- Konu Sahibi kelebekcik
-
tebrik ediyorum. simit falan yok takma kafana sen bu azimle olmayan simitleri de eritirsin zaten:) darısı başıma kelebekcik :)
tamam hayatım gördüm fotoları harika görünüyorsun tebrik ederim canım beniimmmkaydirigubbakcemile5süperropuyorumnanaktan
Kelebekcim bugun elim yiyecek birseylere her gittiginde aklima geldin.Masallah nasil hic kacamaksiz goturuyor bu kiz dedimCADIARZUnazar degmesin bi boncuk veriym
Ben bugun yediklerimi yaziym
Kahvalti:1 kase sut ve misir gevregi
Oglen:200 cal.corba ve yarim kase yagsiz yogurt,yarim salatalik
ara:2 dilim karpuz, 1 avuc leblebi
aksam:1 porsiyon kepekli makarna, bir parca tavuk gogsu(haslama)
ara:7-8 yesil erik
kelebekcik simitlerin belki de düşük bel pantalon giymekten oluyordur. çünkü benim 30 yaşında bi ablam var ben onu bildim bileli 43 klo ama onun da simitleri var istersen evde falan otururken yüksek bel taytlar var onlardan giy:S
kesinlikle o yüzden oluyo tatlım bütün patalonlarım düşük belli..nerden de çıkardıysalar şunları:mymeka:bende tayt almayı düşünüyodum canım inanır mısın kimisi korse giyerek azaldığını söylemiş taytta sıkı tutar sonuçta..denemekten zarar gelmez gelmez bide bunu deniyimkaydirigubbakcemile5
canım ama korse simitleri yok etmiyor yukarı taşıyor onları mide bu sefer koccaman oluyor göğüslerinin altında 2 tane daha varmış gibi duruyor korsede:S ama yine de sen bilirsin. bu arada şu streç filmle göbeği yağlama şeysini bi anlatabilir misin merak ettim ben de yapayım hangi yağları sürüyorsunuz?
tatlım menün çok güzell:)) bu arada düşük bel kotlar simit yapıyormuş gerçekten kızlar ne kötü ben düşük bel çok seviyorum yüksek bel hiç giyemiyorum(
selam kızlarr bu günkü menüm
kahvaltı:yarım dilim ç ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 tane salatalık
közde biber
ara:1 türk kahvesi
öğle:1 küçük boy muz
ara:1 tane form bisküvi
yarım bardak %100 poratakal suyu
akşam:4-5 yemek kaşığı mantar sote
bu gün öyle çok gezdim kii..kendime yeni ciciler aldım..hemde "S" beden:teytey::dance:çok mutluyum ya çok..tezgahtar direkt bu size olur dedi demek ki cidden fark ediliyo..kendime bide tayt aldım..hep hayalimdi artık giyebiliyorum hatta şuan üzerimde:lepi:sonra "S" beden gömlek ve bide bluz aldım kırmızı..siyahlardan kurtuldum:)bide elbise beğendim hani uzun cıvıl cıvıl olanlardan ama giydim büyük geldidelikafaduldenküçüğü haftaya gelicekmiş..bu gün neşem acaip yerinde..kızlar zayıf olmak gibisi yok ya etim ordan mı fışkırcak burdan mı derdi yok..bu gün cidden kendimi çok tebrik ettimŞenizama durmak yoklmaz:yola devam
tatlım harikasın :) bugün yaptığın alışverişin keyfi çok başka olmuştur eminim çok beğendiğin bir kıyafetin büyük gelmesi bile mutlu ediyor insanı heyecan yaptım şimdi bugünde tam kaçamak günümdeyimkaydirigubbakcemile3ama yarından itibaren duble azimle burdayımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?