- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz hiç bişey yapmayınKaynanam annemlerin geleceğini biliyor ama unutmuş olabilir mi acaba diyorum.. Arayıp ağzını yoklasam gelecek mi gelmeyecek mi ne zaman gelecek vs... Bizimkiler de gelecek desem sonra laf arasında, kalabalık olacağımızı anlar da görümceme çocuklarla gelmemesini söyler mi? Yani kaynanamın sağı solu belli olmaz böyle incelikleri düşünemeyebilir arayıp ağzını yoklasam bile. Hatta alınabilir gelmemesini ima ettiğimi düşünebilir ya... Ne düşüneceğini pek kestiremiyorum kaynanamın. Eşim de anneme sonra gelmesini söyleyemem diyor ben olsam ben de söyleyemem. Ama inşallah hiç değilse ablasının gelişini ertelemeyi başarır.![]()
Ağlamak istiyorum...Ahh canim benim sen bir sag saglim dogur da dilerim insallah o lohusa depresyonunu dibine kadar yasamazsin. Ki bu durumda cok zor gececek gb seninki. Kalabalikta dogum inanilmaz zor.
Umarım halleder bakalım ne olacak...siz hiç bişey yapmayın
eşiniz annesiyle konuşsun anne sen gel ama ablam sonra gelsin böyle böyle diye
tmm işte eşine söle sadece annelerin gelmesini istiyorum de insanlar ne anlayışsız gerekirse ara söle alıncak bişey yok ya kardeşinin anneannenin babanın özellikle görümcenin üç çocukla gelmesi saçmalıkk yani ..Kaynanam gelmesin demiyorum ki onun gelmesi benim için sıkıntı yaratmıyor. Ama görümcemin iki çocukla gelip yatılı kalacak olması çok saçma. Üstelik çocuğun biri 3 yaşında ve çok şımarık her şeye ağlıyor.
E ) Hiçbiri :)Doğumuma çok az zaman kaldı. Annemi babamı ve kardeşimi yanımda istiyorum net. Aylardır planlanan bir durum zaten aylardır doğuma doğru biz geliriz diyorlardı.. Ama kv ve görümcemin gelmesi de söz konusuydu. Evim küçük. Annanem de gelecekmiş geçen annem söyledi. Ben bu insanları nasıl eve sığdırayım? Zaten annanem, babam, kardeşim ve annemi zor sığdırırım. Kaynanamla görümcemi nasıl sığdıracağım? Kimseye gelmeyin diyemem. Ama açık ve net gelmesini istediğim tek kişi annem, babam, kardeşim. Başka kimseyi istemiyorum annanem dahil. Lohusa halimle kalabalığı hiç çekemem. Annemle konuştum kaynananla görümcen bizden sonra gelsinler hepimiz sığmayız dedi. Bunun üstüne eşimle konuştum az önce. Ben annemle ablama gelmeyin diyemem sizinkiler sonradan gelsin dedi.
Benim de tepem attı tabii ben doğumda özellikle annemi istiyorum niye benimkiler sonra gelecekmiş? Ablası doğru düzgün hiçbir şeyime katkıda bulunmamış arayıp sormaz sevmediğim bir insan eşim de biliyor sevmediğimi. Onlar mı olacak doğumda yanımda? Ya yerim olsa hepsi bir gelsin başımın üstünde yerleri var. Ama yerim yok.
Dayım gilin evi bize çok yakın. Eşim dedi ki olmazsa annanen, baban ve kardeşin dayınlarda kalsınlar, senin annen, ablam ve annem de bizde kalsın dedi. İyi hoş annanemle kardeşim dayım gilde kalabilir ama benim babam evime ilk defa gelecek baba git dayım gilde kal yer yok diyemem.
Eşimle konuşmamız bir sonuca varmadı en son tepem attı herkesi kovarım tepemin tasını attırma dedim. Bu ne ya ben doğum stresini mi düşünücem yoksa bunları mı? Ne yapayım arkadaşlar sizce?
++ Bir de şöyle bir durum var. Ben annemi arayıp ''anne ayarlayamadık sonra gelin diyemedik kaynanamla görümcem de geleceık. Olsun bir kısım dayım gilde yatar siz gelin'' dersem gelmekten vazgeçerler. Çok arada kaldım.![]()
Süper tespitlerE ) Hiçbiri :)
Şaka bir yana sakın anneni kırıp gelmemesine sebep olma ,çok pişman olursun ..kayinvaliden ve görümcen kapının eşinden bakarlar sana ,' Ooo biz çok iyi baktık ' derler ..annen tuvalete götürür ,gereğinde toto temizliğini bile yapar ,yatağında yedirir icirir ,yine de "ah kızıma hicbirsey yapamadım ,aklım kaldı " der ! Birde başında herşeye muhalefet olup seni zıvanadan çıkaran iki kişi istemiyorsan ,seçimini ailenden yana kullan ..
Teşekkür ederim :) gelmiş geçmiş olsun ...Süper tespitleryaşadığım için yüzümde tebessüm oluştu okurken