Yahu saçma diyebilme hakkımız bile yok :)
Saçma işte nişanlı değilken nişanlıymış gibi yapmak evcilik gibi..
Saçma gelmeyen de nişanlanır gerçekdışı olarak kendini nişanlı sanar mutlu olur vs eyvallah.
Soruldu diye söyledik yani ..
Şimdi biri gelecek puta tapıyorum diyecek bence çok saçma diyemeyeceğim .
Çok şeker ya diyeceğim illa..
Bana saçma geliyor ötekine kutsal aşk gibi geliyor..
Olabilir saygılı olmak lazım.
Yalnız mesele şu bu mevzulardan zararlı çıkan hep kadınlar olur.
Öyle olmasa umrumda bile olmaz.
Yüzüğün takılma amacına göre değişiri arkadaşlar..
Heves için takan var.. ( genelde liseli ergenler )
Bazen hiç sevgilisi olmayanın taktığınıda gördüm güzel duruyo diye ( kısmetini bağlıyo kendi kendine)
Uzak şehirlerde olup ondan bi parçayı yanında taşıyıp başkalarına benim sevdiğim var mesajı vermek ( ciddiyse tabi )
Yani daha da çoğaltabiliriz seçenekleri..
Ha 1. seçenek veya 2. seçenekte gibiyse tamamen SAÇMA ama 3.seçenekteki gibiyse bence bi sakıncası yok.
Konunu yanlış başlık altında ve çok yüzeysel açmışsın hatta konunun ne olduğunu da yazmamışsın . Kendi arasında yüzük takan varmı ? diye yazacağın yere kendi sorunlarını anlatsaydın burdaki insanlar sana yardımcı olurdu, burda bi tartışma ortamı olmazdı .
evet aslında yardıma ıhtıyacım var benım bırıyle çıkmaya basladık bız okısı geldı çok guzel gectı ben 22 yasındayım o 30yasında boyu 180 kılo 80 benım boyum 155 kılom 52 çokta kotu durmuyoruz dıye dusundum ama aılem sorun yapıyor uzaktan bırı o samsunda oturyor kalktı geldı belkı evlı belkı hırsız ugursuz resmını gosterdım çok buyuk dıye kabul etmedıler banada ayrıl dıye baskı yapıyorlar yakısmazmıs toplum ıcınde yaslıymıs ben sevdım konu ıcınde konu actım dıye kapatmayın lutfen napmalıyım devammı demelıyım bılmıyorum aslında sevyrum kafamda karısık degıl ıste aıle
evet aslında yardıma ıhtıyacım var benım bırıyle çıkmaya basladık bız okısı geldı çok guzel gectı ben 22 yasındayım o 30yasında boyu 180 kılo 80 benım boyum 155 kılom 52 çokta kotu durmuyoruz dıye dusundum ama aılem sorun yapıyor uzaktan bırı o samsunda oturyor kalktı geldı belkı evlı belkı hırsız ugursuz resmını gosterdım çok buyuk dıye kabul etmedıler banada ayrıl dıye baskı yapıyorlar yakısmazmıs toplum ıcınde yaslıymıs ben sevdım konu ıcınde konu actım dıye kapatmayın lutfen napmalıyım devammı demelıyım bılmıyorum aslında sevyrum kafamda karısık degıl ıste aıle
Konuyu açan kişinin amacı kendi sorununu çözmek mi yoksa burda sorun yaratmak mı hala anlamış değilim !
Kendinizle ters düşüyorsunuz bence...Ailenizin bilmesini önemsemiyorken etrafca sevgilinizin olduğunun bilinmesi için yüzük takıyorsunuz...
Sizi sevdiğini ya da onu sevdiğinizi yüzükle göstermeye çalışmak niye
Ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum arkadaşım
Elbette hakim her somut olay için takdirini kullanacaktır
Ben size sadece beyanlar ispatlıyor filan dedim mi?
Nişanlılık evlenme vaadiyle kurulur bu 1
Nişanımız bozuldu diye tazminat açmak isterseniz hakim somut olaya göre bunu takdir eder bu da 2
İki sevgili evlenme vaadinde bulunup yüzük taktı ise mesela yüzük bunun ispatıdır! ama nişanlılığın geçerlilik koşulu değildir!
Aile arasında tören yapıldıysa nişanın ispatıdır! ama nişan için geçerlilik şartı değildir!
Hukukçu olan siz misiniz yoksa benim profosör olan hocam mı !
evet internet ortamında tanıstım istemıyorlar yaslı dıye tanımaya calısmıyorlar
Fiziki özelliklerinizden dolayı değil bence sebep
Siz nerde tanıştınız ? İnternet ortamında mı
Aileniz neden bu kadar güvensiz
Ünlem işareti neye hizmet ediyor ?
İnanın çok korktum ünlem işaretiniz beni benden aldı :)
Ünlemlerinizle dövdünüz beni adeta...
Ben hocanız tırt mı dedim siz hocanızın dersi size anlatabilmek için anlattıklarını buraya farklı anlatıyorsunuz dedim.
iyi o zaman sizin bana 100.000 lira borcunuz var sizin evinize gelip elden verdim.
Yarın benim hesabıma yatırın kanıt yok ,şahit yok bilen yok gören yok..
Ama ben verdim size avukatım da prof hocanız olur nasıl fikir ?
Hocanız size mevzuyu anlatmak için harika bir yol seçmiş şanslısınız genelde sıkıcı akademik şekilde anlatırlar.
Yanlış olan bu değil yanlış olan burada sevgililer nişanlıdır diye yazabilmeniz..
Nişanlılık için şartlar var ve her topluma göre değişiyor.
Ergenlerin Pastane sözü buna dahilse yanarım yanarım ben o ülkeye,şükür ki öyle değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?