- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Evet haklısınız ama sıradan biti değilki karşısındaki kuzeni ya tabiiki tepkisini en doğal haliyle gösterecek, karşı taraf da samimi olup kuzeninin gönlünü ferahlatsaydı hem biz bu konuyu konuşmuyor olacaktık hem de psikopat!!!! Kuzenin morali düzelecekti. Her anne az çok yeme problemi yaşamıştır, anlıyorum kuzenini..Şimdi.. okadar yedirdiğini gördü de nasıl yedirdiğini görmedi mi bu anne..Ben iki tarafı da hatalı gördüm, bazen anneler çocukları konusun da abartılı hassas oluyorlar, anlıyorum çünkü annelik ve evlat sevgisi zaten çok normal bir sevgi değil.. Konuşarak, eğlendirerek yedirmeyi anneannelerimiz bile yapıyor,yani annesi de denemiştir illa ki.. demek ki çocuk aslında annesinin onu sürekli zorlayarak yedirmesine tepki vermiş farketmeden.. O benim elimden yemiyorsun başkalarından yiyorsun diye uzattıkça sizin nazı size geçiyor vs gibi aslın da cevaptan çok uzak sözde yanıtlarınız da anneyi kızdırmış olabilir.. Açıkça ben birinin çocuguna yemek yedirirken bana tek bir kez (elbette kızar şekilde söylerse) benim elimden yemiyor senden yiyor dese direk tabagı annenin eline tutuşturur tepkimi gösteririm.. Son olarak da vah o çocugun bundan sonraki yemek yemelerine, anne sürekli aynı şeylerle çocugun üstüne gidecek, bu kesin.. Çocuk eğitimi almış birinin , psikopat sözlerini doğruluğunu zaten tartışmıyorum,ama annenin de bu fevri tavırlarını değişmesi lazım san ki
Bence bu kuzen kesin ev hanimi
Ev hanımı olmak kötü bişey mi kiBence bu kuzen kesin ev hanimi
insan gurur duydugu kimseye piskopat demezHacettepe mezunu bi doktor kendisi .
Mesleginde de gayet başarılı bi kadın.
Çok takdir ediyorum o konuda gurur duyulacak bir insan kesinlikle. .
Yok yok hayir yanlis anlasilmasin. Bahsi gecen karmakarisik56 nickli uye ev hanimlarini sevmezdi yerin dibine sokardi o yuzden yazdim.Ev hanımı olmak kötü bişey mi ki
O an sinirle öyle yazdıminsan gurur duydugu kimseye piskopat demez
piskopat olan kimseylede gurur duyulmaz cok tezatsın
Ya valla bıktım artık bi git derdin onunla ise onunla hallet hayret bişey yaYok yok hayir yanlis anlasilmasin. Bahsi gecen karmakarisik56 nickli uye ev hanimlarini sevmezdi yerin dibine sokardi o yuzden yazdim.
Hani gercekten oysa kuzen de gicik oldugu ev hanimlarindan biridir diye
Mune abla öyle yazarsan gormeyebilirYorumlardan anladım ki genelde anne olan kadın in psikolojisi bozuliyor çocukla
İnş ben böyle olmam.
Mune konumu kapatirmisjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?