- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi kelebekcik
-
harikasın balperimmopuyorumnanaktanmenülerini de yaz ama lütfen çok merak ettim diyet listeni
kelebekciğim şu un çorbası tarifini tekrar verirmisin canım
birde maşallahın var ama fotolardan gördüğüm kadarıyla kilon şu an çok iyi simitler için spor yap derim kilonu sabitle dahada zayılama
Kelebegim canim o listeyi yanimda getiredim annemlerde kaldi tek hatirladigim 1200 cal.oldugu..Simdi listeden yapmiyorum.
Ilk sayfandaki bilgirimlerini bugun gordum, cok guzel vermissin,darisi bizlere insallahbayanssulusmile
Bende dün öğlen mantı yedim :mymeka: çok pişmanlık duydum( akşam cezalandırdım kendimi ama yağsız tatsız tutsuz yeşillik yedim.Sanırım dengeledim :)) Bugün ki menünde evet tek öğün et yiyebilirmişsin ama olsun zaten çok katı yapacak bir kilon da yok çok şükür
tatlım moralini bozma ben abartı birşey görmedim açıkcasıopuyorumnanaktangayet normalkaydirigubbakcemile5
canım süpersin yahu hiç bişey yk yediğinde keşke ben de senin gibi yesemm:) yakında ceplerine taş koyman gerekecek dışarı çıkarken rüzgar uçuracak seni çünkü:)
Bende yaziyorum hemen yediklerimi
Kahvalti:1 kase diyet sut ve misir gevregi
ara:1 armut
Oglen:1 kase yogurt corbasi, 1 kucuk kase salata, 1 dilim kizarmis ekmek
ara:1 yesil elma
Aksam:5 yasik yesil fasulye, 2 kasik pilav
ara:1 avuc leblebi
yarim saat yuruyus
Kelebegim sen gun icinde ne kadar su iciyorsun?
tatlım yaa valla öldürdün beni gülmektenkaydirigubbakcemile3inşallah dediğiniz gibi bi şey yoktur dünkü yediklerimde bu günkü menüm daha iyi olcak söz veriyorum:lepi:
ya tatlım sen ne kadar az yiyorsun öyle ben senin 2 katın yiyorum galiba ya
maşallah tatlım süpersin vallaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?