Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

tamam hayatım gördüm fotoları harika görünüyorsun tebrik ederim canım beniimmmkaydirigubbakcemile5süperropuyorumnanaktan

tebrik ediyorum. simit falan yok takma kafana sen bu azimle olmayan simitleri de eritirsin zaten:) darısı başıma kelebekcik :)

çok teşekkür ederim canım benm birazcık simitlerim var aslında hatta birazcıktan biraz daha fazla diyebilirim:))darısı isteyen herkesin başına inşallahopuyorumnanaktan

kızlar bu günkü menüm

kahvaltı:1 dilim ekmek(çavdar)
1 kk peynir
biraz közde patlıcan

ara:1 orta boy muz

öğleatlıcanlı kabaklı menemen(tamamen yağsız)
1 bardak yağsız yoğurttan ayran
1 dilim ekmek

ara:12 tane kiraz

akşam:aynı menemenden
1 bardak ayran

ara:1 orta boy tabak karpuz

Kelebekcim bugun elim yiyecek birseylere her gittiginde aklima geldin.Masallah nasil hic kacamaksiz goturuyor bu kiz dedimCADIARZUnazar degmesin bi boncuk veriym

Ben bugun yediklerimi yaziym

Kahvalti:1 kase sut ve misir gevregi

Oglen:200 cal.corba ve yarim kase yagsiz yogurt,yarim salatalik

ara:2 dilim karpuz, 1 avuc leblebi

aksam:1 porsiyon kepekli makarna, bir parca tavuk gogsu(haslama)

ara:7-8 yesil erik

balperim canım benim ya çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanbende bazen kendi kendime aferin diyorum sabrım için..

senin menünde bu gün çokk güzel gerçekten benden de sana koca bi maşallah

kelebekcik simitlerin belki de düşük bel pantalon giymekten oluyordur. çünkü benim 30 yaşında bi ablam var ben onu bildim bileli 43 klo ama onun da simitleri var istersen evde falan otururken yüksek bel taytlar var onlardan giy:S

kesinlikle o yüzden oluyo tatlım bütün patalonlarım düşük belli..nerden de çıkardıysalar şunları:mymeka:bende tayt almayı düşünüyodum canım inanır mısın kimisi korse giyerek azaldığını söylemiş taytta sıkı tutar sonuçta..denemekten zarar gelmez gelmez bide bunu deniyimkaydirigubbakcemile5

canım ama korse simitleri yok etmiyor yukarı taşıyor onları mide bu sefer koccaman oluyor göğüslerinin altında 2 tane daha varmış gibi duruyor korsede:S ama yine de sen bilirsin. bu arada şu streç filmle göbeği yağlama şeysini bi anlatabilir misin merak ettim ben de yapayım hangi yağları sürüyorsunuz?

aa bilmiyodum valla canım sölediğin iyi oldu teşekkür ederimopuyorumnanaktano yağ meselesi benim için tam bi arapsaçı oldu aslında..biberiye yağı aldım onu göbişime sürüp streç filmle güzelce sardım ama 2 gün yapabildim ancak..sıkıldım sonrakaydirigubbakcemile3bide biberiye yağının ağar bi kokusu var hep burnuma geldi sanki..bıraktım bende ama hazirana girince mutlaka kullanıcam yazın ben günde 2 kere falan kesin duş alıyorum akşam sürerim sabah kalktığımda nasıl olsa duş alıyorum misler gibi kokarım..bazıları işe yaradığını söylemiş ama bilmiyorum tatlım

selam kızlaaarrrŞeniz

bu günkü menüm

kahvaltı:1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
közde patlıcan

ara:kahvaltımı 11de ettim o yüzden arada bi şey yemedim

öğle:1 tabak karpuz

ara:1 orta boy muzun yarısı

akşam:annecim o pamuk elleriyle tavuk dolması yapmışŞeniz
2 yemek kaşığı pilavından yedim
tavuk göğsü(yarım)
1 bardak ayran

ara:1 salatalık veya tarçınlı süt

Son düzenleme:
tatlım menün çok güzell:)) bu arada düşük bel kotlar simit yapıyormuş gerçekten kızlar ne kötü ben düşük bel çok seviyorum yüksek bel hiç giyemiyorum(

tatlım menün çok güzell:)) bu arada düşük bel kotlar simit yapıyormuş gerçekten kızlar ne kötü ben düşük bel çok seviyorum yüksek bel hiç giyemiyorum(

çok teşekkür ederim hayalcimmm..aynen canım bende çok seviyorum düşük bel kotu..yüksek bel hiç yok zaten..eşofmanlarım bile düşük belli o derece yaniopuyorumnanaktansimit olmasın diye de yüksek bel giyemem ama ben:1no2:

Kızlar gerçekten doğrudur bakın genç nesle etrafınızdaki aslında zayıflar ama belleri yok Çok kalın Bende çok severim düşük bel Ailemizdeki büyüklere bakıyorum da hepsinin şişman olsada bellerinin kıvrımı var benim kalmamış gibi

selam kızlarr bu günkü menüm

kahvaltı:yarım dilim ç ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 tane salatalık
közde biber

ara:1 türk kahvesi

öğle:1 küçük boy muz

ara:1 tane form bisküvi
yarım bardak %100 poratakal suyu

akşam:4-5 yemek kaşığı mantar sote

bu gün öyle çok gezdim kii..kendime yeni ciciler aldım..hemde "S" beden:teytey::dance:çok mutluyum ya çok..tezgahtar direkt bu size olur dedi demek ki cidden fark ediliyo..kendime bide tayt aldım..hep hayalimdi artık giyebiliyorum hatta şuan üzerimde:lepi:sonra "S" beden gömlek ve bide bluz aldım kırmızı..siyahlardan kurtuldum:)bide elbise beğendim hani uzun cıvıl cıvıl olanlardan ama giydim büyük geldidelikafaduldenküçüğü haftaya gelicekmiş..bu gün neşem acaip yerinde..kızlar zayıf olmak gibisi yok ya etim ordan mı fışkırcak burdan mı derdi yok..bu gün cidden kendimi çok tebrik ettimŞenizama durmak yoklmaz:yola devam

tatlım harikasın :) bugün yaptığın alışverişin keyfi çok başka olmuştur eminim çok beğendiğin bir kıyafetin büyük gelmesi bile mutlu ediyor insanı heyecan yaptım şimdi bugünde tam kaçamak günümdeyimkaydirigubbakcemile3ama yarından itibaren duble azimle burdayımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kesinlikle tatlım ya acaip beğenmiştim o elbiseyi ama alamadığıma inanki üzülmedimkaydirigubbakcemile3yarından itibaren duble azimle bekliyoruz seni şekerimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…