- Konu Sahibi kelebekcik
-
selam kızlarr bu günkü menüm
kahvaltı:yarım dilim ç ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 tane salatalık
közde biber
ara:1 türk kahvesi
öğle:1 küçük boy muz
ara:1 tane form bisküvi
yarım bardak %100 poratakal suyu
akşam:4-5 yemek kaşığı mantar sote
bu gün öyle çok gezdim kii..kendime yeni ciciler aldım..hemde "S" beden:teytey::dance:çok mutluyum ya çok..tezgahtar direkt bu size olur dedi demek ki cidden fark ediliyo..kendime bide tayt aldım..hep hayalimdi artık giyebiliyorum hatta şuan üzerimde:lepi:sonra "S" beden gömlek ve bide bluz aldım kırmızı..siyahlardan kurtuldum:)bide elbise beğendim hani uzun cıvıl cıvıl olanlardan ama giydim büyük geldidelikafaduldenküçüğü haftaya gelicekmiş..bu gün neşem acaip yerinde..kızlar zayıf olmak gibisi yok ya etim ordan mı fışkırcak burdan mı derdi yok..bu gün cidden kendimi çok tebrik ettimŞenizama durmak yoklmaz:yola devam
yaaaa süpersin eminim cicilerinin içind tam bir kelebek gibi olmuşsundur:) tebrik ediyorum ben de sanırım xldan kurtulup m ye düşeceğim bu gidişleee:) tebriklerrr:)
çok tatlısın bitanem ya çok teşekkür ederimbence sen şuan da kelebek gibisindir bi kaç ay sonrasını düşünemiyorum bile:asigim:
kiloları atayım ilk işim sana kendimi göstermek olacak cnm:) bakalım gerçekten kelebek miyim yoksa çirkin ördek yavrusu mu :)) güzel sözlerin için teşekkür ederim:):asigim:
selam kızlarr bu günkü menüm
kahvaltı:yarım dilim ç ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 tane salatalık
közde biber
ara:1 türk kahvesi
öğle:1 küçük boy muz
ara:1 tane form bisküvi
yarım bardak %100 poratakal suyu
akşam:4-5 yemek kaşığı mantar sote
bu gün öyle çok gezdim kii..kendime yeni ciciler aldım..hemde "S" beden:teytey::dance:çok mutluyum ya çok..tezgahtar direkt bu size olur dedi demek ki cidden fark ediliyo..kendime bide tayt aldım..hep hayalimdi artık giyebiliyorum hatta şuan üzerimde:lepi:sonra "S" beden gömlek ve bide bluz aldım kırmızı..siyahlardan kurtuldum:)bide elbise beğendim hani uzun cıvıl cıvıl olanlardan ama giydim büyük geldidelikafaduldenküçüğü haftaya gelicekmiş..bu gün neşem acaip yerinde..kızlar zayıf olmak gibisi yok ya etim ordan mı fışkırcak burdan mı derdi yok..bu gün cidden kendimi çok tebrik ettimŞenizama durmak yoklmaz:yola devam
Tatlımmmm kelebeğim çok sevindim bitanemmmm opuyorumnanaktan
İnsanın istediğini giyebilmesi gibisi varmııı olumunekankayizsmile
Ama bugün öğlen bi muzla karınmı doyar tatlım neden az yedin o kadar akannehir
Akşamda az yemişsin bilmiyorumkismile
Bende mi böle yesem artık yoksaa :sinifsinif:
kelebekciğim kendini ödüllendirmekle iyi yapmışsın güzel güzel ciciler almışsın bende kilo verebilsem inş. kendime ciciler alacağımama nafile seninkadar az yeme şansımdayok benim malum 2 bebekle bayılırım inan bugünlerde doymuyorum zaten nedense çok enerji harcıyorum sanırım
2 gündür şu lessie valk ile evde yürüyüşü indirdim netten yaypayım diye dün yaptım güzel ama bugün yarıda bıraktım benim kızlar sağolsun izin vermediler
miden çok küçüldü sanırım senin yediklerin gittikce azaldı gibi geliyor bana
Şenizcanımın içi çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
o muzu ara öğünde yemek için yanıma almıştım aslında öğlene ksmet oldu gezmekten yemek yemeye fırsat bulamadımkaydirigubbakcemile3bide canım ya karnım çok çabuk doyuyo artık psikolojik mi ne tabağıma bilinçli olarak az yemek koyuyorum ve onunla doyuyorum..eğer fazla yersem feci bi pişmanlık duyuyorum..geçende biraz kaçırdığımda kendimi kusturmayı düşündüm ama annem engel oldu zayıflıycam diye psikolojim bozuldu galiba:çok üzgünüm:
Tatlımm sakın kusmayı düşünme çok ama çok zararlı kendine engel ol!yasakkelime
Arada ufak kaçamaklarla hiçbişey olmaz.:jeyyar:
Sağlığından önemli değilki boshayallersmile
Yaa maşallah bebeğim 4lü rakamlarıda görmüşsün harikasın opuyorumnanaktan
Artık seni bu hızla kimse tutamazzzz
sakın sakın sakın sakın kusmak yok asla!! fazla kaçırmış olabilirsin olsun öbür gün daha az yersin yapma böyle ben de küçülttüm porsiyonları az yemekle daha çabuk doymayı öğrendim ben:) ama arada kaçamaklarm olmuyor değil zaten kendimizi yeterince kontrol altında tutuyoruz arada kaçar azıcık takmamak lazım keyfine bak:)
tatlım sen harikasınn söyleyecek kelime bulamıyorumm tebrik ederim şu azminden bana da bulaştır nolurrropuyorumnanaktan
süpersin tek kelimeyle ben artık tartılmıyorum bile eşimle karar aldık yarın sabah kızlar uyurken spor yapacağız birde bu yöntemi deniyelim bakalım boğazdan kısamıyoruz inş. sporla çözeriz
hayır canım gayet güzel beslenmişsin sadece sabah kahvaltında 1 dilim ekmek fazla almışsın çilek kiraz ve erik öneriyorlar zaten zayıflama sürecinde. vücudun unutursa onları yediğin an tekrar kilo alırsın o yüzden bazı zamanlarda kendine hatırlatman gerekiyor bu tarz şeyleri. süper gidiyorsunn:) bu arada sanırım ben de sabahleyin zayıflamış çıkıcam bugün sinyal verdi tartıı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?