Ben eşime ilk görüşte aşık olmadım hatta aylar sonra farkettim.
Eşim kendini sevdirdi aşık etti. Eh benim de sevesim varmış demek ki.
Mantık evliliği bana ters. Aşk, sevgi ve tutku olmalı evlilik için. Sizin ilişkiniz de zamanla aşka dönüşebilir belki.
Fazla mantıklı bakıyor olmaktan korkmuştum. Bugün tanıştık yarın evlenmeyeceğiz zaten ama çevremden sık sık şunu duyuyorum: görünce anlıyorsun, heh bu benim eşim olacak diyorsun vs vs
Gayette yabancı bir adam oturuyordu karşımda :/
Cevrendekiler biraz abartiyor ama yinede o ilk sefer birsey olmasi lazim. Yani "iste bu, evlenecegim adam" derecesinde degil fakat bir isilti, birsey olmali. Mesela sohbete doymamak, biraz heycanlanma, bir hoslanma olmali diye düsünüyorum. Istersen yinede ikinci defa bulusabilirsin emin olmak icin fakat yoksa yok.
Evlilikte hem ask hem mantik olmali. Sadece mantik yada sadece ask ile hicbir evlilik yürümez.
Evlilikte mantık önemli. Aşk sonradan yok olabiliyor. Ama hoşlantı saygı yitirilmediği taktirde aşka dönüşebilir. 9 yıldır eşimle birlikteyiz mutluyuz ama Mutlu işte çocuklar olduktan sonra mesafeliyiz. Yakında boşanıyorum diye başlık açabilirimMerhaba, bu bir dert sayılmaz esasında ama evli hanımların ne düşündüklerini bilmek istiyorum. Dün, arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çok ahlaklı hoş biri. Kendisi de benden hoşlandı. Yalnız mantıktan başkasıyla bakamıyorum. Yalnız mantık evlilik için yeterli mi. Kalbin pırpır olması, karnında kelebekler uçuşması falan bu işin pembe kısmı. Peki bu kısım olmadan da olur mu yahut zamanla olur mu?
Bazen insanlar bunalima giriyor.Belki sizde ôyle dônemdn geciyorsunuz.Insallah bu durumdan yipranmadan cikarsiniz. Ben kendmdn biliyorum cok sinirli bir yapim var.Saolsun esim beni hep idare ediyor.Evlilikte mantık önemli. Aşk sonradan yok olabiliyor. Ama hoşlantı saygı yitirilmediği taktirde aşka dönüşebilir. 9 yıldır eşimle birlikteyiz mutluyuz ama Mutlu işte çocuklar olduktan sonra mesafeliyiz. Yakında boşanıyorum diye başlık açabilirimson bir yıldır hiç kelebek uçuşmuyor içimde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?