Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Kelebekcim sevindim kilo cok oynamasa da gobegim kucucuk :teytey:kaliyor duzlesiyor sanki.Benim cok hosuma gidiyor. Bugun ben neler yedim hemen paylasayim kizlar
sabah sirkeli balli su
1 kase yulaf ve sut
ara 1 elma
Oglen yagsiz yogurttan ayran yaptim ve 1 elma ve arkadasimin ikrami 1 tanecik yulafli biskuvi yedim
Ikindin uzeri esimle kahve icmeye gittik karamelli ve sekerli bir kahve ictim yaninda da 1 dilim kek(kiramadim esimi)
Aksama dogruda 2 kepce yagsiz mercimek corbasi ile gune bitirdim.

Son düzenleme:

süpersin balperisi ..
ben senin kadar yemeği kesemedim daha herhalde bunları yesem açlıktan bayılırım sırnaşık şey

evet balperim ya karnım dümdüz oldu nerdeyse çok hoşuma gidiyo ama benm tek problemim yanlardaki simitler kaldı şimdilik..olsun ama göbeğim çok güzel oldukaydirigubbakcemile2balperim çok az yiyosun nasıl dayanıyosun ben cidden dayanamazdım herhalde..olumunekankayizsmile

bu gün yine 8.30 da kalktım arkadaşlarım dün yürüyüşe çıkmadan önce kahvaltı edicem dedim ama canım bi şey istemedi..bende bi şey yemiş olmak için 1 tane kepekli galeta yedim 2 bardak su içtim..

1 saat yürüdük aletlerle çalışmadım bu gün çok kalabalıktı..

kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
domates
1 kk peynir
maydanoz
1 haşlanmış yumurta(ben mi onu yedim o mu beni hiç bilmiyorum )

metabolizma çayımı kahvaltı edene kadar hazırladım sıcak sıcak içtim hemen..

ara:naneli 2-3 kaşık yoğurt yiycem
1 kupa yeşil çay

öğle:fırında köfteli patates(3 köfte biraz patates)
yanında 1 bardak ayran

metabolizma çayı

ara:yarım muz veya 1 portakal
1 kupa yeşil çay

akşam:ne çorbası olucak daha karar vermedim ama 2 kepçe çorba
biraz yağsız salata

metabolizma çayı

ara:yine bi meyve

bu gün menüm böyle olur diye düşünüyorum ama bi değişiklik olursa düzeltmelerimi yaparım

Aman kizlar dun az yedim sadece diger gunler yazamiyorum bile kacamak yapmaktan.
Bir turlu anlayamiyorum yemegi azalttim yuruyuse devam ediyrum kilom 1 kilo fazla cikiyor 2-3 gundur.:uhm:Karpuz yedigimden beri fazla cikiyorum bende anlamadim.

Kelebegim yan simitler icin egzersizler var onlara baslasan belki daha hizli gider ne dersin?

Son düzenleme:
kelebekciğim bende seni tebrik ederim çookk güzel gidiyorsun zemuszemus yaza fıstık gb giricez :lepi:

canım karpuzdan olabilir öyleyse bende çok severim karpuzu ya..balperim yan simitler için egzersizler varda ben üşendiğim için yapamıyodum işte şimdi yürüyüş düzenim bir otursun yavaş yavaş egzersizlere de başlarımopuyorumnanaktan

ya kızlar ben bu akşam çorbayla beraber 2 dolma yedimm:mymeka:ama bi süre akşamları çorbadan başka bi şey yemiyceğime size söz veriyorummm:çok üzgünüm:

Kahvaltim
2 kupa sicak su
1 sosis,1 parca peynir,5 diyet zeytin,1 domates,biraz maydonoz 2 kizarmis ekmek

ayy ben kafayı yicemmmm hiç kilo veremiyorum sinirden agladım deminnnn off bıktım

Bende onceleri uzuluyordum veremiyorum diye simdileri tartida fazla ciktigim an hirslaniyorum sporu artiracagim yemegi azaltacagim diyorum.Donem donem herkeste oluyor.Hic uzulme

ya kızlar ben bu akşam çorbayla beraber 2 dolma yedimm:mymeka:ama bi süre akşamları çorbadan başka bi şey yemiyceğime size söz veriyorummm:çok üzgünüm:

Kelebekcim annen maharetli anlasilan dolamalar,boreklercokacimcoook
Iki dolma ve corba cok degil ki kelebegim
yarin sadece corba yersin,hic uzulmeopuyorumnanaktan

Kelebekcim annen maharetli anlasilan dolamalar,boreklercokacimcoook
Iki dolma ve corba cok degil ki kelebegim
yarin sadece corba yersin,hic uzulmeopuyorumnanaktan

hiç sorma balperim ya hep söylüyorum yapma böyle şeyler diye ama sanki inadına yapıyo..bu günde mantı yapçaktı ama izin vermedim en azından bi 2-3 hafta daha çok dikkat etmek istiyorum..bana çok gibi geldi canım ya çok pişmanım şuan..ama yarın inşallah telafi ederim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…