Teşekkürler. İnşallah ama ikizlerim var 2 yaşında zorlanıyorum artık. Sıfır kendime ayıracak vakit. Üstüne üstlük eşle tartışmalar. Birbirimize tahammülümüz kalmadı dersem tam olacak. İçimde zerre umut kalmadıBazen insanlar bunalima giriyor.Belki sizde ôyle dônemdn geciyorsunuz.Insallah bu durumdan yipranmadan cikarsiniz. Ben kendmdn biliyorum cok sinirli bir yapim var.Saolsun esim beni hep idare ediyor.
Benim cocuklarim ikiz degl ama aralarinda 16 ay var bende cok zorlandim hala zorlaniyorum.Ama insallah bu sene anaokula baslick bùyùk kizim insallah daha iyi olck .Bu arada esim cocuklarla ilglenir ve yardmi da olur.Ama ben sinrliym iste o kôtù iste .Allah yardmcmz olsunTeşekkürler. İnşallah ama ikizlerim var 2 yaşında zorlanıyorum artık. Sıfır kendime ayıracak vakit. Üstüne üstlük eşle tartışmalar. Birbirimize tahammülümüz kalmadı dersem tam olacak. İçimde zerre umut kalmadı
Aminnn benimkide ilgilenir ama işi gereği pazartesi gider cuma akşamı gelir. Ayda 2 kez çok yıprandım. Hayat işte . Neyse şuan için depresif konuşuyorum yüzünü görünce eşimin unuturum herşeyi :))Benim cocuklarim ikiz degl ama aralarinda 16 ay var bende cok zorlandim hala zorlaniyorum.Ama insallah bu sene anaokula baslick bùyùk kizim insallah daha iyi olck .Bu arada esim cocuklarla ilglenir ve yardmi da olur.Ama ben sinrliym iste o kôtù iste .Allah yardmcmz olsun
Ôyle oluyo insan sevdginin yùzùnù gôrunce bir gùlùsù herseye deger.Bu arada benim esimde sabah gder gece gelir. Biz bu yùzdnde cok yipraniyoruz bence.Aminnn benimkide ilgilenir ama işi gereği pazartesi gider cuma akşamı gelir. Ayda 2 kez çok yıprandım. Hayat işte . Neyse şuan için depresif konuşuyorum yüzünü görünce eşimin unuturum herşeyi :))
Bn esimi gordgmde tek dusundugm sey su olmstu : demek ki insanlar evlenecekleri kisiye boyle karar verio. Cnku oncesnde hic anlam veremiodum insanlar karsidakinn onlar icn dogru insan oldgna nasil ikna oluo die. Ben olaylara fazla mantiksal yaklasmadgmdan belki bnm icin bu sekilde olmstu.Fazla mantıklı bakıyor olmaktan korkmuştum. Bugün tanıştık yarın evlenmeyeceğiz zaten ama çevremden sık sık şunu duyuyorum: görünce anlıyorsun, heh bu benim eşim olacak diyorsun vs vs
Gayette yabancı bir adam oturuyordu karşımda :/
Ya valla bu konu beni aşar. Çünkü ben çok severek evlendim. İlk görüşte kalbim pır pır etti, içimde kelebekler uçuştu ve bu evleneceğim insan dedim. 1.5 yıllık evliyiz bazen iş dolayısıyla şehir dışına yurt dışina gider 3-5 günlüğüne, gelince gördüğümde yine heyecanlanırım. İnşallah ömür boyu sürer bu mutluluğumuz.Merhaba, bu bir dert sayılmaz esasında ama evli hanımların ne düşündüklerini bilmek istiyorum. Dün, arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çok ahlaklı hoş biri. Kendisi de benden hoşlandı. Yalnız mantıktan başkasıyla bakamıyorum. Yalnız mantık evlilik için yeterli mi. Kalbin pırpır olması, karnında kelebekler uçuşması falan bu işin pembe kısmı. Peki bu kısım olmadan da olur mu yahut zamanla olur mu?
Sende fazla zırlama..boşanmalı konu açacakmış da mış mışşş!Teşekkürler. İnşallah ama ikizlerim var 2 yaşında zorlanıyorum artık. Sıfır kendime ayıracak vakit. Üstüne üstlük eşle tartışmalar. Birbirimize tahammülümüz kalmadı dersem tam olacak. İçimde zerre umut kalmadı
sadece mantık veya sadece aşk diyemem asla, ikisi de olmalıMerhaba, bu bir dert sayılmaz esasında ama evli hanımların ne düşündüklerini bilmek istiyorum. Dün, arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çok ahlaklı hoş biri. Kendisi de benden hoşlandı. Yalnız mantıktan başkasıyla bakamıyorum. Yalnız mantık evlilik için yeterli mi. Kalbin pırpır olması, karnında kelebekler uçuşması falan bu işin pembe kısmı. Peki bu kısım olmadan da olur mu yahut zamanla olur mu?
Millanım yakalandım sana demek :)) eşşekler öpsün kocamı.Sende fazla zırlama..boşanmalı konu açacakmış da mış mışşş!
Op kokla kocanı doya doya..cocukları anana bırak bi çıkın gezin..cocuklar seni strese sokuyor..sende adama sarıyorsun..pozitif ol,herşey daha kolay olur..
Cennet gibi yerde yaşıyorsun..ne etcen kocayı al çocuklarını cık dışarı..bi süre bulaşma kocana..başka şeylere odaklan.Millanım yakalandım sana demek :)) eşşekler öpsün kocamı.
Anamın kendine hayrı yok hakkatta bakmaz.
Doğru çocuklar mahvetti beni ama yapacak bişey yok. Kendime vakit ayırsam düzelecem ama bir türlü vakit bulamıyorum. Psikiyatri de tedaviye başladım 5 aydır ama bu ay 20 gün geçiktim ona bile bak sonuç kocayı boşucam :)))) sen düşün halimi :))
Bak doğru dedin. Kreşe verecem ama az daha vakit var gibi :/Cennet gibi yerde yaşıyorsun..ne etcen kocayı al çocuklarını cık dışarı..bi süre bulaşma kocana..başka şeylere odaklan.
Zamanla düzelir herşey..boyle arada heyheyler geliyor normaldır..bizi kurtaracak tek şey kreş olacak:) ozamana kadar krizlere devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?