- Konu Sahibi kelebekcik
-
Afiyet olsun kelebegimopuyorumnanaktanKelebegim sirkeli suya baslamisinkaydirigubbakcemile5
Ben dun nasil abarttim ki sorma,insallah geri almamisimdir.:sinifsinif:Bugun yediklerimi paylasmak istiyorum
Kahvalti: 1 bardak sirkeli su, yarim simit,yarim domates ve salatalik,1 kk diyet peynir
ara:4-5 kuru kayisi ve 1 havuc
Ogle ve aksam yediklerimi daha sonra paylasicam
Menun cok guzel olmus kelebegim..
Ben bugun cok cok cezaliyim o kadarini soyluym
klava:
kelebeğim yumurta gerçekten tok tutuyo
Bende sabah yumurta yedim acıkmadım daha en iyisi sabahları bi yumurta yemek hem kilo da aldırmıyo a.s
Guzel bi gun gecirmis kelebekcik:asigim:
Ben iyice saldim kendimi bir an once toparlanmaliyim
evet tatlım ama ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum omlet yapıp yerim artık..ayrıca bu gün aşkımla beraberdim erken bulştuk önce kepekli tost yedim sonra da kocamaaaaan bi kumpir hemde amerikan salatalıakannehirama pişman değilim güzel bi gündühihoyyyt
Günaydın kelebiyim opuyorumnanaktan
Ah ah benimde bebiyim gelse diyeti falan bırakırdım tabisiii bitanem varkan diyetmi düşünciyim olumunekankayizsmile (Tabi abartmadan yimekte fayda var hayatımohaoldumsmile)
Bende bugün pirinç lapasına başladım bakalım nasıl geçicek günüm.Ben aslında pek aynı besinle yapılan diyetleri sevmiyorum fakat bunu detoks olsun diye de yapıyorum eğer kolay geçerse ara ara yapmayı düşünüyorum...Bi ara yapmıştım gerçi fazla sorun yaşamadım.
Neyse bitanem yine geldim çene çalmaya durdum gidiiim ben kaydirigubbakcemile
Görüşürüüüzz Şeniz
slm kızlar bu gün neler yedim hemen paylaşmak istiyorum..
sabah uyandığım gibi 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk tuzsuz peynir
4 adet zeytin
közde biber
ara:1 avuç leblebi
öğle:1 tabak mercimek yemeği
4 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
ara:6 adet çilek
yarım bardak süt
akşam:1 adet yumurtadan yapılmış omlet
1 dilim ekmek
gün içinde bol bol su içtim şuana kadar hiç yeşil çay içmediğimi fark ettim hemen kendime yeşil çay hazırlıycam..ayrıca benm öğün saatlerim..10,12,14,16,18,20..herkesin desteğini bekliyorum
bende bu hafta diyet olmadı aksine abartılı beslenme oldu hep dışardan yedik antalyaya tatile gitti tatilde en çok ne yapılır yemek yenilir tabi ama kilo almamak için günde sanırım 4 saat falan yürümüşümdür
bugün geldim ilk işim tartıya çıkmak oldu şükür kilomu korumuşum çok mutluyum 57.3 bu hafta umarım 300 gram verebilirim
canım ben şu an diyetisyene gidiyorum doktorum yağa çok karşı yemeklere et koyarsan yağ koyma yağ koyarsan et koyma günde 5 öğün ye 2litre su iç akşam 7dn sonra bişey yeme istersn listemi veririm kolay gelsin
evet kızlar pazar gününden şuana kadar 1 kilo 100 gr vermişim şuan kilom 51.360..ayrıca p.tesi dikkat etmedim..sizce böyle olması normal mi?ayrıca her zamanki tartımda tartıldım..ayrıca pazar gününden beri metabolizma çayıda içmedim sirke de galiba bunlar bana ters etki ypıp şişiriyodularkaydirigubbakcemile3neyse öyle yada böyle şuan kilom 51.360kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
Kelebeğimmm tebriklerrr kaydirigubbakcemile5
Canım pazar gününden bu güne kaç gün geçtiki yaa süpersin maşallah:hooray:
Değişik bişi uygulamadın dimi hayatım bayanssulusmile
Belkide gerçekten içmediğin iyi olmuştur ters etki yapmış olabilir :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?