Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

delikafadulden

Cok cok mutluyum bugun tartildim 58.2 ciktim tartida opuyorumnanaktan
nasil sevindim anlatamam 3-4 kez arka arkaya tartildim.

canım balperimmm tebrik ederimmkaydirigubbakcemile5

ben bu akşam kaçamak yaptım azcık1 tane çokoprens yedimmbide sütlü kahve içtim ara öğün yerine

canım balperimmm tebrik ederimmkaydirigubbakcemile5

ben bu akşam kaçamak yaptım azcık1 tane çokoprens yedimmbide sütlü kahve içtim ara öğün yerine

Tesekkur ederim bahar kelebegim benimopuyorumnanaktan
Ara ogun yerine gecmis,huc uzulme

kaydirigubbakcemile5

Benim bugunku menum

Kahvalti:1 kizarmis ekmek.1 kk light peynir, 1 domates
ara:1 yesil elma

Oglen: 1 porsiyon bulgur pilavi 1 kase yogurt
ara:bir kac tane kuru kayisi;kara uzum ve 1 havuc
ara 2:1 kase karpuz

Aksam:2 kepce yogurt corbasi,1 buyuk dilim ispanak boregi, salata

(aksam yediklerim az gibi gozukuyor ama fazlaca yedim kizlar.Borekten parmak kalinliginda kestim once onu yedim bi daha o kadar kestim sonra bi daha:kedi:koca bi dilim kadar olmustur)

ayrica 1,5 saat yuruyus

Tesekkur ederim bahar kelebegim benimopuyorumnanaktan
Ara ogun yerine gecmis,huc uzulme

kaydirigubbakcemile5

Şenizinşallah dediğin gibi olur canım balperim..bu arada söylemeyi unuttum ben 3 gündür sabahları tibet egzesizlerini yapıyorum..dün aktardan da lahana yağı buldum yağı sürüp streçleyip 7 den sonra yürüyüşe gidicem..gün içinde ip atlıyodum ama artık yapamıyorum geçende feci halde bacağımı incittim..hoplayıp zıplamaya ara verdim bi sürekaydirigubbakcemile3

bir parmak kalınlığında kestiysen 3 kere o 1 büyük dilim olmuyo balperimm azıcık bi şey..hem gün içinde az yemişsin böylece kaloriyi dengelemişsin birde üstüne 1.5 saat yürüyüş olunca hiç düşünme bile böreği..opuyorumnanaktan

Aman dikkat et kendine kelebegim:umursamaz: en onemlisi sagligimiz.

Bacağını incitmişsin kelebekciiim :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun tatlım a.s.

Nası gidiyo bakalım diyet aklinialirimsmile

Dünkü çokoprens de kilo verdiğin için ödül olmuş sanaolumunekankayizsmile

Bende tam 55 kilo olayım kendimi bi browni ile ödüllendircem :kedi:

teşekkür ederim tatlımmŞeniz

diyet dünkü çokoprens haricinde gayet güzel gidiyo pazar gününü bekliyorum bakalım ne alemdeyim:Saruboceq:

bende tam 50 olunca kendime kedi dilinden yapılmış koca bi dilim pasta armağan edicemcokacimcoookbakalım o günleri görebilcekmiyim:a015:

bu günkü menüm kızlarr

sabah 9.30da kalkıp 1 bardak sirkeli suyumu içtim

kahvaltı:yarım dilim çavdar ekmeği
1 kk kadar tulum peyniri
1 küçük boy domates(bol kekikli)
maydanoz
yarım salatalık

ara:1 portakal

öğle:yoğurtlu ıspanak 5 kaşık
1 kase mercimek çorbası

ara:5-6 tane yeşil erik

akşam:1 kase mercimek çorbası
1-2 kaşık ıspanak(çok acıkırsam)

ara:herhangi bi meyve

kahvaltıdan sonra metabolizma çayımı içtim vede bitti hemen yenisini hazırlıycam öğlene yetiştirmem lazım..2 kupa yeşil çay tabi ki..vede saat 19 dan sonra 1 saat yürüyüş yapıcam..

Menun cok guzel olmus kelebekcik kac zamandir aklimda unutmadan soruym hemem.
Mesela 3 kasik pilav diyorsunuz bu servis kasigi ile mi yoksa yemek kasigi ile mi? Ben yemek kasigi ile koyuyorum sen hangisini kastediyorsun.

Menun cok guzel olmus kelebekcik kac zamandir aklimda unutmadan soruym hemem.
Mesela 3 kasik pilav diyorsunuz bu servis kasigi ile mi yoksa yemek kasigi ile mi? Ben yemek kasigi ile koyuyorum sen hangisini kastediyorsun.

canım balperim yemek kaşığı ile..çorba hariç tüm yemeklerde ölçüm yemek kaşığı

kızlar yemeğimi yedim 18.30 gibi yürüyüşe çıktım..45 dk yürüdüm sonra egzersiz yaptım biraz..tabi göbişime biberiye yağıda sürdüm geldiğimde sırılsıklamdı

kızlar yemeğimi yedim 18.30 gibi yürüyüşe çıktım..45 dk yürüdüm sonra egzersiz yaptım biraz..tabi göbişime biberiye yağıda sürdüm geldiğimde sırılsıklamdı

Kelebegim iyi gidiyorsun masallah,pazar gunu tari gunu bende merak ediyorum senin kiloyu.opuyorumnanaktan

Benim regl yaklasti tatli nasil cekti canim anlatamam,1 dilim pasta yedim hemde kahvaltidan hemen sonra:kedi: Kremasini siyirdim yine ama kocaman dilimi goturdum.
Birazdan yuruyuse cikicam pastayi bari eritmis olayim.

Yedim ama pisman degilim,gun icinde baska seylerden kisicam insallah.Sonra saldiriyorum yiyeceklerezemuszemus

balperim benm canımda pasta istiyo yaasenağlamap.tesi sevgiliciimle beraberim o zaman yerim artıkcokacimcoook

merhaba kızlarrropuyorumnanaktan

sabah 9.30 da kalktım elma sirkeli suyumu içtim ardından tibet egzersizimi yaptım..sonra da kahvaltım:
1 yumurta 1 kk tulum peyniri ve biraz maydanozdan yapılmış yağsız baharatlı omlet
yaklaşık 2 dilim ekmek
biraz köz biber

ara:1 küçük kase çilek

öğle:4-5 tane köfte
1 bardak ayran

veya 1 simit
1 bardak ayran

ara:1 portakal

akşam:1 kase çorba

saat 21 gibi 1 bardak yağsız tarçınlı süt(dün gece yatmadan 2 saat önce içtim acaip tok tutuyo..ama gece hem meyve hem süt olmaz bana göre..kalori yükseliyo bende o yüzden 21'de meyve yerine süt içicemm)

Merhaba kolay gelsin bende başladım 2. günüm seninkine benzer bir diyet listesi oluşturdum bende uygulamaya çaılışıyorum inşallah devam ederim böyle. Bence de gece 1 bardak süt iç bu günkü listene baktımdaa zaten ara öğünlerde meyve yemiş olacaksın. Bende bu şekilde düzenledim ara öğünlerimi. ıstediğin kiloya sağlıkla gelmeni dilerim.

inşallah canım umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşabilirz..

arkadaşlarım öğle 1 simit yedim 1 bardakta ayran içtim..yalnız akşam çorbayı biraz abarttım ara öğün yemedim çok acıktım koca bir tabak domates çorbası içtim..

arkadaşlarım öğle 1 simit yedim 1 bardakta ayran içtim..yalnız akşam çorbayı biraz abarttım ara öğün yemedim çok acıktım koca bir tabak domates çorbası içtim..

Afiyet olsun kelebegimopuyorumnanaktanKelebegim sirkeli suya baslamisinkaydirigubbakcemile5
Ben dun nasil abarttim ki sorma,insallah geri almamisimdir.:sinifsinif:Bugun yediklerimi paylasmak istiyorum

Kahvalti: 1 bardak sirkeli su, yarim simit,yarim domates ve salatalik,1 kk diyet peynir
ara:4-5 kuru kayisi ve 1 havuc

Ogle ve aksam yediklerimi daha sonra paylasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…