- Konu Sahibi kelebekcik
-
Canım inşallah teyzene gidince kendine hakim olabilirsin bende bi yere gittimmi zor tutuyorum kendimi ohaoldumsmile
Ayrıca maşallahmaşallah maşalllahhhhh demek istiyorum süper gidiyorsun :lepi puyorumnanaktan
kelebekcık sabah ac karnına o sırkelı suyu nasıl ıcıyorsun benım acayıp mıgdem bulanıyor kokusundan sen rahatsız olmadın mı
Ilkaycim ilk duydugumda baba cok tuhaf gelmisti bal ve sirke nasil beraber iciler diye,bazi arkadaslarin midesinde agri,yanma yapiyor galiba buralarda okuyorum bazen ama bende boyle bir sorun olmadi.Bayilarak icmiyorum ama tiksinmiyorum da.Alisiyorsun 1-2 kereden sonra:hooray:
Kelebegim hic bozma moralini cok da guzel veriyorsun masallah.Sen bu kilona 59 lardan gelmedin mi?
Olur ara sira kacamak aslinda bir yerde gerekli.Yoksa saldiriyoruz yiyeceklere:1rolleyes:
Bugun yediklerim
sabah:1 bardak sirkeli su, 1 tabak sut ve yulaf
Ara:bir kac tane kuru kayisi, kara uzum ve yesil elma
Oglen:1 yumurta biraz yogurt yarim domates
ara:1 tabak karpuz
Aksam:1 bardak ayran, bulgur pilavi ve 1,5 kase domates corbasi
(gun icinde ekmek yemedigim icin bulgur pilavini biraz fazlaca yedim):icecream:
ara:3 cilek 1 mandalina
olamadım canım diyet falan kalmadı toparlanıp kendime gelmem lazım artık yeterrrrklava:
Tatlım o zaman bugünden itibaren çok daha sıkı tutuyoruz diyeti,olumunekankayizsmile
bırakmak yok kaçamak yoklmaz:
inşallah canım..opuyorumnanaktanbizim bi misafirmiz vardı 1 haftadır onu gezdirdik o yüzden ben ipin ucunu kaçırdım böyle..neyse zararın neresinden dönersek kardır öyle değil mi?olumunekankayizsmile
Evet bebeem kaydirigubbakcemile5
balperimm canım benm akşam çok fazla acıktım..saat 21 gibi ara öğün saatimde kendime hemen 1 kupa yeşil çay hazırladım 1 tane de portakal yedim..gece geç yattığım için ilerleyen saatlerde acıkıyorum yoksa gün içinde gayet iyiyim..ama mecburen katlanıyorumKelebekcim cok az yemissin bugun acikmiyor musun :icecream:ben dayanamiyorum
Benim menum
Kahvalti:1 bardak sirkeli su, 1 tabak sut ve musli
Ara: 3 cilek 1 portkal
Oglen:1 tabak domates corbasi,2 dilim kizarmis ekmek, Yagsiz ayran
Ara:1 kucuk kase Kara uzum ve kuru kayisi
Aksam:3 kasik azicik mantar sote,5 yemek kasigi pilav,yogurt
:a015:yemekten sonra haftasonu yaptigim ama tadina bakmadigim yas pastadan kremasini siyirip kucuk bir dilim yedim,dayanamadim)
canim nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?