- Konu Sahibi kelebekcik
-
Hadi kelebekcim yuruyuse de baslayinca nasil hizli gidecek kilolar
tebrik ederim canim azmin hic koybolmasin ins ben bi türlü toparlanamiyorum sanirim abimin dügügnpne 70 kilo gidicem :gitme:
canım öncelikle başarılar diliyorum..umarım seni mutlu edicek ölçülerine sağlıklı bi şeklde ulaşırsın..metabolizma çayını hemen tarif ediyorum sana..
3 yeşil elma
1 limon
5-6 karanfil(ben 1 yk kaşığı koydum)
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 adet çubuk tarçın
2 litre su(ben 1.5 koydum)
elma ve limonları dörde bölüp karanfil karabiber ve tarçını 2 litre suya atıp elmalar pörsüyene kadar kaynatıyosun..sonra süzüp günde 3 defa içiyosun tatlım..ben belki yemeklerden önce de içerim çünkü tadı acaip hoşuma gitti..
vede günde 2 kupa yeşil çay içiyorum..sana da tavsiye ederim..biraz da hareket edersen kilolar gitmeye başlar..bizi haberdar etmeyi unutma irrascımopuyorumnanaktan
kelebekciğimmetebolizma çayı nedirki
bende bunun bir değişiğini yapıyorum bunuda deneyeyim bakayım belki bunu içebilirim :)
Selam kizlar bugunden itibaren aksam yemegi yememe karari aldim.
Oglen yemeginden sonra ikindi uzeri hafif birseyler yeyip gunu sonlandirmayi planliyorum.
Bakalim yapabilcek miyim
Bugun 1 saat 15 dk yurudum
günaydınnnn bugun benim 2.ci günüm diyette ..
öğünlerimi düzgün yapıcam artık zayıflıcam sağlıklı olucam zemuszemus
başarıcaksın canım hiç merak etme..istersen sende diyet günlüğü oluştur..hem daha fazla motive olursun hemde hatan olursa bizde düzeltmiş oluruz..
merhaba kızlaaarr..bu gün verdiğim sözü tuttum..8.30 da kalktım giyindim vede doğru yürüyüşe..1 saat yürüdüm 15 dk falan parktaki aletlerle birazcık çalıştım eve geldim 10.30 gibi kahvaltımı ettim..
bu günkü menüme daha tam olarak karar vermedim ama kahvaltım her zamanki gibiydi
2 ince dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
maydonoz
arada:2 adet altınbaşak yerim
öğlede ne yesem bilmiyorum..bi şeyler ayarlıycam artık
Kelebekcim tebrik ederim yuruyuse baslamissin,Insallah kilon bu hafta aha az cikicak:kedi: Kahvaltini 10:30 da yapmissin ya canim,diyetisyenler kahvaltinizi en gec 9.00 a kadar yapmis olun diyorlar.Metabolizmanin erkenden calismaya baslamsasi icin kahvaltiyi erken yapmayi oneriyorlar.
Kelebekcim spordan ssonra istahim baya azaliyor sende de oldu mu?
diyet günlüğü benim aklımdada var ama bir kaç kilo verip öyle yapmak istiyorum şimdilik sadece takipteyim sizlerin :)
bu arada havalara çok dikkat edin 2-3 gündür sıcaktı diye iyice aldandım havalara ve üşüttümboğazlarım çok fena hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?