- 15 Aralık 2009
- 8.891
- 21.071
- 873
yani anladıysam arap olayım
kimi neyi seviyorsun allah aşkına
bir kere ve yeni gördüğün bir insanı nasıl neyini seviyorsun
görmeden tanımadan paylaşmadan yaşamadan nasıl sevebilirsin
bu sevgi mi şimdi
insanlar netten tanışır
yüzlerce arkadaşım var netten
mesleğimin forumundan arkadaşlarım var
burdan arkadaşlarım var
hobimin forumundan arkadaşlarım var
yakın hissedip tanışmak istediğim nitekim tanıştığım da oldu kadın ve erkek
ama ben o forumlara sevgili bulmaya değil o konularda konuşacak insanlar bulmaya girdim ve buldum
ha bu arada birinden de hoşlanabilirdim uzaktan
ama seviyoruuum ölüyoruuum demezdim
gelirdim giderdim görüşürdüm tanırdım
netten evlenen de var evet
bunlar çok normal
ama ben nete gireyim birini bulayım seveyim
bir kere göreyim bir kere yahu
ilk görüşte evleneyim diyeyim yüzük takayım
olduu gözlerim doldu
pes artık
kızım var vallaha korkuyorum
millet ava çıkmış haberimiz yok
arkadaşım senin daha bir fikrin bile yok
herkesin dediğine aa evet diyorsun
çocuk seviyorum demiş aa evet seviyorum
ailen yok demiş aa evet haklılar olmayacak gibi
burda yanlışsın diyorlar aa evet haklısınız
bozuk plak gibi takmışsın boya kiloya
bi bak kaç mesajın kopyala yapıştır benim boyun o onun boyun şu
kaç mesajında seviyorum ama olmaz
seviyorum ama tanımıyorum
offf valla daral geldi
yani düzgün yazmaya çalıştım ama ancak bu kadar oldu
sen 20 yaşında falan olamazsın mümkün değil
şimdi bu fikirdeki insanların yüzük takması çok mantıklı evet
ha çok da anlamlı gerçekten
takın kardeşim takın
eksilmesin bi tarafınız
kusura bakmayında foruma sevgılı bulmayamı gırıyorum ne sacmalık evet buldum tanımıyorum tanımaya calısıyorum daha napım gel evlenelım demedımkı ben ona aılem yakıstıramadı ben hala tanımaya calısıyorum evet uzak dogru ben sevgılı bulmaya falan gırmıyorum zaten takmadımda yuzuk falan
bu forumdan bahsetmiyorum farkındasın değil mi
kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı
ben saçma buluyorum ve kımseye tavsıye etmem. bu tamamen erkeğin benım kız arkadaşıma kımse bakmasın başı bağlı sansınlar mantığıdır. ama ciddiyet varmı yok. bayan içinde zor bi durum "aaa hayırdır sözlendınmı" sorularıyla muhatap olup evet dese olmayacak hayır dese e yuzuk diye soran gözlere bı turlu cevap bulamaması gibi zor durumlarla karşılacağı durumlara bence hıç gerek yok. takılacaksa iş ciddiye bınmelı once.açıkcası anlamsızda buluyorum
Sizin ilişkiniz sanal ortamdandı ve 4aydır buluşamadık, birbirimizi görmedik vs.demiştiniz diye hatırlıyorum bi'konuda...
Hangi ara buluşup, ciddi düşündünüz de yüzük taktınız anlayamadım.:44:
Konu sahibi arkadaşım. Kafan çok karışık senin. İlgi istemişsin sadece, ne sevgisi, ne vazgeçmek zoru?
Hangi 30 yaşındaki adam ilk buluşmada yüzük takar, evleneceğim der? Çocuk oyuncağımı ki bu, insanlar senelerce bellerini doğrultmadan evlilik teklifi edemiyorlar sevdiklerine.
İlk buluşma da seviyorum, ölüyorum diyene bile inanmazken adam yüzük getirmiş ya hu pes.
Genelde ciddi düşünmeyen insanlar ucunu düşünmeden havadan sallarlar. Kırılmayın, kusuruma da bakmayın ama 22 yaşında bir bayan olarak cidden inandınız mı ilk buluşmada evlenmek istiyorum seninle diyen erkeğe de, ayrılmak kolay değil seviyorum diyen adamdan dediniz? Bu zamana kadar ne paylaştınız, nasıl davrandınız da adam ilk görüşte "evleneceğim" diyebildi, bu muhteşem sorunun cevabını söyleyin de biz de faydalanalım lütfen. Yaşıtız bu arada. Bence bu zamana kadar hiç hayatın gerçek yüzleriyle karşılaşmamış, pembe gözlüklerle etrafa bakıyorsunuz.
İnş sevgiliniz beni yanıltır ne diyeyim.
Ailenize de hak vermemek imkansız tabii
dogru ınanmamam gerekıyor pembe bakıyorum galıba alıskanlık olmus benımkısı yuzuk saçma evet kafaam karısık dogru
kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı
ben saçma buluyorum ve kımseye tavsıye etmem. bu tamamen erkeğin benım kız arkadaşıma kımse bakmasın başı bağlı sansınlar mantığıdır. ama ciddiyet varmı yok. bayan içinde zor bi durum "aaa hayırdır sözlendınmı" sorularıyla muhatap olup evet dese olmayacak hayır dese e yuzuk diye soran gözlere bı turlu cevap bulamaması gibi zor durumlarla karşılacağı durumlara bence hıç gerek yok. takılacaksa iş ciddiye bınmelı once.açıkcası anlamsızda buluyorum
Sacma buluyorum. Cocuk oyuncagi degil bu, bir anlami var. Takacaksaniz da saklamaya gerek yok, alenen soz, nisan yaparsin takarsin. Kendi aranizda (gizli) takmak ciddiyetsizlik ve guvensizlik gostergesidir bana gore.
Hele konu sahibi arkadasim senin durumunda hepten sacmaligin alasi olur yuzuk takmak. Daha 2 sayfa oncesinde "tanimiyorum" demissin. Dogru, tanimiyorsun. Sanaldan 5 aydir gorustugun, yuzunu sadece bir kez gordugun, burda actigin konulardan anladigim kadariyla son derece sakat ilerleyen bir "iliski"'de yuzugun adi bile anilmamali.
anlatıyorum evet annem gordu hatta yuzugude gordu resmınıde gordu herseyı bılıyor resmı gorur gormezolmazdedı bıde uzak dedı aslayapamazsın dedı bende sevıyorum dırenıyorum bakalım nolcak yanıma yakısmıyormus daha gencı yokmusmu yaslıymıs belkıde evlıymıs bır suru saydı olay bu ben 155 boyum 52 kılo oda 180 boy 80 kılo bana pek fark gelmedı topluyuz bıraz ama gobek falanda yoksaçı beyaz bıde benden ırı yanıyasıda 30ama annem baban bıle daha genc dıyor
Boyu, kiloyu boşver.. Hangimizin anne babası dört dörtlük uyumlu.. Beyaz saça gelince de bi süre sonra zaten beyazlayacaktı..
Ama mesafe konusunda annene katılıyorum..
Diyelim ki herkes onayladı, istediğin oldu ve evleniyorsunuz.. Sen başka bi şehre gidebilir misin temelli ?
Ben gidemem örneğin ; ailemi, çocukluğumu, arkadaşlarımı, herşeyimi burada bırakıp gidemem..
Hele de 5 aylık sadece yazışmalarla tanıdığım biri için..
bende gıdemem aılemı bırakıpta gıtmem zor olur aılemı bırakamam yapamam ya kotu cıkarsa dogru durust tanımıyorum kalkıp gıtcem o kadar ınsan tanıdıgı haldegerı donuyor zor gercekten dusunuyorum bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?