- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Annem aşırı alıngan anneme bir şey demeye kalkışırsam gelmekten vazgeçer valla o zaman oturur ağlarım işte çünkü annem olmazsa olmaz benim için. Annemle eşimin arası da limoni biraz. Doğum yapacak olmasan hayatta gelmem evinize diyor gerisini siz düşünün.
Annen alingan ise zaten gelmesin, hele hele tüm sülale ile beraber. Annen ile esinin arasi limoni ise, geldiginde kompile facia cikar. Lohusa psikolojisi cidden farkli oluyor. Senin ic güdülerin zaten sana bebegine nasil bakacagina söylüyor. Lohusalikta kalabalik ancak zarar getiriyor. Sen bisey diyeceksin yada isteyeceksin fakat annen yada kv'de farkli bisey diyecek. Ve sen cok zorlanacaksin, esin ile aran acilacak,..
Hele baban ne alaka oluyor? Ilk basta zaten gögüsler ortada oluyor, zaten hava sicak bide. Emzirmek bide yorucu oluyor, ilk basta süt geliyormu/yetmiyormu problemi...
Sen diyorsun ki "babama nasil söylerim" ki baban gelecek fakat sadece dayinda kalacak. Ama ayni zamanda esinden annesi tamamen gelmemesini bekliyorsun. Bu sence adaletli mi?
Benim fikrimi sorarsan sadece annen ile kv'de evinde maksimum 1 hafta kalsinlar. Baban ile kardesin ise dayinlarda kalip 2-3 gün sonra gidebilirler.
Bu bebege sen ile esin yalniz bakabilirsiniz bundan emin olun. Bende hastaneden sonra esim ile yalniz baktim bebege.Onun annesi sensin ve sen (ve esinden) daha iyi kimse bakamaz o bebise.