldigini zannetmiyorum kelebekcim en kotu ihtimal vermemissindir.
opuyorumnanaktan
inşallah öyledir balperimm..tartılmadım bu gün çok bi değişiklik olmamıştır diye..
kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk az beyaz peynir
domates
maydanoz
2 tane acı biber
ara:5-6 malta eriği
yarım bardak yağsız süt
öğle:evde olursam 6 kaşık bezelye yemeği
biraz yoğurt
ara:yarım muz,biraz süt
akşam:1 tabak mantar çorbası
yine düzenlemelerimi yapıcam arkadaşlar bi değişiklik olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?