- Konu Sahibi kelebekcik
-
iyi akşamlar kelebekcik
keşke bende senin gibi 5 li rakamlara bir düşebilsemboshayallersmile
diyetinde başarılar diliyorum canım:1hug:
ayy inanmıyorum kelebekcik öğün saatlerimiz aynı hatta diyet tarzlarımızdakaydirigubbakcemile3
bende şimdi böyle yaparak 10 kilo vermeyi hedefliyorum 65 kiloyum 55 olmak istiyorum inş 3 ayda olurum.
Kizlar sizinle paylasmak istiyorum ve denemenizi oneriyorum.Birkac gundur yagsiz yogurttan ayran yapiyorum soguk soguk iciyorum.Yarim litrelik bir sisem var icine yapiyorum dun oglen ictim nasil tok tuttu bilemezsiniz.
Yogurdun yag yakimini kolaylastirici etkisi oldugunu ve tokluk hissi verdigini dusununce diyette bizlere yardimci olabilir.
canım tebrik eederim ben açıkcası bir haftadır yapamıyorum diyet artık günlük tutmuyacağım ama seni takip edeceğim yediklerini bana örnek teşkil edecek inş .4 kilo vermeyi başarabilirim evde şu anda annemler var tabi yemekler ona göre yapılıyor tek carem spor yürüyüş bandım inş.işe yarar
sende kaçırma canım dikkat etki verdiğin kiloyu geri almayasın
kelebegim cok sevindim inan
bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım sana..inşallah hep beraber kurtulucaz bu kilolardan..
bu gün bayağı bi kaçırdım sabah normal kahvaltımı ettim..gün içinde 2 çok küçük kase patates salatası yarım börek ve 5-6 kaşık makarna yedim..tabağımda çikolatalı pasta,portakallı kek,vede revani vardı tatlıların tadına dahi bakmadım o güzelim pastayı geri gönderdim ama pişman değilim..kaydirigubbakcemile2
canm tebrik ederim çok sevindim alkisalkisalkis
canım bravo sana ben olsam inan dayanamazdım tatlılara
bugün sigara böreği vardı öğleyin bizde ama akşam hiç birşey yemedim bende umarım iyi yapmışımdır
Kola,kizartma,cikolata,cips abur cubur herseyi cikardim hayatimdan aylardir yemiyorum
gitmiyor su 3 kilo kizlar
iyi geceler kızlarr .. benim asıl salı günü tartılma günüm olmasına rağmen bugun dayanamayıp tartıldım ve 1,5 kilo vermişim .. o sudurda gider herhalde dimi daha ..
4.günüm bugun diyette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?