- Konu Sahibi kelebekcik
-
süpersin tatlımmopuyorumnanaktanherşey beyinde bitiyor zaten dimi :))
bravo canım sana ben abarttım yine yemeyi özelliklede tatlıyı 3 kilo versem yetecek ya
arkadaşlarım bu günkü menüm
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
közde patlıcan
ara:5 tane yeşil erik
öğle:5 tane köfte
1 dilim ç ekmeği
yarım domates
ara:yarım elma
akşam:1 kase tarhana çorbası
ara:1 portakal
Menün çok güzel çok iyi gidiyorsun takip ediyorum aynı başlarda ki bozmadın hiç. Bende ne yiyeceğimi ne yapıcağımı şaşırıyorum artık bu menülerin fikir de veriyor bana
kızlar dayanamadım tartıldım ve sonuç müthiş 3 günde nerdeyse 500 gr vermişim şuanki kilom 50.240..nasıl mutluyum anlatamamdelikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
Harika bir kilo 50 alkisalkisalkis . Tebrik ederim en çok takdir ettiğimde sağlıklı şeyler yiyerek doğru beslenerek vermen. Ben çok korkarım çünkü yanlış bişeyler yapıp sağlığımdan olucam diye benimde programım seninki gibi bende dün sabah tartıldım 58.500 olmuşum ne sevindim nasıl bir mutlulukmuş istediğin kiloya adım adım yaklaşmak
canım süpersin tbrik ederimmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5yaza bomba gibi gireceksin maşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah :)) sağlıklı bir şekilde kurtuluyorsun harikaopuyorumnanaktanbende pazarı bekliyorum sabırsızlıklazemuszemus
canım benimm çok teşekkür ederim hepimiz yaza bomba gibi giricez inşallaholumunekankayizsmilebende pazara kadar tartılmıycam bi daha..bakalım bizi neler bekliyoeyvahedigeldismileyalnız benm biraz spor yapıp sıkılaşmam lazım..göbeğim falan hiç yok ama yan simitlerim biraz rahatsız ediyo..akşama fotoğrafımı ekliycem önceki ve sonraki hallerimin..sonra birde simitlerden kurtulunca eklerim inşallah
Kelebekcim azmine hayranim..
Fotografini da merakla bekliyorum.
tebrıkler cnm daerısı basımıza dıkkat ettımde aksamlarıcok az yıyırsun
ben onu beceremıyorum az yıyorum ama senın kadar deıl bende azaltmaya caalısıcam daha da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?