Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

yaaaa süpersin eminim cicilerinin içind tam bir kelebek gibi olmuşsundur:) tebrik ediyorum ben de sanırım xldan kurtulup m ye düşeceğim bu gidişleee:) tebriklerrr:)

yaaaa süpersin eminim cicilerinin içind tam bir kelebek gibi olmuşsundur:) tebrik ediyorum ben de sanırım xldan kurtulup m ye düşeceğim bu gidişleee:) tebriklerrr:)

çok tatlısın bitanem ya çok teşekkür ederimbence sen şuan da kelebek gibisindir bi kaç ay sonrasını düşünemiyorum bile:asigim:

çok tatlısın bitanem ya çok teşekkür ederimbence sen şuan da kelebek gibisindir bi kaç ay sonrasını düşünemiyorum bile:asigim:

kiloları atayım ilk işim sana kendimi göstermek olacak cnm:) bakalım gerçekten kelebek miyim yoksa çirkin ördek yavrusu mu :)) güzel sözlerin için teşekkür ederim:):asigim:

Tatlımmmm kelebeğim çok sevindim bitanemmmm opuyorumnanaktan
İnsanın istediğini giyebilmesi gibisi varmııı olumunekankayizsmile
Ama bugün öğlen bi muzla karınmı doyar tatlım neden az yedin o kadar akannehir
Akşamda az yemişsin bilmiyorumkismile
Bende mi böle yesem artık yoksaa :sinifsinif:

kelebekciğim kendini ödüllendirmekle iyi yapmışsın güzel güzel ciciler almışsın bende kilo verebilsem inş. kendime ciciler alacağımama nafile seninkadar az yeme şansımdayok benim malum 2 bebekle bayılırım inan bugünlerde doymuyorum zaten nedense çok enerji harcıyorum sanırım
2 gündür şu lessie valk ile evde yürüyüşü indirdim netten yaypayım diye dün yaptım güzel ama bugün yarıda bıraktım benim kızlar sağolsun izin vermediler
miden çok küçüldü sanırım senin yediklerin gittikce azaldı gibi geliyor bana

Şenizcanımın içi çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

o muzu ara öğünde yemek için yanıma almıştım aslında öğlene ksmet oldu gezmekten yemek yemeye fırsat bulamadımkaydirigubbakcemile3bide canım ya karnım çok çabuk doyuyo artık psikolojik mi ne tabağıma bilinçli olarak az yemek koyuyorum ve onunla doyuyorum..eğer fazla yersem feci bi pişmanlık duyuyorum..geçende biraz kaçırdığımda kendimi kusturmayı düşündüm ama annem engel oldu zayıflıycam diye psikolojim bozuldu galiba:çok üzgünüm:

canım benim bebeklerle çok zor olur ya tahmin edebiliyorum..

midemin küçülmesinden çok kendimi suçlu hissetmemek için azalttım birazcık yediklerimi..ama doyuyorum yine de aç değilim..ve irademe sahip çıkabiliyorum artık..bu gün komşuya geçtik..kadın tatlı ikram etti herkese..tadına bile bakmadım..fıstıklı lokum çıkardı ki bayılırım..yemek aklımın ucundan bile geçmedi..kendimi ben kontrol ediyorum artık..egemenlik bende:lepi:

kızlaaarrr süper haberim var..sonunda 4'lü rakamları gördüm..bu gün tartıda 49.720'yi gördümm..çok ama çoooooooooook mutluyummm:teytey:umarım bu gün hepinizin kilolarında eksilme vardır..KK dostlarım iyiki varsınız:enbuyukkk:a.s.

Tatlımm sakın kusmayı düşünme çok ama çok zararlı kendine engel ol!yasakkelime
Arada ufak kaçamaklarla hiçbişey olmaz.:jeyyar:
Sağlığından önemli değilki boshayallersmile
Yaa maşallah bebeğim 4lü rakamlarıda görmüşsün harikasın opuyorumnanaktan
Artık seni bu hızla kimse tutamazzzz

a.s.çok teşekkür ederim hayatım valla bu günde çok mutluyum adım adım hedefe yaklaşıyorum:sm_cool:ve her geçen gün daha da hırslanıyorumolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

sakın sakın sakın sakın kusmak yok asla!! fazla kaçırmış olabilirsin olsun öbür gün daha az yersin yapma böyle ben de küçülttüm porsiyonları az yemekle daha çabuk doymayı öğrendim ben:) ama arada kaçamaklarm olmuyor değil zaten kendimizi yeterince kontrol altında tutuyoruz arada kaçar azıcık takmamak lazım keyfine bak:)

tatlım sen harikasınn söyleyecek kelime bulamıyorumm tebrik ederim şu azminden bana da bulaştır nolurrropuyorumnanaktan

süpersin tek kelimeyle ben artık tartılmıyorum bile eşimle karar aldık yarın sabah kızlar uyurken spor yapacağız birde bu yöntemi deniyelim bakalım boğazdan kısamıyoruz inş. sporla çözeriz

inan bazen ciddi ciddi düşünüyorum ama kesinlikle yapmam bu akşamda biraz fazla kaçırdım sanki 2 tane biber dolması yedimsenağlamaama oda bu günün ödülü olsun artıkguclubacismile

tatlım sen harikasınn söyleyecek kelime bulamıyorumm tebrik ederim şu azminden bana da bulaştır nolurrropuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim hayatım..aslında bu azim bulaştırmakla ilgili bi şeyler düşünüyorum ama herkes tarafından doğru karşılanır mı bilmiyorum..fikrim şu her hafta 1 tane fotoğrafımı ekliycem buraya..azmederek nelerin başarılabildiğini göstermek için..amacım nispet yapmak kesinlikle değil..sakın sakın yanlış anlaşılmasın..ama ben kilo vermeye çalışırken hep zayıf kadınlara baktım ve motive oldum..eğer sizde isterseniz böyle bi şey yapmayı düşünüyorum

süpersin tek kelimeyle ben artık tartılmıyorum bile eşimle karar aldık yarın sabah kızlar uyurken spor yapacağız birde bu yöntemi deniyelim bakalım boğazdan kısamıyoruz inş. sporla çözeriz

çok teşekkür edeirm tatlımmopuyorumnanaktaneşinin bu konuda sana destek olması çok güzel gerçekten..inşallah etkili bi yöntem olurŞeniz

kızlar bu gün feci dengesiz beslendim arkadaşım bizdeydi

kahvaltı:2 dilim ç. ekmği
1 kk beyaz peynir
közde patlıcan
limonlu maydanoz

ara:5 tane çilek
yarım çay bardağı süt

öğle:2 erik,4 tane kiraz

ara:1 türk kahvesi
2 tane galeta

akşam:2 tane biber dolmasıklava:

hayır canım gayet güzel beslenmişsin sadece sabah kahvaltında 1 dilim ekmek fazla almışsın çilek kiraz ve erik öneriyorlar zaten zayıflama sürecinde. vücudun unutursa onları yediğin an tekrar kilo alırsın o yüzden bazı zamanlarda kendine hatırlatman gerekiyor bu tarz şeyleri. süper gidiyorsunn:) bu arada sanırım ben de sabahleyin zayıflamış çıkıcam bugün sinyal verdi tartıı:)

akşam 2 biber dolması fazla geldi gibi canım ya keşke 1 tane yeseydim neyse oldu artık yarın telafi ederim bende:lepi:

o zaman yarın tartılıp sonucu mutlaka yaz canım ya merak ederim benopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…