Kendi çıkıp sen de çıkarsan boşanırız diyen eşe nasıl ders vereyim?

Bir zaman sonra oturur evinde merak etme. Yaptığı şey hem haksızlık hemde saygısızlık. Bende istemem zırt pırt çıkıp gece dönen kocayı. Oturun inatlaşmadan kızmadan konuşun,yoksa sonu gelmez bu inadın ve her ufak şeyde sakız olur ağzına boşanma lafı.

Tamam da konuya tam olarak yazmamış. Adamın baştan beri çifte standart uyguladığını belirtmemiş. Ben kavga nedeniyle inatlaşma sandım. Ama baştan beri izin vermiyormuş kadına.
İzin alma verme olayı zaten baştan başa saçmalık bana kalırsa. Koca koca insanlar yani, yakıştıramıyorum. Ne bileyim, ben haber veririm sadece. Canım ben bugün şuraya gideceğim vs. diye.

3. Yılımız ama şu an tatildeyim evde tüm gün sıkılıyorum birlikte birşeyler yapmak istiyorum ama o bunu kısıtlama sözümü geçirme olayı gibi görüp inada çevirdi.
Sizde haklısınız birlikte birşey yapmak istemekle .İzin vermiyorum demek yerine çık ama erken gel bizde birşeyler yapalım mı deseydiniz acaba ? Yani soylemezseniz kafanızdakini anlayamaz.

Onun dışında işi inada bindirmek saçma olmuş zaten .

O zaman sidik yarışına dönmüş mevzu.
Karşılıklı biraz sakinleşip oturun konuşun.
Sen kadınsın çıkmazsın kafasında olmadığı için uzlaşabilecek bir olay yüzünden inatlaşmaya gerek yok.

Ya çok çıkan birisi değil normalde üst üste çıkmak iateyince razı olmadım şimdi de toplam bir yıldır çıkmadıgı kadar çok çıktı. Bugünkü kavgadan sonra benim konusmam olmaz. Boşanma kelimesinden korktu ondan geri adım attı diye düşünürse yandım herşeyde boşanalım der. Başka birşey bulmalıyım.

Bugünkü boşanalım kelimesinden sonra benm konuşmam olmaz . Korktugumu düşünüp her olayda bunu kullanır.

Herkesin ilişkisi farklıdır bana göre komik değil bu sebep. Bekar değiliz ben tüm gün evde bekliyorm sonuçta akşam gelecek diye tabi ki izin istemeli.

İzin istemenin “bana göre” kabul edilebilir hiçbir yanı yok. Alt tarafı arkadaşlarıyla yemeğe gidecek. Ülke değiştirmiyor ki adam.. Öyle olsa yine ortak karar söz konusu olur.
Bir de ortada sizin ekstra bir planınız yokmuş. Olsa ve planı makul bir sebebi olmadan değiştirmek istese daha farklı yaklaşılabilir.

Normalde çalışıyorsunuz tatildesiniz diye evdesiniz sanırım. Yoksa zaten temel sorun bu derdim.
Bir de açıkçası ben de her akşamımı eşimle geçirmek yerine bir kaç günümü arkadaşlarımla kendi çevremle geçirmek isterim.
Eşler de birbirlerinin ihtiyaçlarını bilmeli orta yolu bulmalı. Tabii dediğiniz gibi herkesin ilişkisi-anlayışı başka.

Hayır ya. Ben de izin alıyorum ve çıkıyorum dedim. Baştan beri onun izin vermeme durumu yok

Bugünkü boşanalım kelimesinden sonra benm konuşmam olmaz . Korktugumu düşünüp her olayda bunu kullanır.

Hemen konuşmayın zaten kendiside bir ne söylediğini idrak etsin. Fevri davranıp bir girişimde bulunmayın diye yazdım o mesajı
Beklemede kalın şimdilik siz.

Ben haftada 3-4 gün sabah işe çıkıp akşam da arkadaşlarla buluşup gece 11 de dönme durumuna karşıyım. Bu nasıl kabul edilebilir anlamadım. Benim mi evliliğim çok farklı acaba. 8 de işe gitsin 5 te işten çıkıp arkadaşlarına geçsin gece yatmaya eve gelsin. Eee eş ne yapacak ?

Hemen konuşmayın zaten kendiside bir ne söylediğini idrak etsin. Fevri davranıp bir girişimde bulunmayın diye yazdım o mesajı
Beklemede kalın şimdilik siz.
Peki o çıktıgı zaman çıkmayayım mı sizce? Şahsen ben de inat ettim. Bu dediklernden sonra çıkmasam bile çıkmış gibi arabayı başka yere park etmek evde dısardan gelmiş gibi giyinik oturmayı düşünüyorum

Her gün bu şekildeyse tabii ki doğru değil. Ama ne yani evlendiniz diye iş hayatı dışında kişisel alanınız olmayacak mı? Sürekli beraber olmak zorunda olmak demek değil evlilik

Hayır ya. Ben de izin alıyorum ve çıkıyorum dedim. Baştan beri onun izin vermeme durumu yok
O zaman adam üçüncü kez çıkacağını haber verdiğinde, gidemezsin dediğiniz için mi adam sizin çıkmanıza izin vermiyor?
Ben de diyorum ki bıraksaydınız çıksaydı. Ya da hayatım hep arkadaşlarınla çıktın bu ara, şu gün de biz çıkalım diye bir teklif götürdünüz mü? Onu da mı reddetti?
Sizin sorununuz eşinizin sizi ihmal etmesi mi yoksa dışarı çıkması mı? Bu konuda düşünün bence.
Yani evlenince insanların ayrı bir sosyal ortamı olabilir. Karı koca bitişik yaşamak zorunda değiliz ki.

Boş konuşuyor bu sebepten dava mava acamaz gülerler adama. Herkes eşit. Seninle eşit oldugum için bosayacaksan hodri meydan de.

Evet aynen öyle ben ona bir gün arayla ikinci kez izin vermedim diye başladı olay. Ben çıkarım sen karışamazsın yaptı önce ben de çıkmaya başlayınca sen çıkamazsına döndü olay. İşte bıraksaydm bunlar olmayacaktı belki.

Çocuk yok evet işte bir gün arayla olunca bırakmadım o gün çıkmadı ama sonra patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…