Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

iyi akşamlar kelebekcik
keşke bende senin gibi 5 li rakamlara bir düşebilsemboshayallersmile
diyetinde başarılar diliyorum canım:1hug:

ayy inanmıyorum kelebekcik öğün saatlerimiz aynı hatta diyet tarzlarımızdakaydirigubbakcemile3
bende şimdi böyle yaparak 10 kilo vermeyi hedefliyorum 65 kiloyum 55 olmak istiyorum inş 3 ayda olurum.

iyi akşamlar kelebekcik
keşke bende senin gibi 5 li rakamlara bir düşebilsemboshayallersmile
diyetinde başarılar diliyorum canım:1hug:

teşekkür ederim serenaycım..eğer gerçekten istersek başaramıycağımız bi şey yoktur eminm..bende sana başarılar diliyorum canm..opuyorumnanaktan

ayy inanmıyorum kelebekcik öğün saatlerimiz aynı hatta diyet tarzlarımızdakaydirigubbakcemile3
bende şimdi böyle yaparak 10 kilo vermeyi hedefliyorum 65 kiloyum 55 olmak istiyorum inş 3 ayda olurum.

canım gerçekten mikaydirigubbakcemile3..biraz dikkat edersen eminm ki 10 kiloyu çok rahat bi şeklde verirsin..topiğime sık sık beklerim papatyam..başarılar diliyorumvereliniortak

Kizlar sizinle paylasmak istiyorum ve denemenizi oneriyorum.Birkac gundur yagsiz yogurttan ayran yapiyorum soguk soguk iciyorum.Yarim litrelik bir sisem var icine yapiyorum dun oglen ictim nasil tok tuttu bilemezsiniz.
Yogurdun yag yakimini kolaylastirici etkisi oldugunu ve tokluk hissi verdigini dusununce diyette bizlere yardimci olabilir.

kesinlikle katılıyorum balperim ama ben yağsız yoğurt bi türlü bulamadım çevremdeki marketlerde..yarın il dışındaım bakalım bide dışarıdan bakıcam inşallah bulurum

kızlaaarrr çok mutluyum bu sabah dayanamadım yürüyüşe gitmeden önce tartıldım vede tartıda 53.4ü gördümm:teytey:

bu gün dediğim gibi il dışına çıkıyorum umarım ki fazla kaçırmam yemek olarak olarak ya tavuk şiş yada spagetti düşünüyorum..bakalım inşallah tavuk şişle idare edebilirim..

canım tebrik eederim ben açıkcası bir haftadır yapamıyorum diyet artık günlük tutmuyacağım ama seni takip edeceğim yediklerini bana örnek teşkil edecek inş .4 kilo vermeyi başarabilirim evde şu anda annemler var tabi yemekler ona göre yapılıyor tek carem spor yürüyüş bandım inş.işe yarar

sende kaçırma canım dikkat etki verdiğin kiloyu geri almayasın

bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım sana..inşallah hep beraber kurtulucaz bu kilolardan..

bu gün bayağı bi kaçırdım sabah normal kahvaltımı ettim..gün içinde 2 çok küçük kase patates salatası yarım börek ve 5-6 kaşık makarna yedim..tabağımda çikolatalı pasta,portakallı kek,vede revani vardı tatlıların tadına dahi bakmadım o güzelim pastayı geri gönderdim ama pişman değilim..kaydirigubbakcemile2

canım bravo sana ben olsam inan dayanamazdım tatlılara
bugün sigara böreği vardı öğleyin bizde ama akşam hiç birşey yemedim bende umarım iyi yapmışımdır

Kola,kizartma,cikolata,cips abur cubur herseyi cikardim hayatimdan aylardir yemiyorum
gitmiyor su 3 kilo kizlar

canım bravo sana ben olsam inan dayanamazdım tatlılara
bugün sigara böreği vardı öğleyin bizde ama akşam hiç birşey yemedim bende umarım iyi yapmışımdır

canım bende nasıl geri gönderdim inan ki şaşkınım ama bu gün tartıda az çıkınca motivasyonum arttı..normal şartlarda o güzelim pastayı asla geri göndermezdimkaydirigubbakcemile3

Kelebekcik, senin bu azmine hayran kaldım, harikasın gerçekten..alkisalkisalkis
Darısı benim başıma..ben de diyetteyim bakalım ben ne kadar kilo vercem ve
ne kadar sabır edecem diyetime..:))

iyi geceler kızlarr .. benim asıl salı günü tartılma günüm olmasına rağmen bugun dayanamayıp tartıldım ve 1,5 kilo vermişim .. o sudurda gider herhalde dimi daha ..
4.günüm bugun diyette :)

iyi geceler kızlarr .. benim asıl salı günü tartılma günüm olmasına rağmen bugun dayanamayıp tartıldım ve 1,5 kilo vermişim .. o sudurda gider herhalde dimi daha ..
4.günüm bugun diyette :)

Ilk tebrik eden ben oluym kaydirigubbakcemile5Tartilma gununde daha da az cikicaksin o zaman

Ben bugun cezaliyim kizlar sabah pogaca yapmistim 2 tane yedim, birsey olmaz demeyin cunku icinde tam 1 su bardagindan fazla yag vardi.
Oglen 1 elma ve 2-3 cilek
Aksama da 3 kasik yagsiz yogurt ve 1 kase nohut yemegi yedim
40 dk egzersiz yaptim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…