Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Kelebekcim seni tebrik ediyorum.Hedefe az kaldi desene:sm_cool:
Ama hedefe ulasinca sen burda paylasim yapmicak misinmafoldumben
Saka bir yana kilolarimiza veda edelim de baska topiklarde yine bulusuruz..

Kelebekcim seni tebrik ediyorum.Hedefe az kaldi desene:sm_cool:
Ama hedefe ulasinca sen burda paylasim yapmicak misinmafoldumben
Saka bir yana kilolarimiza veda edelim de baska topiklarde yine bulusuruz..

evet tatlım gittikçe hedefe yaklaşıyorum..önce 50 ye belki sonra 48 e kadar inmek istiyorum..ama tüm bunlar gerçekleşincede en azından kilom tamamen oturana kadar paylaşıma devam edicem..çok alıştam kk dostluğuna o yüzden yola devammmolumunekankayizsmileŞeniz

bu günkü menüm şöyle dostlarım

kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği
çok çok az peynir ve domatesden yağsız tost

ara:1 küçük elma

öğle:1 dilim kepek ekmeği
tavuk etli patates yemeği 4-5 yk oldukça yağlıydı mümkün olduğuncu suyunu yememeye çalıştım
1 bardak ayran

ara:1 kupa yeşil çay
6 tane yeşil erik

akşam:1 tabak yoğurt çorbası

kelebekciğim süper ya nasıl başardın bu kadar kilo vermeyi ay bende bir kendimi toparlayıp ciddi ciddi başlıyamadım şu diyete bende senin gibi deniyeyim birde harfiyen uyamasamda

kelebekciğim süper ya nasıl başardın bu kadar kilo vermeyi ay bende bir kendimi toparlayıp ciddi ciddi başlıyamadım şu diyete bende senin gibi deniyeyim birde harfiyen uyamasamda

canım benm teşekkür ederim ama inanki zor değil..bi kere motive olunca her şey kendiliğinden oluyo..bu gün tatlı vardı karşımda yediler ısrar üstüne ısrar ama kesinlikle bir lokma almadım..insan vermeye başlayınca daha da motive oluyo..p.tesi günleri de serbestim istediğimi yiyorum(tatlı hariç)50 kilo olursam 1 dilim pasta ile ödüllendircem kendimiopuyorumnanaktan

akşam yemeğime 4 kaşıkta taze fasulye ekledim yine çok yağlıydı önce peçeteye çıkardım sonra yedim..benim kilo almamdaki en büyük nedenlerden biri evdekilerin yemekleri aşırı yağlı sevmesi ve yapması..bu aralar yoğurt çorbasına sarmış bulunmaktayım hergün 10 dk da hazırlıyorum kendime hem yağsız hemde doyurucu oluyo..tavsiye ederim

Merhaba Kelebekcik

Nasılsın ? İyi görünüyorsun :) Menülerin güzel. Kilolar da gidiyor. Öğün saatlerini beğendim. Benim net olarak öğün saatlerim yoktu bu konuda bende sana benzer öğün saatleri oluşturabilirm.

çok iyiyim ablacım kilolar gittikçe daha da motive oluyorum..aslında kahvaltımı daha erken yapmak isterdim ama ne yazık ki erken kalkamıyorum..yine de düzenimi oturttum mutluyumsositososito

kızlar bu arada dün callanetics egzersizlerine başladım..göbek için olanlar 100 er defa yapılıyodu ama inanın dayanamadım 50'de bıraktım..yavaş yavaş 100 e çıkarım inşallah..felaket ter attım..eminim ki çok faydalı olucak birazdan tekrar yapıcam 2/21 olucak..yani 21 gün boyunca bu egzersizleri yapıcam..6 gün yapıp 1 gün ara vericem..bu egzersiz yapılırken 48 saatten fazla ara verilmemesi gerekiyomuş..21 günün sonunda daha zorlaycı olan süperini indircem vede onu yapıcam..inşallah aksatmadan yaparım..gelişmeleri paylaşıcam..

kızlar bide bi sorum olucak..egzersizlerin ne zaman daha faydalı olacağını bana söyleyebilcek olan var mı?yani sabah saatlerinde mi yoksa akşam mı?

kızlar bu günkü menüm

kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği
1 kk az beyaz peynir
biraz közde patlıcan

ara:4 tane kayısı

öğle:5 köfte kadar kıymadan domatesli kıyma kavurması
1 bardak ayran
1 kaseden az yoğurt çorbası
1 dilim kepek ekmeği

ara:1 orta boy elma

akşam:3 kepçe tarhana çorbasıakannehirbiraz fazla oldu sanki

ara:herhangi bi meyve

bu gün hiç yeşil çay içmedim..dikkat ettimde yeşil çay içmediğim zamanlar idrara çok az çıkıyorum..callanetics egzersizimi yaptım 2/21 şuan..100 er defa yaptım hemde hepsini:lepi:

seni canı gönülden tebrik ediyorum canım benim durum çok kötü kilo almışım sinir oldum hemde 700 gram ve regliyim 2 gündür acayip tatlı yiyorum off ya ne olacak bilmiyorum şu yoğurt çorbasının tarifini verirmisin canım

çok teşekkür ederim canım..benmde reglim yaklışıyo bakalım kaçamak yapçakmıyım..yoğurt çorbasını ben kendime kadar yapıyorum..1 yk yoğurt 1 yk un bunu küçük bi tencere krema şekline gelinceye kadar karıştırıyorum yoğurt ve un birbiriyle özdeşleşiyo sonra ocağın altını yakıp kıvama gelinceye kadar sıcak su ekliyorum..unlu olduğundan gittikçe koyulaşıyo suyla istediğim kadar açıyorum..arzu edersen içine yarım avuç şehriye yada pirinç atabilirsin..daha sonra 1 tatlı kaşığı nane ve tuzunu ekleyip altını kapatıyorum..inan harika bi tat oluyo ben çok seviyorum..

arkadaşlarım bu günkü menüm

kahvaltı:2 dilim ekmek
çok az peynir ve domatesten yapılmış tost

ara:12 tane kiraz

öğle:yarım kase tarhana çorbası
3-4 köfte kadar tavuk göğsü
1 dilim ekmek

ara:12 tane kiraz
1 kupa yeşil çay

akşam:1 kase tarhana çorbası

ara:6 tane yeşil erik
1 kupa yeşil çay

bu arada kızlar diyetteyken herşeyden vazgeçtim ama tuzdan asla..çok denedim tuzsuz yemeyi başaramadım..eskisi kadar yine kullanmıyorum ama hiç tuzsuz da yiyemiyorummafoldumben

8 mayıs menüm

kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
1 kk az beyaz peynir
maydanoz çok az
2 siyah zeytin

öğle:simit..1 taneyi bitiremedim

sonra eve geldim yarın için hazırlık yapmaya başladık 4 yk kaşığı patates püresi yedim..12 tane falan da yaprak sarması yedim ama çok küçüküler..sararkende 3 kaşık harcından yedim..daha bi şey yemiycem oldukça abarttım ama aşkım kilo almam için acaip baskı yapıyo..ne yapıcam hiç bilmiyorum(

kacgundur giremedim,yatili misafir agirliyuorum da..
Ben dikkat edemedim fazla, gerci baklava falan getirmis misafirimz ama tadina dahi bakmadim.Tartilmaya da korkuyorum.

Kelebekcim nisanlin kilo verme diyor demek, sen soyleme en iyisi ona diyet yaptigini.
Onemli olan senin kendini nasil iyi hissetmen

evet canım önemli olan benm kendimi nasıl hissettiğim biraz daha vermek istiyorum şuan..ama o kesinlikle karşı çıkıyo..bu günde hiç dikkat edemedim misafirimiz vardı..yarında aşkımla beraberiz bu hafta sonunda diyetten eser kalmadı

kızlar birazcık aradan sonra bu günkü menümü yazıyorum

kahvaltı:1 dilim ekmek
1 kk peynir

ara:1 portakal

öğle:6 yk taze fasulye
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt

ara:1 bardak tarçınlı süt

akşam:1 tabak yoğurt çorbası

ara:2 adet kepekli galeta

bu arada regliyim..o yüzden 2 gün 1 er dilim tatlı yedim bu gün hariç..

bu günkü menüm

kahvaltı:2 dilim ç ekmeği
köde patlıcan
1 kk peynir

ara:1 küçük muz

öğle:köfteli patates yemeği(4 köfte 3-4 yk kaşığı patates)
1 bardak ayran

öğle:12 tane kiraz

akşam:2 kepçe çorba
1 köfte 7 elma dilim patates

ara:1 küçük boy muz veya 2 adet galeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…