Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

harikasın balperimmopuyorumnanaktanmenülerini de yaz ama lütfen çok merak ettim diyet listeni

Kelebegim canim o listeyi yanimda getiredim annemlerde kaldi tek hatirladigim 1200 cal.oldugu..Simdi listeden yapmiyorum.
Ilk sayfandaki bilgirimlerini bugun gordum, cok guzel vermissin,darisi bizlere insallahbayanssulusmile

kelebekciğim şu un çorbası tarifini tekrar verirmisin canım
birde maşallahın var ama fotolardan gördüğüm kadarıyla kilon şu an çok iyi simitler için spor yap derim kilonu sabitle dahada zayılama

canım benim çok teşekkür ederim..yoğurt çorbasını soruyosun sanırım..ben kendime kadar yaptığım için 1 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı unu krema kıvamına gelene dek karıştırıyorum sonra ocağın altını yakıp suyunu göz kararı ekleyip kaynayana kadar karıştırıyorum..ateşten alıp nanesini ve tuzunu ekleyip afiyetle yiyorummkaydirigubbakcemile3

Kelebegim canim o listeyi yanimda getiredim annemlerde kaldi tek hatirladigim 1200 cal.oldugu..Simdi listeden yapmiyorum.
Ilk sayfandaki bilgirimlerini bugun gordum, cok guzel vermissin,darisi bizlere insallahbayanssulusmile

inşallah canım balperimm..bana nazar değdi galiba akşamları kaçırmaya başladım valla..şimdi menümü yazıyorumopuyorumnanaktan

kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
közde patlıcan
11 kk beyaz peynir

ara:türk kahvesi

öğle:5 köfte
yarım dilim ekmek

ara:1 galeta

akşam:1 dolma
2 köfte kadar etklava:klava:klava:

akşam kaçırdım valla..keşke öğlen köfte yemeseydim o zaman dengelemiş olurdum

Bende dün öğlen mantı yedim :mymeka: çok pişmanlık duydum ( akşam cezalandırdım kendimi ama yağsız tatsız tutsuz yeşillik yedim.Sanırım dengeledim :)) Bugün ki menünde evet tek öğün et yiyebilirmişsin ama olsun zaten çok katı yapacak bir kilon da yok çok şükür

canım süpersin yahu hiç bişey yk yediğinde keşke ben de senin gibi yesemm:) yakında ceplerine taş koyman gerekecek dışarı çıkarken rüzgar uçuracak seni çünkü :)

Bende yaziyorum hemen yediklerimi

Kahvalti:1 kase diyet sut ve misir gevregi
ara:1 armut

Oglen:1 kase yogurt corbasi, 1 kucuk kase salata, 1 dilim kizarmis ekmek
ara:1 yesil elma

Aksam:5 yasik yesil fasulye, 2 kasik pilav

ara:1 avuc leblebi
yarim saat yuruyus

Kelebegim sen gun icinde ne kadar su iciyorsun?

Son düzenleme:

sen dengelemişsindir canım ya hiç merak etme..benimki biraz kötü oldu ama olsun napalım her zaman da harfiyen diyete uycak halimiz yok yaopuyorumnanaktan

canım süpersin yahu hiç bişey yk yediğinde keşke ben de senin gibi yesemm:) yakında ceplerine taş koyman gerekecek dışarı çıkarken rüzgar uçuracak seni çünkü :)

tatlım yaa valla öldürdün beni gülmektenkaydirigubbakcemile3inşallah dediğiniz gibi bi şey yoktur dünkü yediklerimde bu günkü menüm daha iyi olcak söz veriyorum:lepi:

canım harika bi menü valla tebrik ederimŞenizbalperim ben her öğünden sonra 2 bardak su içiyorum..6 öün yediğim içinde 12 bardak kesin içiyorum tabi bu rakam susamama göre nadirde olsa değişiyo..12 bardak su içmek benm için mucize gibi bi şey çünkü ben normalde inan ki 1 bardak su içmezdim su içmek aklıma gelmezdi..ama şimdi mecburen içiyorum ve alışkanlık oldu diyebilirim

tatlım yaa valla öldürdün beni gülmektenkaydirigubbakcemile3inşallah dediğiniz gibi bi şey yoktur dünkü yediklerimde bu günkü menüm daha iyi olcak söz veriyorum:lepi:

ehuehuehe;:) aaaah bu regl mahvetti vbeni olamadım gitti vücudum şiş zaten inşallah bir an önce olurum da kilo vrmeye devam ederim takıldım yaaa

kızlar bu günkü menüm

kahvaltı:yarım dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
közde patlıcan
1 salatalık

ara:türk kahvesi

öğle:4 y.k zeytinyağlı börülce
3 y.k yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara:evde olmadığım için yiyemedim

akşam:yarım kase tarhana çorbası

ara:türk kahvesi veya meyve

kızlar ya bu arada çok afedersiniz ama kabız sorunu yaşıyorum 1 haftadır tık yok:kedi:bu sabah en sonun ilaçla çıktım..bana bi çare bulalım nolur..

bide yarın doktor randevum var dişim için öğleden sonra..kahvaltımı ettikten sonra çıkarıp biraz alışveriş yapıp doktora giderim..o yüzden yarın dengesiz beslenicem sanırım..şimdiden affedin beniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…