Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Canım inşallah teyzene gidince kendine hakim olabilirsin bende bi yere gittimmi zor tutuyorum kendimi ohaoldumsmile

Ayrıca maşallah maşallah maşalllahhhhh demek istiyorum süper gidiyorsun :lepipuyorumnanaktan

olamadım canım diyet falan kalmadı toparlanıp kendime gelmem lazım artık yeterrrrklava:

balperim ben kendime bu gün hakim olamadım böyle gidersem verdiğim kiloları tekrar geri alıcam ki almışımdır bile..kendime gelmem lazım artık moralim bozulmaya başladı

Kelebegim hic bozma moralini cok da guzel veriyorsun masallah.Sen bu kilona 59 lardan gelmedin mi?
Olur ara sira kacamak aslinda bir yerde gerekli.Yoksa saldiriyoruz yiyeceklere:1rolleyes:

Kelebegim hic bozma moralini cok da guzel veriyorsun masallah.Sen bu kilona 59 lardan gelmedin mi?
Olur ara sira kacamak aslinda bir yerde gerekli.Yoksa saldiriyoruz yiyeceklere:1rolleyes:

evet balperim 59lardan geldim..yarından itibaren ciddi anlamda çok dikkat edicem..sabah kalktığım gibi metabolizma çayımı ocağa koyuyorum..

Bugun yediklerim
sabah:1 bardak sirkeli su, 1 tabak sut ve yulaf
Ara:bir kac tane kuru kayisi, kara uzum ve yesil elma
Oglen:1 yumurta biraz yogurt yarim domates
ara:1 tabak karpuz
Aksam:1 bardak ayran, bulgur pilavi ve 1,5 kase domates corbasi
(gun icinde ekmek yemedigim icin bulgur pilavini biraz fazlaca yedim):icecream:
ara:3 cilek 1 mandalina

Son düzenleme:

tebrik ederim menün çok güzel..bakalım bu gün beniş neler bekliyo kafamda herhangi bi menü oluşturmadım o yüzden akşama doğru yazmak istiyorum..metabolizma çayım ocakta bu arada..şimdi kahvaltımı yapıyımcokacimcoook

Tatlım o zaman bugünden itibaren çok daha sıkı tutuyoruz diyeti,olumunekankayizsmile
bırakmak yok kaçamak yok lmaz:

inşallah canım..opuyorumnanaktanbizim bi misafirmiz vardı 1 haftadır onu gezdirdik o yüzden ben ipin ucunu kaçırdım böyle..neyse zararın neresinden dönersek kardır öyle değil mi?olumunekankayizsmile

selam kızlar..çok şükür bu gün doğru düzgün beslendim..

kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
acı biber
1 kk biraz az tulum peyniri(normalde 1 kalıp peyniri 2 günde kesin bitirirdim ama şuan mecburen az yiyorum en çok canımı sıkan da bu zaten:çok üzgünüm:)
1 tane siyah zeytin

metabolizma çayı

öğle:5 tane peynirli köfte:1shokbirer lokmacık beyaz peynir koydum)
1 bardak ayran
1.5 dilim çavdar ekmeği

metabolizma çayı

akşam:1 kase tavuk suyu çorbası

metabolizma çayı

1 kupa yeşil çay ve türk kahvesi içtim bu gün..ara öğünüm yoktu hiç canım istemedi..

Benim menum

Kahvalti:1 bardak sirkeli su, 1 tabak sut ve musli
Ara: 3 cilek 1 portkal

Oglen:1 tabak domates corbasi,2 dilim kizarmis ekmek, Yagsiz ayran
Ara:1 kucuk kase Kara uzum ve kuru kayisi

Aksam:3 kasik azicik mantar sote,5 yemek kasigi pilav,yogurt
:a015:yemekten sonra haftasonu yaptigim ama tadina bakmadigim yas pastadan kremasini siyirip kucuk bir dilim yedim,dayanamadim)

Kelebekcim cok az yemissin bugun acikmiyor musun :icecream:ben dayanamiyorum
balperimm canım benm akşam çok fazla acıktım..saat 21 gibi ara öğün saatimde kendime hemen 1 kupa yeşil çay hazırladım 1 tane de portakal yedim..gece geç yattığım için ilerleyen saatlerde acıkıyorum yoksa gün içinde gayet iyiyim..ama mecburen katlanıyorum

balperim sende az yemişsin..benimde reglim yaklaştığı için cnım kedi dilinden yapılmış kakaolu pasta istiyo..kremasını sıyırıp yemişsin sen yani kaloriyi de sıyırmışsın..hiç üzülme canımolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlarım bu gün 9.30 da kalktım hemen 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim yarım saat sonra kahvaltım

yarım dilim çavdar ekmeği
1 kk tulum peyniri
yarım domates
1 siyah zeytin
maydanoz

ara:1 portakal

menümün devamı daha belli değil kabak yemeği yapıcaktım kendime ama bitmiş meğer..çarşıya çıkarsam alıp yapıcam..birde kendi yemeğimi kendim yapmaya karar verdim isteyen olursa tarifleri de yazarım daha faydalı olabiliropuyorumnanaktan

kızlar kahvaltımı yazmıştım

öğle:3-4 köfteyi oluşturcak kadar kıymadan domatesli kıymalı yumurta
1 bardak ayran
yaklaşık 2 dilim çavdar ekmeği

akşam:1 tabak mercimek çorbası
1 yk bamya yemeği

gün içinde ara öğünlerden sonra metabolizma çayımı içtim..1 kupa yeşil çayımı da tabi ki..akşama 1 nescafeyi hakettimkaydirigubbakcemile3

delikafadulden

Cok cok mutluyum bugun tartildim 58.2 ciktim tartida opuyorumnanaktan
nasil sevindim anlatamam 3-4 kez arka arkaya tartildim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…