Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

of kızlar ya ben bugun biraz kaçırdım sanırım menümü

sabah 1 dilim kepek ekmeği yedim az yumurta ve peynir yedim
arda bir limonota
öğlen 4 kaşık makarna yoğurtlu
ve arada haşhaşlı yedim
öğlenden 4 saat sonra yedim üstelik
uuf ya

irrascım 4 kaşık makarnadan ne olur ki?hemde yoğurtlu ben mayonezli yedim bu günklava:haşhaşlı dediğin ne bilmiyorum ama o kadrcık makarnadn bi şey olmaz:1hug:

irrascım 4 kaşık makarnadan ne olur ki?hemde yoğurtlu ben mayonezli yedim bu günklava:haşhaşlı dediğin ne bilmiyorum ama o kadrcık makarnadn bi şey olmaz:1hug:

hani arada bir kaçamak olurda hem sen o kadar kaçamak yapmıyorsun :) devamlı bakıyorum gayet güzel yediğin şeyler

bugün tartıldım ve 57.9 çıktım 400 gramcık şükür gitmiş fakat bunu yiyerek kutladım malesef yarından itibaren sıkı diyetteyim

bugün tartıldım ve 57.9 çıktım 400 gramcık şükür gitmiş fakat bunu yiyerek kutladım malesef yarından itibaren sıkı diyetteyim
olsun canım 400 gramda öyle az değil yani tebrk ederim
keşke bende 50 li li kilolarda olsam

irrascım neden olmayasın her zaman dediğim gibi insanın isteyipte başaramayacağı hiç bi şey yok bence..

merhaba kızlaarr..8.30da uyandım..1 abrdak ılık elma sirkeli suyumu içtim..9 da yürüyüşe çıktım vede 10 da evdeydim..lafı uzatmadan bu günkü menümü yazıyorum

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
maydanoz
1 kk az beyaz peynir
yarım haşlanmış yumurtakafamçokkarıştı
1 tane siyah zeytin
3-4 tane acı biber

ara:5-6 tane yeşil erik veya malta eriği
yarım bardaktan az yağsız süt

öğle:etli nohut yemeği(6 kaşık falan)
biraz yoğurt

ara:bol pul biberli yoğurt

akşam:1 kase çorba

metbolizma çayım bitti birazdan hazırlıycam bu gün kahvaltıdan sonra içemedim ne yazık ki

canım yoğurda neden pul biber koyuyorsun bir anlamı varmı yoksa öylemi seviyorsun
metebolizma çayı işe yaradımı

canım yoğurda neden pul biber koyuyorsun bir anlamı varmı yoksa öylemi seviyorsun
metebolizma çayı işe yaradımı

acı metabolizmayı hızlandırıyomuş canım yoğurtta yağ yakımına yardımcı ikisi birleşince harika bi şey çıkıyo ortaya tavsiye ederim:)metabolizma çayı cidden çok işe yaradı ama bu gün içemedim ne yazık ki..karanfilim bitmiş birazdan çıkıp alıcam ve hemen hazırlıycam..

akşam 1 tabak şehriye çorbası 1 yk kaşığı da nohut yedim kızlar..

canım benm tarifte yeşil ekşi elma diyo bence yarın çıkıp al o şekilde yap..çünkü diğer elmalar yeşil elma gibi değil..

merhaba kızlar..bu gün hava yağmurlu diye yürüyüşe gidemedim..menümü yazıyorum hemen

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 domates(kekikli pul biberli)
maydanoz
5 acı biber
2 siyah zeytin

metabolizma çayı

ara:1 elma veya 6 malta eriği
yarım bardaktan az süt

öğle:1 kase şehriye çorbası
5 tane köfte
1 domates

metabolizma çayı

ara:form mısır ve pirinç patlağı 2 tane

akşam:1 kase şehriye çorbası

metabolizma çayı

ara:canımın istediği herhangi bi meyve

böyle düşündüm arkadaşlar umarım bi aksilik çıkmaz..bu gün biraz canım sıkkın:a015:

menülerin harika canım
hayrola canım neden canın sıkkın
hava kasvetli olunca insan da kötü oluyor ruhsal olarak sanırım ondandır

ben yediklerimi yazmıyorum ama artık az yiyorum yediklerimden
birde öğleyin çok yemişsem ve gec yemişsem akşam sadece patlamış mısır yapıp tüketiyorum

menülerin harika canım
hayrola canım neden canın sıkkın
hava kasvetli olunca insan da kötü oluyor ruhsal olarak sanırım ondandır

teşekkür ederim canım..hava kapalı olunca sanki ruhum sıkılıyo yoksa başka nedeni yok çok şükür..

bu gün öğle canım köfte istemedi 6 kaşık kadar nohut yedim..sulu yemeklerin suyunu hiç bi şeklde yemiyorum bu arada

çok iyi yapmışsın yemek sularını yememekle bende yersem acayip ekmek tüketiyorum benim durum vahim ya çok yavaş verebileceğim sanırım annemler pazar gidiyorlar artık onlar gidince diyet yemekleri yaparım kendimize ayrı ayrı yemekte yapamıyorum annemde kızıp duruyor hiç yemiyorsun diye malum bebecikler olunca sürekli hareket halindeyim hayırlısı bakalım

bende comebaby'ye katiliyorum.. menulerin esastan harika.. ama ben bi böyle bi böyle yapsam ohhooooo hic kimseyi dinlemem.. herseyi yerim.. :) bende ya hep ya hic..

bu arada basladigindan beri kac kilo verebildin kelebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…