- Konu Sahibi kelebekcik
-
delikafadulden
Cok cok mutluyum bugun tartildim 58.2 ciktim tartida opuyorumnanaktan
nasil sevindim anlatamam 3-4 kez arka arkaya tartildim.
canım balperimmm tebrik ederimmkaydirigubbakcemile5
ben bu akşam kaçamak yaptım azcık1 tane çokoprens yedimm bide sütlü kahve içtim ara öğün yerine
Tesekkur ederim bahar kelebegim benimopuyorumnanaktan
Ara ogun yerine gecmis,huc uzulme
kaydirigubbakcemile5
Benim bugunku menum
Kahvalti:1 kizarmis ekmek.1 kk light peynir, 1 domates
ara:1 yesil elma
Oglen: 1 porsiyon bulgur pilavi 1 kase yogurt
ara:bir kac tane kuru kayisi;kara uzum ve 1 havuc
ara 2:1 kase karpuz
Aksam:2 kepce yogurt corbasi,1 buyuk dilim ispanak boregi, salata
(aksam yediklerim az gibi gozukuyor ama fazlaca yedim kizlar.Borekten parmak kalinliginda kestim once onu yedim bi daha o kadar kestim sonra bi daha:kedi:koca bi dilim kadar olmustur)
ayrica 1,5 saat yuruyus
Şenizinşallah dediğin gibi olur canım balperim..bu arada söylemeyi unuttum ben 3 gündür sabahları tibet egzesizlerini yapıyorum..dün aktardan da lahana yağı buldum yağı sürüp streçleyip 7 den sonra yürüyüşe gidicem..gün içinde ip atlıyodum ama artık yapamıyorum geçende feci halde bacağımı incittim..hoplayıp zıplamaya ara verdim bi sürekaydirigubbakcemile3
Aman dikkat et kendine kelebegim:umursamaz: en onemlisi sagligimiz.
Bacağını incitmişsin kelebekciiim :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun tatlım a.s.
Nası gidiyo bakalım diyet aklinialirimsmile
Dünkü çokoprens de kilo verdiğin için ödül olmuş sanaolumunekankayizsmile
Bende tam 55 kilo olayım kendimi bi browni ile ödüllendircem :kedi:
Menun cok guzel olmus kelebekcik kac zamandir aklimda unutmadan soruym hemem.
Mesela 3 kasik pilav diyorsunuz bu servis kasigi ile mi yoksa yemek kasigi ile mi? Ben yemek kasigi ile koyuyorum sen hangisini kastediyorsun.
kızlar yemeğimi yedim 18.30 gibi yürüyüşe çıktım..45 dk yürüdüm sonra egzersiz yaptım biraz..tabi göbişime biberiye yağıda sürdüm geldiğimde sırılsıklamdı
Kelebegim iyi gidiyorsun masallah,pazar gunu tari gunu bende merak ediyorum senin kiloyu.opuyorumnanaktan
Benim regl yaklasti tatli nasil cekti canim anlatamam,1 dilim pasta yedim hemde kahvaltidan hemen sonra:kedi: Kremasini siyirdim yine ama kocaman dilimi goturdum.
Birazdan yuruyuse cikicam pastayi bari eritmis olayim.
Yedim ama pisman degilim,gun icinde baska seylerden kisicam insallah.Sonra saldiriyorum yiyeceklerezemuszemus
Merhaba kolay gelsin bende başladım 2. günüm seninkine benzer bir diyet listesi oluşturdum bende uygulamaya çaılışıyorum inşallah devam ederim böyle. Bence de gece 1 bardak süt iç bu günkü listene baktımdaa zaten ara öğünlerde meyve yemiş olacaksın. Bende bu şekilde düzenledim ara öğünlerimi. İstediğin kiloya sağlıkla gelmeni dilerim.
arkadaşlarım öğle 1 simit yedim 1 bardakta ayran içtim..yalnız akşam çorbayı biraz abarttım ara öğün yemedim çok acıktım koca bir tabak domates çorbası içtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?