Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

kızlaarr çok mutluyummm az önce öylesine tartıldım vede 52.940 çıktım..bakalım yarın aç karınla kaç gram oynıycak..aslında pazara kadar kilo bildirimi yapmıycaktım ama dayanamadım iştee..hayatta insanın isteyipte yapamıycağı hiç bi şey yok kızlar şuan ciddi anlamda açım ama yemiyorum..eskiden olsa 1 paket patates cipsi yemiş ve en az 2 bardak kola içmiş olurdum..bazen ben bile kendime şaşırıyorum

süüpersin canimmm.... insallah böyle devam edersin,, azicik kaldi zaten... ayy bende bir gün tartima ciktigimda ilk sayi olarak 5 görmek istiyorum...

süüpersin canimmm.... insallah böyle devam edersin,, azicik kaldi zaten... ayy bende bir gün tartima ciktigimda ilk sayi olarak 5 görmek istiyorum...

canım eğer ben 59lardan dönüp bu kadar verebildiysem inan herkes başarır..bu aralar yürüyüşü de bıraktım görüyosun sabah 8.30da kalkamıyorum..kendime 18den sonra benmle yürüyebilcek birini bulmam lazım..

arkadaşlarım sabah oldu vede ben tekrar tartıldım akşamla çok bi fark yok amaolsun..52.740 kgım şuan vede çok ama çooookkk mutluyum:teyteyazar günü tekrar tartılıcam 200 gr versem yeter

izmir'de olsam beraber yürürdük.. olumunekankayizsmile biz de bi ara izmir'e tasinsak mi diye düsünüyorduk.. orasi istanbul'un kücügümüs dogru mu?

arkadaşlarım sabah oldu vede ben tekrar tartıldım akşamla çok bi fark yok amaolsun..52.740 kgım şuan vede çok ama çooookkk mutluyum:teyteyazar günü tekrar tartılıcam 200 gr versem yeter

Tatlım senin adına çok sevindimmm opuyorumnanaktan

İstediğin kiloya çok az kalmışşş ha gayret delikafadulden

Benimde boyum 1,56 ve 46 kiloya inmek istiyorum :Saruboceq:

Günlüğüme bakıp ilgilendiğin içinde çok tşk ederim Şeniz
Her zaman beklerim yerimseniben

canım benm çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktanilk hedefim 50 kiloydu ama hedefime ulaşınca bırakmıycam kendimi tekrar 48-49 olarak görmek istiyorum bakalım nasıl görüncemkaydirigubbakcemile3daha sonra da kilomu korumaya çalışıcam bunu nasl yapıcam tam olarak bilmiyorum o zaman bi gelsede bu topikte bunu tartışıyo olsak..bende seni topiğime her zaman beklerim tatlımolumunekankayizsmile

kızlar yaa bu gün annem börek poğaça tatlı falan yaptı misafir vardı..1 parça börek 1 dilim tatlı vede 1 tane poğaça yedim..offf yürüyüşe çıkıp azcık kalorileri atarım diye düşündüm ama çıkamadım da..2 hafta boyunca hiç kaçamak yapmıycam diyodum ama başaramadım..bende kendi kendime kızdım akşam ymeği yemedim saat 8 gibi bir portakal yiycem vede 2 kupa yeşil çay içicem..ama yarın 1.5 saat yürüycem söz veriyorumm

kelebekciğim tebrik ederim canım süper gidiyorsun azmine hayranım canım ben sanırım buhaftayı kilovermeden kapatacağım genellikle öğlen yemeğini gec yiyince akşam es geciyorum bugünde öyle yaptım 4 gibi 2 lahmacun yedim akşam yemiyorum

izmir'de olsam beraber yürürdük.. olumunekankayizsmile biz de bi ara izmir'e tasinsak mi diye düsünüyorduk.. orasi istanbul'un kücügümüs dogru mu?

tatlım ben izmirde oturmuyorum bi süre ordaydım sonra da düzenlemedim..izmir güzelde aşırı sıcak ya ben sıcağı pek sevmediğim için katlanamadım ama cidden çok güzel bi şehir..

canım bu hafta böyle geçsin sonra dikkat etmeye başlarsın tekrar..benm bu gün berbat oldu bayağı bi kaçırdımklava::mymeka:

Kelebekcim gozun aydin:Saruboceq:darisi basima bakalim
yedigin tatli,pogaca dan birsey olmaz uzulme ara sira bende kaciriorum ama kilom degismiyor.

Kelebekcim gozun aydin:Saruboceq:darisi basima bakalim
yedigin tatli,pogaca dan birsey olmaz uzulme ara sira bende kaciriorum ama kilom degismiyor.

inşallah canım sennde güzel haberlerini okuycaz..umarım benmde kilom değişmemiştir..anneler gününde kayınvalideme gidicem o haftaya kadar 50 kilo olmak istiyorum 50 olsun küsüratı önemli değil..kaydirigubbakcemile3

canım bende yediklerimi artık yürüyüşle eritmek için epey yürüyorum hergün herkse bana kızıyor sen ne kilosu veriyorsun bu çocuklarla 10 kilo vereceksin yakında istemedende diyorlar ama ben vermek istiyorum 54 ideal kilom benim bende anneler gününe kadar hiç olmazsa 56 olsam bana yetecek şu an hamilelik öncesi pantolonlarımı çok rahat giyiyorum bu bile bana yetiyor

canım cidden çocuklar sana bi hayli kilo veridrir..

ben bu gün bi hayli dengesiz beslendim..sabah normal kahvaltımı ettim sonra saat 4 gibi 1 küçük kase bulgur pilavı vede milföyden börek vardı ondan yedim..az öncede 5 tane labada sarması yedim..pazara kadar vermeyi geçtim inşallah almam

Ben 1 haftada 1 kilo vermişim şimdiki kilom 63..
Spor yapsam belki 2 kilo vercem ama acelem
yok...boshayallersmile
canım çok sevindim tebrk ederim..spor olsa kesin daha fazla verirdin ama 1 kilo zaten en sağlıklı olanı..bende sabahları yürüyodum ama erken kalkmak zor geldiği için bıraktık..p.tesiden 19dan sonra yürüycez 1 saat falan..
Kelebekcik, ayrıca tebrik ederim seni 52' lerdesin ve 1 poğaçadan
1 milföyden bi şey olmaz yerimseniben

tatlım teşekkür ederim ama eminm ki şuan 53ümdür çünkü hiç mi hiç dikkat etmiyorum son 3 gündür..yarın pazar dışarda olucam ama p.tesiden itibaren tekrar eski azmimle devam edicem kendime söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…