kendi arasında yüzük takan varmı

ben 24 yaşındayım sevgilim 32 yaşında,3 yıldır beraberiz
bence şöyle gerekli;madem evlenmeyi düşünüyoruz madem ciddi düşünüyoruz o zaman yüzük takmak için nişanı beklemeye gerek yok ben çok seviyorum yani aradaki bağı güçlendirdiğini düşünüyorum bu yüzden gerekli görüyorum ama şöyle birşeyde var ki ben yüzüğü takmadan önce gelip konuşmak isteyenler çıkma teklif edenler oluyodu artık olmuyo..sevgilimin de parmağında yüzük olması bu bakımdan da hoşuma gidiyo mesela:))

herkesin yaşantısı düşünceleri farklı,dediğiniz gibi önünüzde uzun yıllar da var,takmak istemiyorsanız sırf erkek arkadaşınız gerekli gördüğü için takmayın bence siz de istemelisiniz çünkü ben böyle düşünüyorum yani.hayırlısı olsn:)

Son düzenleme:
biz 90'lı yılların başlarındayken ve henüz kuş diye tabir ettiğimiz çağdayken(yani 14-15 yaşlarındayken.) bizim sınıfta ilk kız erkek arkadaşlıklarının başladığı zamanlarda, o zamanın deyimiyle 'çıkanlar', kendi aralarında bu yüzüğü takarlardı. hatta o kadar dejenere olmuştu ki her 'çıkan' çift bir yüzük takardı mutlaka. o zamanın modası da oydu Çocukluk gibi gelir bana,ama tabi ki yaşları çocukluktan çıkmış,ilişkilerini oturtmuş,nişana veya evlenmeye yakın çiftlerin de takmalarına karşı değilim

Son düzenleme:
Bence saçma değil sonuç olarak sizin içinizdeki bağlılığın dışa vurmuş simgesi he olmasada olur o yüzük sizi bağlayacak değil önemli olan içiniz.

yüzük hoştur
candır canandır
çok güzel modelleri de vardır
ama bir simgeden ibarettir
simge olarak da güzeldir amma
lafta kaldıktan sonra neye yarar

bence evlenince bile takılması saçma
bağlılık kalpte olmalı
zaten kaç tane takan var
el yıkarken çıkar duşta çıkar yemek yaparken çıkar çamur yaparken çıkar kilo al çıkar ver çıkar ohoo
ya bir yere düşüyor ya kayboluyor ya çalınıyor sonunda

yeter ki gönüller bir olsun

Ben çok gereksiz görüyorum,yüzük semboldür sadece adetlerimizdendir.. Evlendiğim halde takmayı unuttuğum çok olmuştur aynı şekilde eşim içinde geçerli,kalpler bağlı olsun yeter.Sevgiliyken bile bunun herhangi bir önemi yoktu çevremiz birlikte olduğumuzu biliyor neyi ispatlıyacaz ki diye düşündüm..Bibirimize ait-iz sembolü eğer çevreye karşı yapılıyorsa bu ters tepebiliyor:))

bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar bende deli divane kendi aramzda söz istiyodum ama sevgilim önemli olanın gönül bağı olduğunu aileler arasında yapılanın bi geçerliliği oldugunu günü geldiğinde beni ailemden isteyip ozaman gerçekten anlam taşıyan yüzüğü takacağını söyleyip duruyodu..sonra çevremden arkadaslarıma falanda bu konuyu danıştığımda bana gülenler 'pastane yüzüğü mü takacaksın' diyenler olunca açıkçası ben vazgeçtim soğudum söz yüzüğünden..beni ailemden istesin taksın yüzüğü

eğlence olsun die takılır. başı bağlı bilinsin die takılan yüzük hoş gelmior bana. en guzel aileler arasında takılan söz nişan yüzüğü. )

Biz de kendi arasında yüzük takanlar kafilesindeyiz.

Tanıştığımızın birinci haftasında
"Benimle bir ömür geçirir misin?" demişti eşim.
Üniversite 1. sınıftaydık o zaman.
Ben de "Buna yanıt vermek için çok erken." demiştim.

Sürekli yüzük takalım diye diye tam 4. yılımızda aramızda yüzük takmıştık.

Ama ben şunu çok iyi anladım ki;
bu yüzük takma işini erkekler bayanlardan daha çok önemsiyorlar.
Çünkü o kız bana ait mesajı vermek istiyorlar çevrelerine.

kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı

Hiç yüzük takıp takmama konusunu konuşmadık aslında biz...Ama geçen yıl doğumgünümde içinde adının yazdığı bir tektaş pırlanta hediye etti, ailelerinde haberi olduğundan kabul ettim ve taktım.

Ama şu da var yüzük takıp (kendini sözlü kabul eden), aman aile görmesin, aman annem yakalamasın gb bir durum varsa yapmayın derim.Sonuçta elbette birileri görecek ve (saklanan birşeyse) birilerine yetiştirmeye can atacaktır

Bizde taktık bundan 2 ay önce. Kasımda da ailesiyle tanışıcam bakalım inş hayırlısı olur tatlı bir heyecan var ama içimde

....................
Gelinen nokta ise şu:
İsteyen takar isteyen takmaz.

Sevgili kk üyeleri son zamanlarda mevsim değişikliğinden midir, yoğun iş tempolarından mı bilinmez ama herkes herşeye alınganlık yapıyor.
Lütfen sakin olun ve her konuda polemiğe girmekten vazgeçin.
Yüzüklere bu kadar anlamda yüklemeyin, yüzüğü takarsınız ama karşınızdaki kıymet bilmedikten sonra işe yaramaz, yüzük takmışsanız o yüzüğü anlamlandıran karşılıklı sevgi, saygı, şefkat, güven ve sadakat duygularıdır, yoksa yan yana 40 tane yüzük takılsa nafile.

HayyaL'inde dediği gibi isteyen takar, isteyen takmaz.
Kavga yok, düşünceleri üslup bozmadan dile getirmeye devam...

acıkcası bana komik geliyor kendi aralarında yüzük takma olayı

kızlar merak ediyorum kendi arasında yüzük takan varmı hani sevgililer takar ya aralarında varmı böle bir durum sizde saçmamı kalmadımı böle bir durum o günemi kalmalı

Biz de taktık, aslında böyle şeylere çok sinirlenen ve gereksiz bulan biriyken onca zahmete girilmiş ve büyük bir organizasyonla verilmişti yüzük.
Hayır diyemedim, deseymişim keşke.
Hala parmağımda 6 yıldır aynı yüzük, öbürünü göremedim

Şaka bir yana, gerçekten takan biri olarak söylüyorum hiçbir anlamı ya da maneviyatı yok.
Belki yüzlerce kez attım, geri taktım, attım geri taktım...
E şimdi ha takmışım ha takmamışım, bağlayıcılığı yok ki meselenin...
Benim nazarımca resmen aman bu kızın ilişkisi var erkekler ayağını denk alsın, elalem göz koymasın muhabbetine erkekler arasında yayılan bir akım bu.
En güzeli, zamanı geldiğinde yanında bir soruyla önünüze sunulan yüzüktür.

biz de kendi aramızda yüzük tamıştık.tanışmamızın 2.senesinde annem tutturdu yüzük takalım diye..beynimi yedi.. biz de girdik bir kuyumcuya beğendiklerimizi aldık,kuyumcuda taktık. hatta 14 şubattı. akşam evde anneme gösterdim: al sana yüzük dedim kadın çıldırdı.ben sözlenin demek istedim diye 3 ay sonra aynı yüzüklerle nişan yaptık.oldu bitti.kime ne zararı var.saçma da değil ayrıca...çok güzel bir hikaye olarak kalıyor.

anlatıyorum evet annem gordu hatta yuzugude gordu resmınıde gordu herseyı bılıyor resmı gorur gormezolmazdedı bıde uzak dedı aslayapamazsın dedı bende sevıyorum dırenıyorum bakalım nolcak yanıma yakısmıyormus daha gencı yokmusmu yaslıymıs belkıde evlıymıs bır suru saydı olay bu ben 155 boyum 52 kılo oda 180 boy 80 kılo bana pek fark gelmedı topluyuz bıraz ama gobek falanda yoksaçı beyaz bıde benden ırı yanıyasıda 30ama annem baban bıle daha genc dıyor

ayy o kilo,boy farkı ne ki ben 155 50 kilodayım.eşim 190 100 kiloda..amannn seviyorum

Ne zaman ne olacağı belli olmasa da karşılıklı sevgi, güven, sadakat varsa takılabilir bence. Bir ilişkiyi bitirecek şeyler ihanet, yalan, aldatılmak gibi şeylerdir bence karsında ki insana bu konu da güveniyorsan neden olmasın haa bi de söyle bi durum var o yüzük sıradan bi halka ya da aksesuar olmamalıdır bence yüzük takan insan o yüzüğün ağırlığını da taşıyabilmelidir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…