Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

arkadaşlarım bu günkü menüm

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 domates
maydanoz

kahvaltıdan sonra metabolizma çayımı içtim

ara:1 yeşil elma

öğle:4-5 tane köfte
1 bardak ayran
1 ince dilim çavdar ekmeği

metabolizma çayı

ara:1 avuç leblebi veya portakal

akşam:1 kase çorba
yağsız salata

metabolizma çayı

2 kupa yeşil çay kesinlikle içilecek..

yarın saat 9 da yürüyüşe gidiyorum en az 1 saat tempolu yürüyüş var..istediğim ölçülere ulaşınca da yürümeye devam edicem sağlık için..çok azimliyim valla:sm_cool:

tebrik ederim canim azmin hic koybolmasin ins ben bi türlü toparlanamiyorum sanirim abimin dügügnpne 70 kilo gidicem :gitme:

tebrik ederim canim azmin hic koybolmasin ins ben bi türlü toparlanamiyorum sanirim abimin dügügnpne 70 kilo gidicem :gitme:

canım benm abinin düğününe ne kadar var bilmiyorum ama inanıyorum ki eğer istersen başarabilirsin..şimdi derin bi nefes al ve zayıflamayı ne kadar istediğini düşün..ulaşmak istediğin ölçülere sahip olduğunu ve herkesin sana o düğünde imrenerek baktığını hayal et..hiç bi şey için geç değil..düğüne kadar ne kadar verirsen kardır yeter ki sen iste..iyi haberlerini bekliyorum hasretimmm...opuyorumnanaktan

bende bunun bir değişiğini yapıyorum bunuda deneyeyim bakayım belki bunu içebilirim :)

kelebekciğimmetebolizma çayı nedirki

canım burda bi topikte okudum kullanıp memnun kalanlar varmış..metabolizmanı hızlandırıp kilo vermende etkili oluyomuş..tarif şöyle:

3 yeşil elma
1 limon
5-6 karanfil(ben 1 yk kaşığı koydum)
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 adet çubuk tarçın
2 litre su(ben 1.5 koydum)

elma ve limonları dörde bölüp karanfil karabiber ve tarçını 2 litre suya atıp elmalar pörsüyene kadar kaynatıyosun..sonra süzüp günde 3 defa içiyosun tatlım..ben tadını sevdim..bakalım bu gün ilk günmdü..pazara kadar neler değişçek ama zor bi şey değil 2 hafta düzenli olarak içmeyi planlıyorum..sonra 5 gün ara vericem ve tekrar devam edicem..

Selam kizlar bugunden itibaren aksam yemegi yememe karari aldim.
Oglen yemeginden sonra ikindi uzeri hafif birseyler yeyip gunu sonlandirmayi planliyorum.
Bakalim yapabilcek miyim
Bugun 1 saat 15 dk yurudum

Son düzenleme:
günaydınnnn bugun benim 2.ci günüm diyette ..
öğünlerimi düzgün yapıcam artık zayıflıcam sağlıklı olucam zemuszemus

Selam kizlar bugunden itibaren aksam yemegi yememe karari aldim.
Oglen yemeginden sonra ikindi uzeri hafif birseyler yeyip gunu sonlandirmayi planliyorum.
Bakalim yapabilcek miyim
Bugun 1 saat 15 dk yurudum

balperim bende akşamları 1 kase çorba yağsız salata veya yoğurt yiycem bi süre..bakalım ne kadar fark edicek

günaydınnnn bugun benim 2.ci günüm diyette ..
öğünlerimi düzgün yapıcam artık zayıflıcam sağlıklı olucam zemuszemus

başarıcaksın canım hiç merak etme..istersen sende diyet günlüğü oluştur..hem daha fazla motive olursun hemde hatan olursa bizde düzeltmiş oluruz..

merhaba kızlaaarr..bu gün verdiğim sözü tuttum..8.30 da kalktım giyindim vede doğru yürüyüşe..1 saat yürüdüm 15 dk falan parktaki aletlerle birazcık çalıştım eve geldim 10.30 gibi kahvaltımı ettim..
bu günkü menüme daha tam olarak karar vermedim ama kahvaltım her zamanki gibiydi

2 ince dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
maydonoz

arada:2 adet altınbaşak yerim

öğlede ne yesem bilmiyorum..bi şeyler ayarlıycam artık

başarıcaksın canım hiç merak etme..istersen sende diyet günlüğü oluştur..hem daha fazla motive olursun hemde hatan olursa bizde düzeltmiş oluruz..

diyet günlüğü benim aklımdada var ama bir kaç kilo verip öyle yapmak istiyorum şimdilik sadece takipteyim sizlerin :)
bu arada havalara çok dikkat edin 2-3 gündür sıcaktı diye iyice aldandım havalara ve üşüttüm boğazlarım çok fena hiç halim yok

Kelebekcim tebrik ederim yuruyuse baslamissin,Insallah kilon bu hafta aha az cikicak:kedi: Kahvaltini 10:30 da yapmissin ya canim,diyetisyenler kahvaltinizi en gec 9.00 a kadar yapmis olun diyorlar.Metabolizmanin erkenden calismaya baslamsasi icin kahvaltiyi erken yapmayi oneriyorlar.
Kelebekcim spordan ssonra istahim baya azaliyor sende de oldu mu?

evet balperim kahvaltımı çok geç yapıyorum farkındayım..o zaman yarından itibaren yürüyüşe çıkmadan yapıyım..bu gün bende de aynı şey oldu ama ben yorgunluğa verdim..inşallah dediğin gibi olur ve kilom daha az çıkar canım ya..ama öyle yada böyle ben vücudumdaki değişikliği çok net görüyorum..

gelelim bu günkü menüme

kahvaltı ve ara daha önce yazdığım gibi

öğle:2 adet biber dolması
2 kaşık yoğurt

ara:2 adet diyet bisküvi

akşam:1 tabak domates çorbası
1 tane biber dolması

ara:1 salatalık

2 kupa yeşil çayımı vede 3 bardak metabolizma çayımı içiyorum..2 lt suyumu da tabi ki..

ayrıca merak ettiğim bi şey var..detoks hakkında ne düşünüyosunuz??

kesinlikle irrascım..ben bütün kış hastalanmam ama böyle havalr çok çarpar beni 2 haftadır öyle öksürüyorum ki..dikkatli olmak lazım..böyle takip ederek kilo verdikten sonra diyet günlüğünü görmek isteriz canm senn içinde iyi olur..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…