Kem gözlerden korunmak için nazar duaları..

duygusalll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
200
2
48
Ankara
Merhaba, benm yüzümde sivilceler vardı ve iyileşti fakat aşırı bakıyorlar yüzüme maşallah deyin diyorum ama sanki bana kötü niyetle bakıyorlarmış gibi geliyor.

Merhaba, benm yüzümde sivilceler vardı ve iyileşti fakat aşırı bakıyorlar yüzüme maşallah deyin diyorum ama sanki bana kötü niyetle bakıyorlarmış gibi geliyor.

maşallah öncelikle canım:nazar::1: sadece başkalarının değil kendi kendimize de nazar değdirebiliyoruz aynaya bakarken kendine de maşallah de:40: felak nas ayetel Kürsi oku dışarı çıkarken.. bir de boyuna takılan küçük cevşenler oluyor ondan takabilirsin ya da çantanda taşıyabilirsin kırtasiye veya hac malzemeleri satan yerlerde satılıyor..

maşallah öncelikle canım:nazar::1: sadece başkalarının değil kendi kendimize de nazar değdirebiliyoruz aynaya bakarken kendine de maşallah de:40: felak nas ayetel Kürsi oku dışarı çıkarken.. bir de boyuna takılan küçük cevşenler oluyor ondan takabilirsin ya da çantanda taşıyabilirsin kırtasiye veya hac malzemeleri satan yerlerde satılıyor..[/QUOT

Teşekkür ederim canım saol :)
Evet haklısın insan kendinede nazar değdirebiliyor :) Adaşmışız bu arada :)

Son düzenleme:
Back
X