- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi kelebekcik
-
canım o 5 saat sana süper bi spor olmuş zaten merak etmeolumunekankayizsmileKilo veren arkadaslarim, hepinizi tebrik ediyorum.
Ben epeydir paylasamiyorum yediklerimi
1 bardak sirkeli su
Kahvalti:1 sosis,1 domates, 4 diyet zeytin 1 kizarmis ekmek ve azicik diyet peynir
ara:1 elma,1 portakal
Oglen:1 simit 1 bardak sekersiz cay
Ara:1 kuoa sutlu kahve
Aksam:2 tane lahana sarmasi, 1 tabak tarhana corbasi, 1 buyuk tabak salata,yogurt 1 dilim karpuz
aksam da ne cok sey yemisim yaz yaz bitmedi:sm_confused:
Bugun alisverise gittim tam 5 saat gezmisim.Biraz yuruyus sayilabilir heralde:icecream:
Arkadaslar bundan boyle yediklerime biraz daha dikkat etmeye karar verdim.Hos habire karar veriyorum ama:1rolleyes:
Onumuzdeki yillarda bebis gelirse tombis olucam malum..
Bari bu yazi soyle sulun gibi gecireyim
degilmi amafisfisfis
Tesekkur ederim Kelebegim. Bakalim onumundeki yila Allah ne gosterir.
ikimizi de daha zor bir hafta bekliyor o zaman gerci mide de alsiyor az yemeye degil mi o kadar da zor olmuyor bi yerde.
Kolay gelsin
arkadaşlar ben bugün sabah tartıldım ve 300 gram vermişim şükür
şu an 57.6 kilodayım
bugün çok fazla yürüdük hala bacaklarım ağrıyor ona görede yedim tabi bende yarından itibaren yediklerime ciddi dikkat edeceğim eşimde kilo vermek istiyor ikimize az kalorili yemekler yapacağım inş
günaydin kelebekcik!! bugün erken uyandim.. aslinda daha dogrusu daha hic uyumadim!!! bu aksam erken yatip sabah erken kalkim diyorum ki planimi dogru dürüst uygulayabileyim!! aferin bana demi... simdi evimi toparlayip temizleyecegim veeee sonra müzigimi acip oynayacagim.. insallah uyumam!!
börek okudum ya senin sayfanda.. ben de hafta sonu esim icin bir sürü sey yaptimve yedim (( ya hafta sonlari zorlanacagim herhalde... napsam ki..
bakalim sen bugün erken uyanacakmisin hihi
Kelebekcim nasil gecti alis veris neler aldin:1rolleyes:
Ben 2 hafta tartilmadan dikkat edecgim kiloma sonra yazicam kilomu buraya.Takildim kaldim 58.5 ta.
Menumu paylasaym sizinle yanlis yaptigimi dusundugunuz yer varsa uyarin ama
Kahvalti: 1 bardak sirkeli su, 1 kase sutle beraber yulaf
Ara:1 yesil elma
Oglen:2 dilim kizarmis ekmek,biraz peynir,1 domates ve yesillik, yagsiz ayran
Ara:2 dilim karpuz
Aksam:1 parca tavuk,1porsiyon karnibahar haslamasi uzerine yogurt dokup yedim ve salata
(kacamagimi da yazmadan olmaz esime yemegin yanina patates puresi yapmistim 1-2 kasik huplettim)
1 saat yuruyuste yaptim
ben geldimmm bir hafta uğramaya yüzüm olmadı :sinifsinif: çok kötü geçti kaynım iş kazası geçirdi hastanedeydi bende ne diyet kaldı ne düzen
bügün tartıldım 91,3 olmuşum :)
geçen salı 92,9 dum ..
hiç dikkat etmedim hamur işinden geri kalmadım düzensiz yemek saatleri gece yemeleri vardı oysa ben diyordum ki kesin almışımdır verdiğimi ..
bugunden irtibaren daha sıkı giricem çalışmaya...
kelebekcık sabah ac karnına o sırkelı suyu nasıl ıcıyorsun benım acayıp mıgdem bulanıyor kokusundan sen rahatsız olmadın mı
ben geldimmm bir hafta uğramaya yüzüm olmadı :sinifsinif: çok kötü geçti kaynım iş kazası geçirdi hastanedeydi bende ne diyet kaldı ne düzen
bügün tartıldım 91,3 olmuşum :)
geçen salı 92,9 dum ..
hiç dikkat etmedim hamur işinden geri kalmadım düzensiz yemek saatleri gece yemeleri vardı oysa ben diyordum ki kesin almışımdır verdiğimi ..
bugunden irtibaren daha sıkı giricem çalışmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?