kendi arasında yüzük takan varmı

Ben yüzük takan biri olarak sözlerinizin muhatabı oluyorum ister istemez.. Saçma gelmeyen nişanlanır gerçek dışı olarak kendini nişanlı sanar gibi sözlerle haddinizi aştığınızı düşünüyorum.

Kimseden çok şeker yaa ne kadar güzel bir şey kutsal aşk bu işte gibi sözler duymayı beklemiyorum.. Çünkü herkes aynı şeyi düşünmek, aynı şeyi yapmak zorunda değil. Ama yüzük takan herkesi çok saçma bir iş yapıyormuş ve kendini kandırıyormuş gibi görüp aynı kefeye koyamazsınız.

İlişkiler farklıdır. Liseli bir gencin kız arkadaşına yüzük alması elbette ki saçmadır. 3 aylık ilişkiler de hemen parmağa yüzük takılması samimiyetsizliktir. Ama ciddi ve uzun süreli ilişkiler de bence iyi niyetin ve samimiyetin göstergesidir.

Siz yüzük takan herkesi aynı kaba koyup, dalga geçiyorsunuz bence sözlerinizle.

bu soruyu 10-15 yıl önce cevaplasaydım evet yüzük takılmalı derdim gençlik heyecanı ve hevesiyle :)

ama 29 yaşındayım şu anda ve bu soruya verecek cevabım şu; eğer yüzük bağlılık için bir simge olarak düşünülüyorsa benim gözümde aksesuardan öteye geçmez bu ..bağlılık bir demir halkada değil insanın yüreğinde olur..

zaten şimdiki gençlerin çoğu her kavgada çıkarıp atıyor o yüzüğü sonra geri takıyor..kuzenimden biliyorum :)

o yüzden çok derin anlamlar yüklememek lazım.

bende 3.seçenek için takmak isterdim ama sevdiğim kişi kimse bilmicekse ne anlamı var takmanın diye düşünüyor o yüzden kendi aramızda takmadık

Kim neden takmış bilemeyeceğim ama

Sevgili konu sahibesi sanırım yaşın oldukça küçük

Konularına sıkça rast geliyorum

' Beni sevse görmeye gelirdi ' , ' 4 aylık uzaktan ilişkim ' , ' Kendi aramızda yüzük taktık ama çıkcak ' vs.

Asıl sorunlarınızı halletmemişken neden yüzük taktınız ben bunu anlamadım doğrusu..

En son sevgilizle görüşme krizi yüzünden tartışmıştınız bitirmeyi düşünüyordunuz. barıştınız herhalde yüzük takmayı düşündüğünüze göre..

evet aslında yardıma ıhtıyacım var benım bırıyle çıkmaya basladık bız okısı geldı çok guzel gectı ben 22 yasındayım o 30yasında boyu 180 kılo 80 benım boyum 155 kılom 52 çokta kotu durmuyoruz dıye dusundum ama aılem sorun yapıyor uzaktan bırı o samsunda oturyor kalktı geldı belkı evlı belkı hırsız ugursuz resmını gosterdım çok buyuk dıye kabul etmedıler banada ayrıl dıye baskı yapıyorlar yakısmazmıs toplum ıcınde yaslıymıs ben sevdım konu ıcınde konu actım dıye kapatmayın lutfen napmalıyım devammı demelıyım bılmıyorum aslında sevyrum kafamda karısık degıl ıste aıle

kendi aralarında yüzk takmak banada saçma geliyor eskiden kendi aralarında yüzük takmaya pastahane sözü derlerdi eger gerçekten sözlenmek yada nişanlanmak için yüzük takılıyorsa buna ailerlerde dahil edilmelidir benim lisede bir arkadaşım vardı bu arkadaş çok sevgili degiştiren biriydi ve bütün çıktıgı kızlara yüzük takıyordu ben olsam takmazdım konu sahibi arkadaşım ayrıca sizn erkek arkadaşınızla bir takım sorunlarınız var bence önce sorunlarınızı halledin yüzük işini en sona düşünün derim kendi aralarında yüzük takanlara birşey demem yani neden taktın keşke takmasaydın gibi şeyler söylemem herkesin düşüncesi farklı ama benim düşüncem takmamaktan yana çünkü o özel günü bütün ailemle birlikte yaşamak isterim

Ben niye hukuk öğrencisiyim ibaresini ekledim

Bilip bilmeden konuşmuyorum demek bu

Ben kanun maddesi yazıyorum burada

Hukukçu olmayanlar bilip bilmeden konuşmasın

Yanlış yönlendirme fln da yapmıyorum lütfen

Nişanlı olmak ayrıdır dava söz konusu olduğunda ispatı ayrıdır

Konuyu açan kişinin amacı kendi sorununu çözmek mi yoksa burda sorun yaratmak mı hala anlamış değilim !

Bence de çok saçma bir durum. Çevremde bir kaç kişi vardı böyle. Sürekli '' aa nişanlandın mı'' sorularıyla başa çıkmak zorunda kalıyorlardı. '' Sahte'' olduğundan kendileri utandığı için yalan söylüyorlardı '' evet nişanlandım'' diye. Bence gerçek nişan olduktan sonra takılmalı...

evet hata yaptıgımı dusunuyorum kendı ıstedı yuzuk alıp takmayı bende aılelerı naparım bılemdım yardım edermısınız lutfen

Fiziki özelliklerinizden dolayı değil bence sebep

Siz nerde tanıştınız ? İnternet ortamında mı

Aileniz neden bu kadar güvensiz

Son düzenleme:
Konuyu açan kişinin amacı kendi sorununu çözmek mi yoksa burda sorun yaratmak mı hala anlamış değilim !

Böyle bir durum saçma mı değil mi diye de sormuş ya arkadaş :) hem de kendi sorununu yazmış

Zıp pırt yüzük takıp çıkarıyor gençler her sevgilisine yüzük takıyor böyle yapanların yaptığı saçmadır

Ama ciddi düşünenler için saçma değildir bence

Ben kendimle ters düşmüyorum. Demek istediğimi anlamamışsınız. Bazı arkadaşlar nişanın illa ki ailelerle birlikte kutlandığında geçerli olduğunu söylemiş. Bende diyorum ki evlenmeye karar vermek zaten nişandır. Nişan demek evliliğe adım atmak demektir. Yani ailelerle kutlandığında, ailelerle yüzük takıldığında değil, evlenmeye karar verdiğinde nişanlanmış, karşılıklı sözler vermiş oluyorsun.

Ayrıca benim neden yüzük taktığımı siz bilemezsiniz ki. Bizim yüzük takma sebebimiz herkes bilsin, görsün ve aa bak gördün mü shining'in sevgilisi varmış desin diye değil. İnsanların sevildiğimi ya da sevdiğimi görmelerine de ihtiyacım yok benim. Ergen düşünceleridir bunlar..

Ozaman konunuzun adını ve içeriğini bu şekilde açmasaydınız keşke . Farkındaysanız sizin sorununuz değil, yüzük takmak saçma mı saçma değilmi konusu tartışılıyor.

Arkadaşlar yorumlarınızı tartışmaya açık yazıyorsunuz sonra neden tartışıyorsun diyorsunuz.
Madem öyle yorum yazarken benim düşüncem bu saçma buluyrum yazın.

O ne öyle çok saçma mantıksız yazmayın tartışma çıkıyor işte görüyorsunuz.

Herkesin düşüncesi kendine ...
Kimine saçma kimine normal.

Eklemek istediğim bişey daha var.
Önüne gelenle yüzük takmak tabiki normal değil benim düşüncem.
Yüzük takıyorsan ciddi düşüneceksin.Aileler tanışacak mesela.
Hadi ben bunla sevgili oldm üç beş ay çıktım yüzük takalım olayını bende gereksiz buluyorum.

Dediğim gibi bizde eşimle takmıştık.
8 ay çıktıktan sonra.
1.5 yıl sonrada evlendik zaten

Sorunun hukuksal boyut, ve kişisel tatmin değil de; konunun başlığı ve konu sahibesinin cevaplarına göre verirsek daha iyi olacağını düşünüyorum...
Herkesin düşüncesi kendinedir, ortalığı kızıştıracak laflar etmeye ve 'baaaak ben daha çok biliyorum' tarzı ahkam kesmeye gerek yok...

Ünlem işareti neye hizmet ediyor ?
İnanın çok korktum ünlem işaretiniz beni benden aldı :)
Ünlemlerinizle dövdünüz beni adeta...
Ben hocanız tırt mı dedim siz hocanızın dersi size anlatabilmek için anlattıklarını buraya farklı anlatıyorsunuz dedim.
iyi o zaman sizin bana 100.000 lira borcunuz var sizin evinize gelip elden verdim.
Yarın benim hesabıma yatırın kanıt yok ,şahit yok bilen yok gören yok..
Ama ben verdim size avukatım da prof hocanız olur nasıl fikir ?
Hocanız size mevzuyu anlatmak için harika bir yol seçmiş şanslısınız genelde sıkıcı akademik şekilde anlatırlar.
Yanlış olan bu değil yanlış olan burada sevgililer nişanlıdır diye yazabilmeniz..
Nişanlılık için şartlar var ve her topluma göre değişiyor.
Ergenlerin Pastane sözü buna dahilse yanarım yanarım ben o ülkeye,şükür ki öyle değil..

Fiziki özelliklerinizden dolayı değil bence sebep

Siz nerde tanıştınız ? İnternet ortamında mı

Aileniz neden bu kadar güvensiz

evet internet ortamında tanıstım istemıyorlar yaslı dıye tanımaya calısmıyorlar

Ünlem işaretini bir haykırış bir nida ve dikkat çekme amaçlı koydum

Ben herhangi bir msjımda ''sevgililer nişanlıdır'' yazdım mı? yazdıysam bulup çıkarınız lütfen

Siz gerçekten bilerek mi konuşuyorsunuz?

Hocamın anlattıklarını buraya farklı anlatmıyorum 1. kanun maddesi yazdım 2. hocamız da böyle böyle dedi dedim

Borç konusunda şahite gerek yok ki borçlar hukukuna atladınız şimdi de örnek vermek için

Nişanlılık için kanunda bir şart bir şekil yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…