işte ben tek başıma yaşıyorum. Hani öyle "bize" diyebileceğim birisi yok. Teşekkürler, bişiler bulucam artıkAraba bize lazım deyin ..
Madem bu durumdan rahatsızsınız. .
Ben alsam doldurup veririm mahcup olmaktan. .
Tamam şuraya gidecektim de 1,2 kez ..işte ben tek başıma yaşıyorum. Hani öyle "bize" diyebileceğim birisi yok. Teşekkürler, bişiler bulucam artık
işte ben tek başıma yaşıyorum. Hani öyle "bize" diyebileceğim birisi yok. Teşekkürler, bişiler bulucam artık
ben bütün hataları hep en başında yaparım zatenyaptıklarının ayıp olduğunu düşünüyorsan bunu bir şekilde belli etmen lazım onlara.
baştan bu kadar yüz vermekle hata etmişsin zaten
iyi niyetini kötüye kullanmışlar
Şakayla karışık benzin parasını kırışalim de, eşşek degilse anlar
sen böyle anlatınca ilişki durumu karışık dizisindeki ayşegül'ün fırsatçı arkadaşları geldi aklıma :)ben bütün hataları hep en başında yaparım zaten
Çok zor yaa, versen bi türlü, vermesen bi türlü. Aslında en güzeli baştan tavrını koyucaksın. Ama bu kadar olacağını tahmin edemedim doğrusu.Ayni sorunu yasiyorum
Araba bozuk diyicem.2 kez dersem anlar....sanirim
Bence siz arkadaş değilsiniz arkadaşlık fedakarlık ister ama arkadaşınızdan feda yokk sadece kar var sizi kullanıyor ya dümdük yüzüne söyleyin yada siz kendinden bişey isteyinŞimdi şöyle başlıyım. Bir arkadaşım var, kendi arabaları yok, ben özellikle kışın ihtiyaç halinde zorda kalmasınlar diye kendi arabamı onlara verdim bir kaç kez. Bunlar ufak yolculuklar tabi.
Sonra yaz geldi, başka bir ihtiyaçlarından dolayı yine verdim. Aslında çok içime sinmedi bu seferlerde ama hayır da diyemedim. Neden derseniz, arabayı bir başkasına vermenin çok büyük sorumlulukları varmış, sonradan öğrendim. Neyse, hadi dedim bişey olmaz, işleri görülsün. Çok şükür bişey olmadı ama can malın yongası tabi, kıymetli... Arabayı gazı dolduruyor haliyle ama nasıl ayarlıyosa tam kıtı kıtına geliyo. Ben arabayı teslim alınca kontağı çalıştırdım, daha 10 m gider gitmez gazın kırmızı ışığı yanmaya başladı. Biraz söylendim haliyle kendi kendime, araba sadece gazla benzinle para yemiyo, bir de bakım masrafı var bunun. Neyse onu da geçtim.
Son olarak geçenlerde yine istedi, alışveriş yapmaya bu sefer. İyi tamam dedim yine verdim, bu sefer içim de rahat verdim hani. Neyse arabayı aldım. O akşam biyere gidicem. Bi baktım arabanın gazı fulldü, yarıya inmişNasıl sinirlendim anlatamam. Hemde ölçtim 150 km yol gitmişler. Az mı? Yaptıkları ayıp değil mi?
Neyse şimdi fikirlerinizi istiyorum. Ben nerde yanlış yaptım? Ya da yaptığım çok mu doğru? bu yolda ilerlemeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız? Ve esas soruma geliyorum. Bana arabayı bir daha vermemek için bir bahane bulun. Zannediyorum karşısına geçip, açık açık konuşacak cesaretim yok.
Bilemiyorum canım izlemedimsen böyle anlatınca aklıma ilişki durumu karışık dizisindeki ayşegül'ün fırsatçı arkadaşları geldi aklıma :)
makbule geçer tabiBilemiyorum canım izlemedim
ama bi de görsen, "Allah razı olsun" "Çok makbule geçti" vs. vs. söyleye söyleye bitiremiyo. Ben birazda arkadaşımdan ziyade eşinden kaynaklandığını düşünüyorum. Biraz pinti de kendisi..
bulucam artık bişey, bu da bana ders oldu. görümceniz yaptırdı mı peki arabanızı? Bi daha istedi mi?Benimde insanlara hayır diyememe huyum vardır malesef.Bende görümceme vermiştim arabamı ön tarafını vurmuştu mesela.Yani kaza olmadı diye hiç olmayacağı anlamına gelmiyor bunu unutmayın ve bir daha vermeyin arabanızı.Arkadaşınızda ki maşallah nasıl bir yüzdür ya defalarca istiyor,insan utanır biraz.Ay saatlerce yürürüm yine isteyemem ben kimsenin arabasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?