- Konu Sahibi kelebekcik
-
ya ne güzel ne kdr zamanda kaç kilo verdinn
Kelebeğim maşallahharikasın tatlım ya incecik olmuşsunnnnnnnnnnn delikafadulden
Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına inşallah :Saruboceq:
Fotoğraflar için çoook tşklerrr cnm opuyorumnanaktan
kelebekciğim tam anlamıyla süpersin canım sen başardın ben malesef hala 57.5 tayım
canım benim çok teşekkür ederimŞenizama daha tam anlamıyla incecik oldum sayılmaz simitlerim malumkaydirigubbakcemile2ama olsun onlarda gidicek elbet..inşallah hepimiz istediğimiz ölçülere kavuşucaz tatlım..buna ben yaklaştıysam eminm ki herkes başarabilir..bu arada rica ederim tospaam arada yine durumuma göre fotoğraf eklerim..bunlar senin içindi yarın kaldırıcamolumunekankayizsmilea.s.
Tatlışım simit falan göremedim ben,ama insan kilo verdikçede daha çok vermek istiyo gaza geliyo o aynı duyguları yaşadığım için biliyorum yani cnmmyerimseniben
O yüzden tamamen hedeflediğin görüntüye ulaşacağına eminim... opuyorumnanaktan
Bende hedefime ulaştığım zaman foto eklicem inşallah o zamanları görürüz birlikte kelebeğim kaydirigubbakcemile3
Ama hedefine ulaştın diye bizleri bırakmak yok anlaştık mılmaz:aklinialirimsmile
görücez tabi ki tospaamm ben eminimolumunekankayizsmile
ben daha devam edicem ama tatlım 47 ye kadar falan..47 ye ulaştıktan sonra da kilomu sabitlemek için yediklerimi yazıcam..daha uzun yıllar birlikteyiz yanikaydirigubbakcemile3dediğin gibi ben acayip gaza gelmiş durumdayım..kilolar gittikçe daha bi hırs geliyo..inşallah hep böyle devam eder ne diim:dance:senin fotolarını da merakla bekliyorum tatlı tospaamŞeniz
Benimde hedefim 46-47 falan canım daha bi nerdeyse on kilom var ama sayende motivasyonitem iyicene arttıı:dance:
Zaten dediğin gibi kiloyu sabitlemek içinde dengeli beslenmek gerekiyo demekki uzun yıllar birlikteyiz ne kadannn güsel aklinialirimsmile
Şu önemli sözü de nacizane belirtmek isterim bebeğeem boshayallersmile
İstemek başarmanın karısıdır... zemuszemus sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Kelebegim cok hos olmussun,masallah
inceciksin..Gercekten ya simit nerde?
Ben bu hafta ziyaret edemedim sayfani, hastayim hala iyilesemedim.
Cok guzel olmussun tekrar soyluyorum.Dugunun ne zamandi kelebegim?
balperim canım benim neyin var:teselli:?inşallah önemli bi sorun yoktur..seni her zaman burda görmek istiyorum..kendine dikkat et olur mu?
çok teşekkür ederim balperimm..canım benim abim askerde şuansenağlamaiznini ne zaman ayarlarsa nişan o zaman..bi temmuz diyo bi ağustos başı diyo dönüyo sürpriz yapıcam diyo yani şuan hiç birimiz bi şey bilmiyoruz:çok üzgünüm:ve işin kötü tarafı biz zamanı bilmediğimiz için çoğu mekan dolu olucaksenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:duygusala geçiş yaptım şuan..amann canımız sağolsun bu yaz olsunda evde olmasına bile razıyım..bi günü tam olarak belli olsun hemen paylaşıcam burdan..ne uzun yazdım ya çok dolmuşumkaydirigubbakcemile3
Canim benim cok incesin tesekkur ederim. Hafta sonundan beri boynum tutulmus galiba sirtim dahil omuzlarim falan oyle cok agriyor ki, ilac kullaniyorum sicak tutmaya calisiyorum ama gecmedi bir turlu.bilmiyorumkismile
Cok sukur Allah baska bir rahatsizlik vermesin.
Insallah en kisa zamanda belli olur.Resimlerini de paylasir misin merak ederiz opuyorumnanaktan Hic uzulme ayarlanir mekan falanbayanssulusmile
Çok farketmiş gerçekten helal sana ama ben simit falan göremedim doğrusu biraz daha verirsen burdan yakında kilo almak istiyorum topiğine geçiceksin :) Şaka bir yana nasıl iyi hissediyorsan kendini öyle yap tabi herkez kendi vücudunu iyi tanıyor bende en çok 50 kilo olmak isterim boyuma göre az ama anca basenlerim küçülür.
Bu arada canım metobolizma hızlandırma çayı kullandın mı diye sormuştum görmedin sanırım. Bildiğin varsa bana yazabilirmisin
Kelebekcik bu gün tv de Murat Topoğlu adı galiba emin değilim adından hani bu akupunktur uzmanı Antioksidan çay tok tutan birde metabolizma hızlandıran çay tarifleri verdi dikkatimi çekti burda da bir çok kişi metabolizma hızlandıran çay kullanıyor gördüğüm kadarıyla sen bu tarz çaylar kullanıyormusun tatlım
Canım olsun tahmin ettim görmediğini bende mesela bazen geriye dönük okumaya üşeniyorum :1hug: Sen çok faydalı ve sağlam gidiyorsun o yüzden sana sormak istedim. İşede yaramış ne güzel Senin karışımını hemen not ettim abuk subuk bilmediğim otlar da yok bu M.Topoğlunun ki çok teferruatlı hepsini bulup da hergün yapmak biraz üşendirici ama seninki kolay bulunan şeyler mutlaka yapıcam. Yeşil çayı aklıma estikce limonlu bende içiyorum. Bunu günde 1 kere hergüne oturtturum bundan sonra Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?