Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

süpersin tatlımmopuyorumnanaktanherşey beyinde bitiyor zaten dimi :))

teşekkür ederim tatlım..kesinlikle her şey beyinde bitiyo..ve kilo verdikçe daha da hırslanıyorum inan..hepimiz istediğimiz hedefe ulaşıcaz bundan eminim..yalnız o hedefe ulaştıktan sonra korumakta çok önemli tabikiolumunekankayizsmile

bravo canım sana ben abarttım yine yemeyi özelliklede tatlıyı 3 kilo versem yetecek ya

canım benim çok teşekkür ederim..bence sen şöyle derin bi nefes al ve 3 kiloyu vermeyi nasıl istediğini düşün..herkes bşarabiliyo sen niye yapamayasın ki?hiç bi şey için geç değil..hemen yarın tekrar başla..haftada 1 günde çok az kaçamak yapabilirsin..3 kilo 3 hafta demek..3 hafta inan dişini sıkabilirsin..tamam dimi tatlıma.s.opuyorumnanaktan

arkadaşlarım bu günkü menüm

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
közde patlıcan

ara:5 tane yeşil erik

öğle:5 tane köfte
1 dilim ç ekmeği
yarım domates

ara:yarım elma

akşam:1 kase tarhana çorbası

ara:1 portakal

Menün çok güzel çok iyi gidiyorsun takip ediyorum aynı başlarda ki bozmadın hiç. Bende ne yiyeceğimi ne yapıcağımı şaşırıyorum artık bu menülerin fikir de veriyor bana

Menün çok güzel çok iyi gidiyorsun takip ediyorum aynı başlarda ki bozmadın hiç. Bende ne yiyeceğimi ne yapıcağımı şaşırıyorum artık bu menülerin fikir de veriyor bana

çok teşekkür ederim arkadaşım..inan bende bazen ne yiyeceğimi bilemiyorum..genelde 1 gün önceden yarının planını yapıyorum ama yarın için hiç bi fikrim yok..o yüzden diğer arkadaşlarımın günlüklerine bakıcam..her zaman günlüğümde görmek isterim seni canımopuyorumnanaktan

kızlar dayanamadım tartıldım ve sonuç müthiş 3 günde nerdeyse 700 gr vermişim şuanki kilom 50.240..nasıl mutluyum anlatamamdelikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Son düzenleme:
kızlar dayanamadım tartıldım ve sonuç müthiş 3 günde nerdeyse 500 gr vermişim şuanki kilom 50.240..nasıl mutluyum anlatamamdelikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Harika bir kilo 50 alkisalkisalkis . Tebrik ederim en çok takdir ettiğimde sağlıklı şeyler yiyerek doğru beslenerek vermen. Ben çok korkarım çünkü yanlış bişeyler yapıp sağlığımdan olucam diye benimde programım seninki gibi bende dün sabah tartıldım 58.500 olmuşum ne sevindim nasıl bir mutlulukmuş istediğin kiloya adım adım yaklaşmak

çok teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim:lepi:her geçen gün biraz daha kilo vermek harika bi duygu gerçekten..bende sağlıksız bi diyetten hep çekindim..ayda 4 kilo vermek en ideali niye sağlımı hiçe sayıp 10 kilo veriyim ki..hiç bi şey sağlığımızdan daha önemli değil..o yüzden dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince..inşallah hedef kilona ulaştığınıda okumak kısmet olur arkadaşım..opuyorumnanaktan

canım süpersin tbrik ederimmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5yaza bomba gibi gireceksin maşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah :)) sağlıklı bir şekilde kurtuluyorsun harikaopuyorumnanaktanbende pazarı bekliyorum sabırsızlıklazemuszemus

Kelebekcik bu gün tv de Murat Topoğlu adı galiba emin değilim adından hani bu akupunktur uzmanı Antioksidan çay tok tutan birde metabolizma hızlandıran çay tarifleri verdi dikkatimi çekti burda da bir çok kişi metabolizma hızlandıran çay kullanıyor gördüğüm kadarıyla sen bu tarz çaylar kullanıyormusun tatlım

canım benimm çok teşekkür ederim hepimiz yaza bomba gibi giricez inşallaholumunekankayizsmilebende pazara kadar tartılmıycam bi daha..bakalım bizi neler bekliyoeyvahedigeldismileyalnız benm biraz spor yapıp sıkılaşmam lazım..göbeğim falan hiç yok ama yan simitlerim biraz rahatsız ediyo..akşama fotoğrafımı ekliycem önceki ve sonraki hallerimin..sonra birde simitlerden kurtulunca eklerim inşallah

selam kızlarrrrŞenizbu gün birazcık dengesi beslendim ama yine de yazmak istiyorum

kahvaltı:1 dilim ç ekmeği
1 kk beyaz peynir
közde patlıcan

ara:1 portakal
1 kupa yeşil çay

öğle:4 köfte(ama küçücük)
1 domates
yarım bardak ayran
2 dilim ç.ekmeği

ara:dışarda olduğum için yiyemedim

akşam:yarım kase yağsız yoğurt çorbası

ara:1 portakal veya yarım muz
1 kupa limonlu yeşil çay

Kelebekcim azmine hayranim..
Fotografini da merakla bekliyorum.

tebrıkler cnm daerısı basımıza dıkkat ettımde aksamlarıcok az yıyırsun
ben onu beceremıyorum az yıyorum ama senın kadar deıl bende azaltmaya caalısıcam daha da

tebrıkler cnm daerısı basımıza dıkkat ettımde aksamlarıcok az yıyırsun
ben onu beceremıyorum az yıyorum ama senın kadar deıl bende azaltmaya caalısıcam daha da

çok teşekkür ederim canım..darısı tüm isteyenlerin başına..geceleri çorbadan başka bi şey yemiyorum çünkü yemeye başlayınca fazla kaçırıyorum..en iyi yöntem bu oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…