Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Ben bu sabah 58.0 ciktim tartida.
Sevindim ama herzaman ki gibi degil galiba
Dun acile gittik rahatsizlandim.Sicak carpmis galiba,titremeyle beraber tansiyon yukselmesi.Baya korktum simdi iyiyim cok sukur.:1hug:

Herkese merhaba:)
Sıtede yenı sayılırım sızın motıvasyonunza ortak olmak ıstedım:) bende yarın dıyete baslıyorm:)
boym 160 ve 57 kıloyum normalde kılom 52 ama mezun olma stresı işte 5kılo fazlam oldu.
Ama calısmaya baslamadan hepsını vermek gerek:)1kılo Kfleks aldım 15 gun sabah ve aksam yemegı dusunuyorum oglen et ve salata arada da elma ve muz.Ama sabahları 6buckta kalkıyorum kahvaltya pek alısık degılım denıcez bakalım:)Sızde benımle deneyımlerınızı paylasırsanız cok sevnırım yarın yedıklerımı yazmakla devam ederım hepımze kolay gelsın:)

kızlar 1 hafta boyunca neler yediğimi yazsam inanamazsınız tatlılar gece aburcuburlar buna rağmen 50.920 yi gördümalkisalkisalkisya bide yürüyüş yapsam öyle güzel olcak ki..

Ben bu sabah 58.0 ciktim tartida.
Sevindim ama herzaman ki gibi degil galiba
Dun acile gittik rahatsizlandim.Sicak carpmis galiba,titremeyle beraber tansiyon yukselmesi.Baya korktum simdi iyiyim cok sukur.:1hug:

balperim geçmiş olsun canım yaolumunekankayizsmile:teselli:umarım bi sorun yoktur şimdi..dikkat et kendine lütfena.s.

merhaba tatlım hoşgeldinvereliniortak5 kilo öyle çok fazla değil..dert etme burda hep beraber birbirimize destek olup kiloların hakkından geliyoruz

kızlar 1 hafta boyunca neler yediğimi yazsam inanamazsınız tatlılar gece aburcuburlar buna rağmen 50.920 yi gördümalkisalkisalkisya bide yürüyüş yapsam öyle güzel olcak ki..

alkisalkisalkis:teytey:canım harikasın tebrik ederimmm süper bir rakamkaydirigubbakcemile5yiyip kilo vermek kadar güzel birşey yok hayatta tatlım:)))metabolizman baya hızlanmış demek ki süperrropuyorumnanaktan

Hosbuldum canımm:)
Umarım dedıgın gıbı olur:)Sımdılık sabah 10buckta yarım kase sutlu kfleks yedım bırazdan da kıymalı kabak yaptım 1 dılım ekmekle onu yicem:)Aksamda yıne kfleks tabıkı,ara ogunlerı yememeyı dusunuyrum cnku ıpın ucunu kacırıyorum malesef en ıyısı hıc yememek.Bır de 3 aydır haftada 2 gun plates yapıyorum bu sabahta 1 saat yaptım:)
Sen daha once Kfleksı denemıs mıydın?denedıysen ıse yaramıs mydı?

alkisalkisalkis:teytey:canım harikasın tebrik ederimmm süper bir rakamkaydirigubbakcemile5yiyip kilo vermek kadar güzel birşey yok hayatta tatlım:)))metabolizman baya hızlanmış demek ki süperrropuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlımmolumunekankayizsmilebencede metabolizmam oldukça hızlandı çünkü inan daha önce su içsem yarıyodukaydirigubbakcemile3

canım ben k-flakes kullandım daha önce ama düzenli değil..canım yemek istemediğinde ondan yedim..ama burda bi topikte güzel yorumlar almıştı..ayrıca ara öğünleri mutlaka yemeye çalış..öğün araları 1.5 saatten az 3 saatten de fazla olmamalıymış.zamanla beslenme düzenini oturtursun merak etmeolumunekankayizsmile

kızlar bu günkü menüm.

kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 avuç kadar maydanoz
1 haşlanmış yumurta

ara:1 tane kepekli galeta

öğle:2 kepçe pirinç çorbası

ara:2 ceviz

akşam:4 y.k kuskus
üzerine 1 kk kadar beyaz peynir ilave ettim

ara:1 küçük boy muz

Haklısın canım ılk gunu bı atlatym hersey daha kolay olucak emınım:) aksam dogumgunune gdcem kendmı tutmam gerek:)Senın menunde cok guzelmıs ınsallah bende boyle azımlı devam edeım:)

15 mayıs 2010 dıyetımın ılk gunu:)
sabah:yarım kase sutlu kfleks
oglen:1 kase sebze corbası+ 5 kaşık kıymalı kabak+2dilim kepek ekmeği
ara:3yemek kasıgı yogurt
aksam:1 kase sutlu fleks

16 mayıs
sabah:sutlu kfleks
ara:1 kucuk elma
oglen:yayla corbası+1kucuk tavuk budu+4 yemek kasıgı makarna
aksam:kfleks

Ve deli gibi su:)Bagırsaklarım corbanın sutun ve suların etkısıyle cok guzel calısmaya basladı:)
bugunde boyle bıttı darısı yarının basına:)sızın nasıl gdyo kızlar?

kelebekciğim seni tebrik ederim çok güzel gittin ben ise yarıyolda bıraktım ve hala toparlayamadım kendimi bir gün yesem diğer gün yemiyorum ve 57li kiloya takıldım tabi doğru dürüst beslenmeyince olmuyor

harikasın tatlımmkaydirigubbakcemile5gelişmeleri yaz mutlaka ihmal etme biziopuyorumnanaktan

kelebekciğim seni tebrik ederim çok güzel gittin ben ise yarıyolda bıraktım ve hala toparlayamadım kendimi bir gün yesem diğer gün yemiyorum ve 57li kiloya takıldım tabi doğru dürüst beslenmeyince olmuyor

teşekkür ederim tatlımolumunekankayizsmilebi kere motive olunca gerisi geliyo inan..umarım senin için yolunda gider her şey..mutlaka haberdar et bizi olur mu?a.s.

kızlar bu günkü menümkaydirigubbakcemile3
sabah yarım muz

öğle:1 ayran
amerikan salatalı kumpir sadece yarısını yedim

sonra aşkım tiramisu yerken ben 1 fincan yeşil çay içtim aferin banaŞeniz

ama 2 çatal tıktı ağzıma:mymeka:ayy aşkım benm hiç kıyamaz bana:asigimpuyorumnanaktan
18 gibi de 2 yk kaşığı taze fasülye yedim ve bu günü kapattım..

süpersin tatlımmopuyorumnanaktanherşey beyinde bitiyor zaten dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…