• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Püf Noktaları kelepcelı kek kalıbı

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkadaslar kelepcelı kek kalıbı aldım fakat kek yapıştı çıkmıyor sanki ii diye aldım yağladımda ama oldugu gıbı yapstı sizler memnun musunz
birde ikili aldım papatyalı ve altı düz en altta düz olanı duracak dimi düz olanın üstüne koyacagız papatya kalıbı .. açıklama yoktu bende öle yaptım ama emin olamadım nasıl kullanacagız

canım ben ikeadan aldım iki kısmı vardı. duz tabanlı ve ortası cıkık tabanlı. kelepçeli kısım sabit. iki tabandan birini takıyosun. ikisini birden takmıoyusn. seninknin markası ne?bi de kek fırından cktıktan sonra biraz bekle. hemen cıkarırsan yapısır. bi 5-10 dk bekle oyle cıkar

evet aynı 2side ama benimki cooker die bi marka .. yağlıyor musun kalıbı bir daha deniyim bakıyım:))teşekkür ederim

canım ben ikeadan aldım iki kısmı vardı. duz tabanlı ve ortası cıkık tabanlı. kelepçeli kısım sabit. iki tabandan birini takıyosun. ikisini birden takmıoyusn. seninknin markası ne?bi de kek fırından cktıktan sonra biraz bekle. hemen cıkarırsan yapısır. bi 5-10 dk bekle oyle cıkar

Merhaba ikeadan aldiginiz kaliptan memnunmusunuz acaba akitma yapiyo mu guzelpisirip kabartiyo mu pastalari?

Back
X