Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Kelebekciğim menüne baktım bu gün hiç de fazla değil bence. Bu günkü canım 2 dolma yanına söğüş salata yiyebilirdin bile yada 1 kase yoğurt Çünkü öğle sadece meyve yemişsin. Birde kusma işini unut canım tehlikeli bir şey o Pişmanlık duyduğun zaman bir sonraki öğünde kalorisi çok az besin yemeye çalış böylece dengelersin gününü.

selam bayanlar. günlüğünüzü okudum ve çok hoşuma gitti benim 10 kilo kadar fazlam var.. aynı yöntemi bende uygulayıp vermeyi düşünüyorum.. herkese başarılar...

kendi adıma acayip sevinirim tatlım gerçekten çok motive eder:)zaten yazdıklarını okuduğumda bile bir azim geliyor bana opuyorumnanaktanbende kendime bir plan yaptım 1 temmuza kadar dışına çıkmamaya çalışıcam inşallah olacak bu seferkaydirigubbakcemile5

genelde dolmayla yoğurt severdim tatlım ama arkadaşım olduğu için çok uğraşmak istemedim birazdan 1 bardak tarçınlı süt içicem acıktım valla..yarın sabah tartılcam 2 dolmaya acaip derecede moralim bozuldu yaaeyvahedigeldismile

selam bayanlar. günlüğünüzü okudum ve çok hoşuma gitti benim 10 kilo kadar fazlam var.. aynı yöntemi bende uygulayıp vermeyi düşünüyorum.. herkese başarılar...

bizde sana başarılar dileriz canım..umarım yolunda gider her şey..güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

canım benim sevindim gerçekten..tek yapman gereken inanmak tatlım..gerisi kendiliğinden geliyo..inşallah her şey harika olur herkes için çok istiyorum bunu

Tebrik ederim kelebekcim.ne hizli gidiyorsun masallah.
opuyorumnanaktan

canım yaa süpersin bak kilo falan almamışsın ayrıca bn de dün akşam tarçınlı süt içtim gayet de kilo almamışım yani:) ben de önce bi 68 olayım sonra 65 olmak istiyorum işallaa olur di mi yahu

canım yaa süpersin bak kilo falan almamışsın ayrıca bn de dün akşam tarçınlı süt içtim gayet de kilo almamışım yani:) ben de önce bi 68 olayım sonra 65 olmak istiyorum işallaa olur di mi yahu

canım benim olur tabi ki..herkes nasıl kurtuluyosa sende öyle kurtulcaksın..sonra da bi bakmışsın hepimiz kilo almak istiyorum diye birer topik açmışızkaydirigubbakcemile3

kızlarr bu günkü menüm

kahvaltı:1 dilim ç. ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
közde patlıcan

ara:1 küçük boy elmanın yarısı

öğlen:mantar sote
1 tane biber dolması
1 y.k yoğurt

ara:1 tne galeta

akşam:1 kase bol karabiberli yoğurt çorbası

ara:1 bardak tarçınlı süt veya 3-4 dilim karpuz

her zamanki gibi örnek menüopuyorumnanaktantarçınlı süt bende deneyeyim hayatım sende sürekli görüyorum canım istedikaydirigubbakcemile3

her zamanki gibi örnek menüopuyorumnanaktantarçınlı süt bende deneyeyim hayatım sende sürekli görüyorum canım istedikaydirigubbakcemile3

canım benim çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktantarçınlı süte bayılıyorum ben hemde acaip tok tutuyo tavsiye ederim..ama bu akşam içemedim light süt kalmamış normalini de içmek istemedim kendimi yarına saklıyorumkaydirigubbakcemile3

Kelebegim bende gaza geldim yeniden. Bakalim nasil gidicem bu hafta
Hziranin ortasi gibi Turkiye ye gelicem insallah.O zamana kadar 2 kilo verebildem tamam ama gitmiyor iste.Biraz daha azalticam yediklerimi.
Ben gecen yil diyetisyene gitmistim bana 1200 kalorilik diyet vermisti ve metabolizmamin zannettigi kadar hizli olmadigini soylemisti.
Bende anlamadim ya neyse.Bu hafta taviz yok
:asigim:

harikasın balperimmopuyorumnanaktanmenülerini de yaz ama lütfen çok merak ettim diyet listeni

kelebekciğim şu un çorbası tarifini tekrar verirmisin canım
birde maşallahın var ama fotolardan gördüğüm kadarıyla kilon şu an çok iyi simitler için spor yap derim kilonu sabitle dahada zayılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…