Yaşınızı, durumunuzu falan bilmiyorum ama yine de sadece meraktan soruyorum niye gerekli sizce? Erkek arkadaşım da tamamen gerekli ve hoş bir şey olduğunu düşünüyor ben de etrafıma bakıyorum da ben mi yanlış düşünüyorum acaba diyorum aldığı yüzükleri takmamakla.
Sonuçta ben 19' um, o 20. Tamam 3 senelik beraberlik var ama bu yaşta kime neyin sözünü vereceğiz ki yüzük takacağız, önümüzde çok uzun yıllar var. Babamdan istemeye kalksa aile arasında söz takalım desek bile direkt veto yer
Sende mi brütüs
kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı
....................
Gelinen nokta ise şu:
İsteyen takar isteyen takmaz.
kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı
anlatıyorum evet annem gordu hatta yuzugude gordu resmınıde gordu herseyı bılıyor resmı gorur gormezolmazdedı bıde uzak dedı aslayapamazsın dedı bende sevıyorum dırenıyorum bakalım nolcak yanıma yakısmıyormus daha gencı yokmusmu yaslıymıs belkıde evlıymıs bır suru saydı olay bu ben 155 boyum 52 kılo oda 180 boy 80 kılo bana pek fark gelmedı topluyuz bıraz ama gobek falanda yoksaçı beyaz bıde benden ırı yanıyasıda 30ama annem baban bıle daha genc dıyor
Bunca hengamenin içinde konu sahibinin bir yorumunu buldum yuppy
Samanlıkta iğne arar gibi birşey bu şu an..
Arkadaşım bi baban gibi gösteriyo yaşlı dediler diyorsun.. Bir de görürlerse kıyamet kopacak yanıma yakıştıramayacaklar diyosun..
Eee görmemişler miydi ? Sen sadece tahminen mi böyle olur diyosun ? Yoksa ekleri mi karıştırıyosun.. -acak -ecek daha olmamış şeyler için kullanılır gelecek zaman eki..
Bi açıkça derdini anlatsan iyi olacak..
Burda millet taaa yıllar öncesi tanışma hikayelerine kadar indi de çıktı..
Sen konu açtın daha şurda 5 aylık olan ilişkini bi anlatamadın gitti..
anlatıyorum evet annem gordu hatta yuzugude gordu resmınıde gordu herseyı bılıyor resmı gorur gormezolmazdedı bıde uzak dedı aslayapamazsın dedı bende sevıyorum dırenıyorum bakalım nolcak yanıma yakısmıyormus daha gencı yokmusmu yaslıymıs belkıde evlıymıs bır suru saydı olay bu ben 155 boyum 52 kılo oda 180 boy 80 kılo bana pek fark gelmedı topluyuz bıraz ama gobek falanda yoksaçı beyaz bıde benden ırı yanıyasıda 30ama annem baban bıle daha genc dıyor
ayy o kilo,boy farkı ne kiben 155 50 kilodayım.eşim 190 100 kiloda..amannn seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?