Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Kilo veren arkadaslarim, hepinizi tebrik ediyorum.
Ben epeydir paylasamiyorum yediklerimi
1 bardak sirkeli su
Kahvalti:1 sosis,1 domates, 4 diyet zeytin 1 kizarmis ekmek ve azicik diyet peynir
ara:1 elma,1 portakal
Oglen:1 simit 1 bardak sekersiz cay
Ara:1 kuoa sutlu kahve
Aksam:2 tane lahana sarmasi, 1 tabak tarhana corbasi, 1 buyuk tabak salata,yogurt 1 dilim karpuz

aksam da ne cok sey yemisim yaz yaz bitmedi:sm_confused:
Bugun alisverise gittim tam 5 saat gezmisim.Biraz yuruyus sayilabilir heralde:icecream:

Arkadaslar bundan boyle yediklerime biraz daha dikkat etmeye karar verdim.Hos habire karar veriyorum ama:1rolleyes:
Onumuzdeki yillarda bebis gelirse tombis olucam malum..
Bari bu yazi soyle sulun gibi gecireyim
degilmi amafisfisfis

canım o 5 saat sana süper bi spor olmuş zaten merak etmeolumunekankayizsmile
Arkadaslar bundan boyle yediklerime biraz daha dikkat etmeye karar verdim.Hos habire karar veriyorum ama:1rolleyes:
Onumuzdeki yillarda bebis gelirse tombis olucam malum..
Bari bu yazi soyle sulun gibi gecireyim
degilmi amafisfisfis

bende yarından itibaren daha fazla dikkat edicem canım ya 3 gündür resmen börekle beslendim..bu gün tartılmadım o yüzden ama kesin 53 olmuşumdur..bebiş düşünüyosunuz demek Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahŞeniz

Tesekkur ederim Kelebegim. Bakalim onumundeki yila Allah ne gosterir.
ikimizi de daha zor bir hafta bekliyor o zaman gerci mide de alsiyor az yemeye degil mi o kadar da zor olmuyor bi yerde.
Kolay gelsin

arkadaşlar ben bugün sabah tartıldım ve 300 gram vermişim şükür
şu an 57.6 kilodayım
bugün çok fazla yürüdük hala bacaklarım ağrıyor ona görede yedim tabi bende yarından itibaren yediklerime ciddi dikkat edeceğim eşimde kilo vermek istiyor ikimize az kalorili yemekler yapacağım inş

günaydin kelebekcik!! bugün erken uyandim.. aslinda daha dogrusu daha hic uyumadim!!! bu aksam erken yatip sabah erken kalkim diyorum ki planimi dogru dürüst uygulayabileyim!! aferin bana demi... simdi evimi toparlayip temizleyecegim veeee sonra müzigimi acip oynayacagim.. insallah uyumam!!

börek okudum ya senin sayfanda.. ben de hafta sonu esim icin bir sürü sey yaptim ve yedim (( ya hafta sonlari zorlanacagim herhalde... napsam ki..

bakalim sen bugün erken uyanacakmisin hihi

Tesekkur ederim Kelebegim. Bakalim onumundeki yila Allah ne gosterir.
ikimizi de daha zor bir hafta bekliyor o zaman gerci mide de alsiyor az yemeye degil mi o kadar da zor olmuyor bi yerde.
Kolay gelsin

kesinlikle canm mide alışıyor ama bide şu kaçamaklar olmasa süper olcakopuyorumnanaktan

eşininde sana katılması seni daha da motive eder canm şanslısın bu konuda..bakalım pazar günü neler bekliyo beni..Allah kolaylık versin hepimize

günaydım canımm..bi ara 9 da uyandım biraz daha yatıyım dedim 9.45te uyndım hemen kahvaltımı ettim..bu akşam yürüyüşe gitçem bende Allah'ın izniyle..dünde nişanlı adayımın gazabına uğradım..acilen kilo al diyo bana şaşırmış kendini bu kadar aç kaldım tam alıştım derken kilo al diyo banaklava:bence kıskanıyo benikaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar birazdan dışarıya çıkıcam alış-veriş için..bu günkü menümü yazıyım hemen

kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz maydanoz
4 tane acı biber
1 kk çok çok az beyaz peynir

ara:1 portakal
1 kupa yeşil çay

öğle:7 tane zeytinyağlı yaprak sarması

ara:dışardı olucam ama yanıma biraz erik alıcam çok fazla aç kalıp akşam fazla yemek istemiyorum

akşam:bol karabiberli domates çorbası

ara:1 elma
1 kupa yeşil çay

Kelebekcim nasil gecti alis veris neler aldin:1rolleyes:

Ben 2 hafta tartilmadan dikkat edecgim kiloma sonra yazicam kilomu buraya.Takildim kaldim 58.5 ta.
Menumu paylasaym sizinle yanlis yaptigimi dusundugunuz yer varsa uyarin ama
Kahvalti: 1 bardak sirkeli su, 1 kase sutle beraber yulaf
Ara:1 yesil elma
Oglen:2 dilim kizarmis ekmek,biraz peynir,1 domates ve yesillik, yagsiz ayran
Ara:2 dilim karpuz
Aksam:1 parca tavuk,1porsiyon karnibahar haslamasi uzerine yogurt dokup yedim ve salata
(kacamagimi da yazmadan olmaz esime yemegin yanina patates puresi yapmistim 1-2 kasik huplettim)
1 saat yuruyuste yaptim

ben geldimmm bir hafta uğramaya yüzüm olmadı :sinifsinif: çok kötü geçti kaynım iş kazası geçirdi hastanedeydi bende ne diyet kaldı ne düzen
bügün tartıldım 91,3 olmuşum :)
geçen salı 92,9 dum ..
hiç dikkat etmedim hamur işinden geri kalmadım düzensiz yemek saatleri gece yemeleri vardı oysa ben diyordum ki kesin almışımdır verdiğimi ..
bugunden irtibaren daha sıkı giricem çalışmaya...

balperimm neler almadım kiikaydirigubbakcemile3patates püresi kaçamaktan sayılmaz ama merak etme hemde 1-2 kaşık yani..menün gayet güzelmiş hiç bi sorun yok bana göreopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

irrascım geçmiş olsun umarım bi sorun yoktur şuan..bu hafta hepimiz çok sıkı başladık inşallah hedefimize ulaşana kadar böyle devam eder..

bende bu günkü menümü yazıyım hemen..

kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
1 kk tulum peyniri
yarım domates

ara:1 portakal

öğle:1 kase domates çorbası
1 parça tavuk yağsız tavada
1 dilim ekmek

ara:5-6 tane yeşil erik

akşam:1 kase çorba

ara:1 bardak tarçınlı süt

öğle yemeğimi yedikten sonra dışarı çıkıcam daha doğrusu teyzeme gidicem şimdi kimbilir neler neler yapmıştır..inşallah kendime hakim olabilirimeyvahedigeldismileayrıca teyzeme arabayla değil yürüyerek gidicem yani 30-35 dk gidiş ve aynı şeklde dönüş yolu var..tempolu yürüycem ki bi işe yarasın..

Canım inşallah teyzene gidince kendine hakim olabilirsin bende bi yere gittimmi zor tutuyorum kendimi ohaoldumsmile

Ayrıca maşallah maşallah maşalllahhhhh demek istiyorum süper gidiyorsun :lepipuyorumnanaktan

kelebekcık sabah ac karnına o sırkelı suyu nasıl ıcıyorsun benım acayıp mıgdem bulanıyor kokusundan sen rahatsız olmadın mı

Ilkaycim ilk duydugumda baba cok tuhaf gelmisti bal ve sirke nasil beraber iciler diye,bazi arkadaslarin midesinde agri,yanma yapiyor galiba buralarda okuyorum bazen ama bende boyle bir sorun olmadi.Bayilarak icmiyorum ama tiksinmiyorum da.Alisiyorsun 1-2 kereden sonra:hooray:

Cok gecmis olsun Irras:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…