- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Haklisin yasadigin şeyler seni sogutuyor ona karşi ama sen sev onu o bilmesin duymasin sen içinden kötülüklerini silmeye calis ölüm var helallik var sen yine de sevsenin gibi bir babam olsaydı mutlaka senin yaşadıklarını bende yaşardım. tabi yine de Allah başımızdan eksik etmesin diyorum her ne kadar derin yaralarım olsa da insan yine de üzülür biliyorum. benim babam hasta oldu bi keresinde hastanede başında bekledim baktık çektik annemde baktı falan sonra babam siz bana bakmazsınız bilmem ne laf sokmalar vs.. içimdeki aman babama bişey olacak duygularını da öldürüyor malesef yaranamıyoruz yaranamadık bi türlü
ben ona karşı hiç saygısızlık da etmedim hiç de belli etmedim böyle düşündüğümü zaten bişeyde söylenmez aramızda hep soğuktur hiç samimi olamadık küçükken belki sarılmıştır bilmiyorum.ama hiç sımsıkı sarılmadık bile. ne diyim imtihan dünyası işteHaklisin yasadigin şeyler seni sogutuyor ona karşi ama sen sev onu o bilmesin duymasin sen içinden kötülüklerini silmeye calis ölüm var helallik var sen yine de sev
ben duygu hissetmiyorum açıkçası..babam takdir etmez..iyi davranırsın çıkarı vardır der aramazsın hayırsız evlat der..ortası yok onun için..gerçekten iyi evlatlarız bence kardeşlerim ve ben..burda okuduğum pek çok hanım..hepsi hayırlı evlatlar..senin gibi bir babam olsaydı mutlaka senin yaşadıklarını bende yaşardım. tabi yine de Allah başımızdan eksik etmesin diyorum her ne kadar derin yaralarım olsa da insan yine de üzülür biliyorum. benim babam hasta oldu bi keresinde hastanede başında bekledim baktık çektik annemde baktı falan sonra babam siz bana bakmazsınız bilmem ne laf sokmalar vs.. içimdeki aman babama bişey olacak duygularını da öldürüyor malesef yaranamıyoruz yaranamadık bi türlü
Allah yarınlarımızı bugünümüzden güzel yazsın ve daha da imanlı... En önemlisi iman o herkese nasip olmuyo Allah herkese nasip etsin... Bunun güzelliği en çok yaşlanınca farkediliyo, iman duygusu eksik olanlar ihtiyarlarına sapıtıyo daha da çekilmez oluyolar. Hiç bişeyden memnun olmuyorlar.mirakledark,inan tamamıyla törpüledim kendimi..evet ailem vardı çünki eşim vardı çocuğum vardı..mutlu bir ailem olsun diye..babam mutluluğu evinde aramadı..bence ego ve hırslarına yenik düşenlerden..bir gün öleceyini düşünen insan yani toprak bir hiç olacağını..dünyada bu kadar hırs ego vs peşine düşmez huzur arar bence..
hayatın zor olduğunu büyüyünce anladımBabam bize karşı çok iyiydi tutucu olmasına rağmen severim canım herşeyim ama annemin çektikleri roman olur her ailede sorun olur canım kiminin kaynana derdi kiminin geçim kiminin evlat sınav dünyası...
Haklisin herkes bir sekilde imtihan edilecek bu dünyada sen de boyle düşün bu şekilde imtihan edilcekmissinboncukgumus .!.:ben ona karşı hiç saygısızlık da etmedim hiç de belli etmedim böyle düşündüğümü zaten bişeyde söylenmez aramızda hep soğuktur hiç samimi olamadık küçükken belki sarılmıştır bilmiyorum.ama hiç sımsıkı sarılmadık bile. ne diyim imtihan dünyası işte
arkadaşlar gece gece yaralarımı deştiniz. bende bu dünyadaki en manyak baba benimki sanıyordum ki meğer onun gibi baba müsvetteleri de varmış. valla bu adamlara değil bakmak kapılarından geçmeyeceksin ama ne yapalım ki bizler insanız. inanın sizin gördüğünüz manevi işkencelerin. 10000 katını görmüş biri olarak , çok şükür5 yıldır evliyimdeben ona karşı hiç saygısızlık da etmedim hiç de belli etmedim böyle düşündüğümü zaten bişeyde söylenmez aramızda hep soğuktur hiç samimi olamadık küçükken belki sarılmıştır bilmiyorum.ama hiç sımsıkı sarılmadık bile. ne diyim imtihan dünyası işte
aynını düşünüyorum..dinsizden korkma imansızdan kork demişlerde..o konulara girmeyeyim dedim canım..Allah yarınlarımızı bugünümüzden güzel yazsın ve daha da imanlı... En önemlisi iman o herkese nasip olmuyo Allah herkese nasip etsin... Bunun güzelliği en çok yaşlanınca farkediliyo, iman duygusu eksik olanlar ihtiyarlarına sapıtıyo daha da çekilmez oluyolar. Hiç bişeyden memnun olmuyorlar.
iyi evlatlarız da kıymet bilmiyoruz malesef kendimden geçtim artık annemle iyi olsun da inşallah annemin mutlu olmasını istiyorum anneme üzülüyorum sadece dua etmekten başka yol bulamıyorum.ben duygu hissetmiyorum açıkçası..babam takdir etmez..iyi davranırsın çıkarı vardır der aramazsın hayırsız evlat der..ortası yok onun için..gerçekten iyi evlatlarız bence kardeşlerim ve ben..burda okuduğum pek çok hanım..hepsi hayırlı evlatlar..
bizim maddi dururmumuz çok iyidi..babam istese mutlu bir aile olabilirdik..ama o istemedi..annemi bir gün kaybedersem onu hiç affetmeyeceyimi asla görüşmeyeceyimi düşünürdüm çocukken..ama öyle olmadı..onun başına hiç kakmadık..ne oldu yine aynı yine memnuniyetsiz..bire bir yaşamadan empati yapmak imkansız..Haklisin herkes bir sekilde imtihan edilecek bu dünyada sen de boyle düşün bu şekilde imtihan edilcekmissin
insanı en çok kahreden vede hazmedemediği şey bu işte biz mutlu bir aile olabilirdik.bizim maddi dururmumuz çok iyidi..babam istese mutlu bir aile olabilirdik..ama o istemedi..annemi bir gün kaybedersem onu hiç affetmeyeceyimi asla görüşmeyeceyimi düşünürdüm çocukken..ama öyle olmadı..onun başına hiç kakmadık..ne oldu yine aynı yine memnuniyetsiz..bire bir yaşamadan empati yapmak imkansız..
Haklisiniz yaşamadan kimse bir sey söyleyemez elimizden geldiğince destek olmaya calisiyoruzbizim maddi dururmumuz çok iyidi..babam istese mutlu bir aile olabilirdik..ama o istemedi..annemi bir gün kaybedersem onu hiç affetmeyeceyimi asla görüşmeyeceyimi düşünürdüm çocukken..ama öyle olmadı..onun başına hiç kakmadık..ne oldu yine aynı yine memnuniyetsiz..bire bir yaşamadan empati yapmak imkansız..
evet bize diyorki bizm çocuklarımıza baktığımız gibi bakmış..külahıma anlat diyeceksinde..sürahi ve bardak masada yemekte almıyor su istiyor ya bu ne bencillikarkadaşlar gece gece yaralarımı deştiniz. bende bu dünyadaki en manyak baba benimki sanıyordum ki meğer onun gibi baba müsvetteleri de varmış. valla bu adamlara değil bakmak kapılarından geçmeyeceksin ama ne yapalım ki bizler insanız. inanın sizin gördüğünüz manevi işkencelerin. 10000 katını görmüş biri olarak , çok şükür5 yıldır evliyimde
babamdan kurtuldum.Allah böyle babaların belasını versin.
yaşlanınca bir de hiçbirşey olmamış gibi evime gelip iyi baba rolleri yapmıyor mu kahroluyorum.
sanki bunca yıl hayatımın içine sıçmamış gibi.
üstelikte bunu biliçli yapıyordu. eğitimli ve çok kültürlü, ve yine ben ve annem hariç herkese karşı da anlayışlı.
böyle bir şerefsiz işte.
benim babamda okumuş kültürlü ama okumuş cahlillerden denir ya aynen öylelerden. bende evlendikten sonra iyi baba ayakları yapmaya başladı sözde eşimin yanında kendini övüyor aklınca beni sevsinlerde bana baksınlar diye düşünüyor sanırım.arkadaşlar gece gece yaralarımı deştiniz. bende bu dünyadaki en manyak baba benimki sanıyordum ki meğer onun gibi baba müsvetteleri de varmış. valla bu adamlara değil bakmak kapılarından geçmeyeceksin ama ne yapalım ki bizler insanız. inanın sizin gördüğünüz manevi işkencelerin. 10000 katını görmüş biri olarak , çok şükür5 yıldır evliyimde
babamdan kurtuldum.Allah böyle babaların belasını versin.
yaşlanınca bir de hiçbirşey olmamış gibi evime gelip iyi baba rolleri yapmıyor mu kahroluyorum.
sanki bunca yıl hayatımın içine sıçmamış gibi.
üstelikte bunu biliçli yapıyordu. eğitimli ve çok kültürlü, ve yine ben ve annem hariç herkese karşı da anlayışlı.
böyle bir şerefsiz işte.
Boncuk sen zaten evlisin ne yapacaksın babanın sana karşı davranışlarını iyiymiş kötüymüş. Annen yaşıyor onunla kadıncağız ne yapsın ömrü geçmiş kötü bi adamlaiyi evlatlarız da kıymet bilmiyoruz malesef kendimden geçtim artık annemle iyi olsun da inşallah annemin mutlu olmasını istiyorum anneme üzülüyorum sadece dua etmekten başka yol bulamıyorum.
çok komik aslında kardeşler kalmaya gittik, bu su vanasını kısmışevet bize diyorki bizm çocuklarımıza baktığımız gibi bakmış..külahıma anlat diyeceksinde..sürahi ve bardak masada yemekte almıyor su istiyor ya bu ne bencillik
bu cislerin hepsi aynı inan bana.benim şerefsiz halamın kızları kendini becertirdi. ben o zaman yüksek okula yeni başlamıştım.evet bize diyorki bizm çocuklarımıza baktığımız gibi bakmış..külahıma anlat diyeceksinde..sürahi ve bardak masada yemekte almıyor su istiyor ya bu ne bencillik
başkalarına çok anlayışlı canım bunlar..kiracılardan biri dul ,200 tl eksik alıyor..orta adamıymış..erkek kardeşimin yakasına yapışır internet faturasını öde diye..bu cislerin hepsi aynı inan bana.benim şerefsiz halamın kızları kendini becertirdi. ben o zaman yüksek okula yeni başlamıştım.
halmın kızı da birinde nhamile kaldı. bu manyakata bana nispet yaparcasına (bu arada ben 40 kilit altındayım)
onun kürtaj paralarını verdi. vede gençlik hatası ne olacak dedi. aynı şeyi ben yapsaydım beni öldürürdü herhelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?