Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

teşekkür ederim canım balperimmopuyorumnanaktanbi kaç gündür sirkeli su içiyorum ama bi işe yarıyo mu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3metabolizma çayımda bitti tekrar hazırlamadım yeşil elma yoktu..balperim sen sağlıklı bi şeklde kilo verdiğin için 1 günde almazsın merak etme..benm 5 gün boyunca yaptığım kaçamaklar tartıya nasıl yansıycak bakalım yarın görücezeyvahedigeldismile

Kahvaltimi yazmistim zaten,
Oglen:Ceyrek simit,ayran ve 1 buyuk muz yedim
Aksam:1 kase Tonbalikli salata,3 yemek kasigi mantar sote,4 kasik pilav ve 1 dilim ekmek yedim
pilav varken ekmek yememeliydim ama dayanamadim ki..

ara:3-4 tane kayisi kurusu (canim cok tatli cekiyor bu aralar meyve kesmiyor)
Kelebegim kilo bildirimini merakla bekliyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar..geçen hafta börek ve tatlıyla beslenmemin sonucunda bu hafta 51 e düşemedimmafoldumbenama olsun 52 nin sonlarına doğru yaklaşıyorum..şuan kilom 52.460..bu hafta sadece o 460 gitse yeter..yarın aşkımla beraber olacağım için fazla dikkat edemeyebilirim..şimdiden söylüyorum sonra kızmayın banakaydirigubbakcemile3şimdi gidip dünkü omletimden yapıyım..sonra tekrar menümü yazarım..hepinizi çooook seviyorumŞeniz

arkadaşlarım bu günkü menümü yazıyorum..
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 1 kk peynir ve biraz maydanozdan yapılmış baharatlı omlet

ara:1 portakal

öğle:türlü yemeği 5 kaşık kadar(kabak,mantar,domates,biber,patlıcan vardı ve 1 yk kaşığı yağdan yaptım)
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

ara:1 portakal
1 kupa yeşil çay

akşam:1 tabak dolusu yoğurt çorbası(1 kaşık un 3 kaşık yoğurt 1 avuçtan az şehriyeden tamamen yağsız yaptım harika oldu hemde çok doyurucu..normalde içine yağ ve pul biberi yakıp koymam lazımdı ama kalori yüzünden çiğden koydum yine de tadı muhteşemdi bi dahaki yapışımda şehriye koymıycam ama)

ara:1 bardak tarçınlı süt

bu gün niye bilmiyorum hiç açlık hissetmedim çok rahat geçti günüm..yumurta tok tutarmış sizce yumurta yediğim için mi açlık hissetmedim??

kelebeğim yumurta gerçekten tok tutuyo
Bende sabah yumurta yedim acıkmadım daha en iyisi sabahları bi yumurta yemek hem kilo da aldırmıyo a.s

kelebeğim yumurta gerçekten tok tutuyo
Bende sabah yumurta yedim acıkmadım daha en iyisi sabahları bi yumurta yemek hem kilo da aldırmıyo a.s

evet tatlım ama ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum omlet yapıp yerim artık..ayrıca bu gün aşkımla beraberdim erken bulştuk önce kepekli tost yedim sonra da kocamaaaaan bi kumpir hemde amerikan salatalıakannehirama pişman değilim güzel bi gündühihoyyyt

Günaydın kelebiyim opuyorumnanaktan
Ah ah benimde bebiyim gelse diyeti falan bırakırdım tabisiii bitanem varkan diyetmi düşünciyim olumunekankayizsmile (Tabi abartmadan yimekte fayda var hayatımohaoldumsmile)

Bende bugün pirinç lapasına başladım bakalım nasıl geçicek günüm.Ben aslında pek aynı besinle yapılan diyetleri sevmiyorum fakat bunu detoks olsun diye de yapıyorum eğer kolay geçerse ara ara yapmayı düşünüyorum...Bi ara yapmıştım gerçi fazla sorun yaşamadım.

Neyse bitanem yine geldim çene çalmaya durdum gidiiim ben kaydirigubbakcemile
Görüşürüüüzz Şeniz

allah kavuştursun tatlımmm:gitme:ayrı kalmak çok zor gerçektensenağlama

bende detoks yapmak istiyorum aslında..ama bende senin gibiyim aynı besinle yapılan bi diyete sadık kalabilirmiyim bilmiyorum..sen 2 gün sonra gelişmelerden haberdar et belki bende başlarımolumunekankayizsmile

bu günkü menüm kızlar

kahvaltı:1 dilim ç.ekmeği
peynirli omlet

ara:2 diyet bisküvi

öğle:yarım tavuk göğsünden mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
yaklaşık 2 dilim ekmek

ara:1 ceviz 5 fındık
1 kupa yeşil çay

akşam:3 yk pilav
biraz baharatlı mantar sote

ara:1 bardak tarçınlı süt

uzun bi aradan sonra pilav yedim off ne kadar mükemmel bi tatmışş:kedi:kızlar ben peynir,pilav ve patatese bayılırımm..her sabah patates kızartması ve peynir akşamda pilav ve herhangi bi yemek olurdu ama mutlaka kendime kadar da olsa pilav yapardım..şimdi pilavı ve patates kızartmasını çok özlüyorummsenağlamaAllah'tan haftada 1 kez kumpir yiyorum da özlemimi biraz olsun bastırıyorum..

bende bu hafta diyet olmadı aksine abartılı beslenme oldu hep dışardan yedik antalyaya tatile gitti tatilde en çok ne yapılır yemek yenilir tabi ama kilo almamak için günde sanırım 4 saat falan yürümüşümdür
bugün geldim ilk işim tartıya çıkmak oldu şükür kilomu korumuşum çok mutluyum 57.3 bu hafta umarım 300 gram verebilirim

canım ben şu an diyetisyene gidiyorum doktorum yağa çok karşı yemeklere et koyarsan yağ koyma yağ koyarsan et koyma günde 5 öğün ye 2litre su iç akşam 7dn sonra bişey yeme istersn listemi veririm kolay gelsin

kilonu korumuşsun tatlım ne güzel de eğlenmişsindir..umarım her şey istediğin gibi gider haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan

canım listeni paylaşırsan çok sevinirim..teşekkür ediyorum şimdidena.s.

evet kızlar pazar gününden şuana kadar 1 kilo 100 gr vermişim şuan kilom 51.360..ayrıca p.tesi dikkat etmedim..sizce böyle olması normal mi?ayrıca her zamanki tartımda tartıldım..ayrıca pazar gününden beri metabolizma çayıda içmedim sirke de galiba bunlar bana ters etki ypıp şişiriyodularkaydirigubbakcemile3neyse öyle yada böyle şuan kilom 51.360kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Kelebeğimmm tebriklerrr kaydirigubbakcemile5

Canım pazar gününden bu güne kaç gün geçtiki yaa süpersin maşallah :hooray:
Değişik bişi uygulamadın dimi hayatım bayanssulusmile

Belkide gerçekten içmediğin iyi olmuştur ters etki yapmış olabilir :sinifsinif:

teşekkür ederim tospaaammmmolumunekankayizsmileinanki burda yazdıklarım dışında hiç bi şey uygulamadım sadece sirke ve metabolizma çayını içmedim..günde 2 kupa yeşil çay içtim..bide geceleri meyve yerine yağsız 1 bardak sütün içine çay kaşığının ucuyla tarçın koyup içtim..reglim yaklaştı bu yüzden bi kilo kaybı yaşamış olabilirmiyim acabaeyvahedigeldismileinşallah öyle değildir yaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…