- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi kelebekcik
-
Kelebekcim sevindim kilo cok oynamasa da gobegim kucucuk :teytey:kaliyor duzlesiyor sanki.Benim cok hosuma gidiyor. Bugun ben neler yedim hemen paylasayim kizlar
sabah sirkeli balli su
1 kase yulaf ve sut
ara 1 elma
Oglen yagsiz yogurttan ayran yaptim ve 1 elma ve arkadasimin ikrami 1 tanecik yulafli biskuvi yedim
Ikindin uzeri esimle kahve icmeye gittik karamelli ve sekerli bir kahve ictim yaninda da 1 dilim kek(kiramadim esimi)
Aksama dogruda 2 kepce yagsiz mercimek corbasi ile gune bitirdim.
Kelebekcim sevindim kilo cok oynamasa da gobegim kucucuk :teytey:kaliyor duzlesiyor sanki.Benim cok hosuma gidiyor. Bugun ben neler yedim hemen paylasayim kizlar
sabah sirkeli balli su
1 kase yulaf ve sut
ara 1 elma
Oglen yagsiz yogurttan ayran yaptim ve 1 elma ve arkadasimin ikrami 1 tanecik yulafli biskuvi yedim
Ikindin uzeri esimle kahve icmeye gittik karamelli ve sekerli bir kahve ictim yaninda da 1 dilim kek(kiramadim esimi)
Aksama dogruda 2 kepce yagsiz mercimek corbasi ile gune bitirdim.
arkadaşlar çok güzel gidiyorsunuz inş. bende bugün yeniden başlıyorum düzenli yemeye
süpersin balperisi ..
ben senin kadar yemeği kesemedim daha herhalde bunları yesem açlıktan bayılırım sırnaşık şey
arkadaşlar çok güzel gidiyorsunuz inş. bende bugün yeniden başlıyorum düzenli yemeye
Aman kizlar bugun az yedim sadece diger gunler yazamiyorum bile kacamak yapmaktan.
Bir turlu anlayamiyorum yemegi azalttim yuruyuse devam ediyrum kilom 1 kilo fazla cikiyor 2-3 gundur.:uhm:Karpuz yedigimden beri fazla cikiyorum bende anlamadim.
Kelebegim yan simitler icin egzersizler var onlara baslasan belki daha hizli gider ne dersin?
kelebekciğim bende seni tebrik ederim çookk güzel gidiyorsun zemuszemus yaza fıstık gb giricez :lepi:
ayy ben kafayı yicemmmm hiç kilo veremiyorum sinirden agladım deminnnn off bıktım
ayy ben kafayı yicemmmm hiç kilo veremiyorum sinirden agladım deminnnn off bıktım
ya kızlar ben bu akşam çorbayla beraber 2 dolma yedimm:mymeka:ama bi süre akşamları çorbadan başka bi şey yemiyceğime size söz veriyorummm:çok üzgünüm:
Kahvaltim
2 kupa sicak su
1 sosis,1 parca peynir,5 diyet zeytin,1 domates,biraz maydonoz 2 kizarmis ekmek
Kelebekcim annen maharetli anlasilan dolamalar,boreklercokacimcoook
Iki dolma ve corba cok degil ki kelebegim
yarin sadece corba yersin,hic uzulmeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?